Keystone logo

Rutgers School of Engineering

A logo

Bevezetés

Bevezetés a Rutgers Egyetem-New Brunswick Műszaki Iskolába

A Rutgers School of Engineering végzős hallgatóink értékes partnerek a kutatásban, az oktatásban és a tájékoztatásban. Dinamikus hallgatók számára kínálunk posztgraduális programokat 10 tanulmányi területen. A közel 70 millió dolláros kutatási ráfordítással és közel 200 oktatóval, akik a társadalomra, a nemzetre és a globális közösségre hatással lévő témák széles skálájában folytatnak kutatást, a School of Engineering dinamikus és tudományosan támogató környezet a posztgraduális tanulmányok folytatásához.

Van egy országos rangú programunk, amely orvosbiológiai mérnöki diplomákat kínál; vegyészmérnöki; mély- és környezetmérnöki tevékenység; Elektromos és számítástechnika; energiarendszerek; ipari mérnökség; anyagtudomány és mérnöki munka; gép- és repülőgépgyártás, valamint csomagolástechnika. A Rutgers SoE élvonalbeli kutatással foglalkozik számos tudományterületen, és nemzeti elismerést kapott technológiai fejlődéséért. Kiterjedt laborjaink vannak a legmodernebb berendezésekkel.

Számunkra a méret számít. A Műszaki Iskola elég kicsi ahhoz, hogy a posztgraduális képzési igényekre összpontosítson, de elég nagy ahhoz, hogy a hallgatók élvezhessék a vezető állami kutatóegyetem minden előnyét, erőforrását és lehetőségét.

Kar

A SoE oktatói kiemelkedőek – minden évben átlagosan kettő vagy több oktatónk kapja meg az NSF KARRIER DÍJAT. Tanárainkat gyakran tisztelik meg társaik a legrangosabb szakmai szervezetek díjaival és ösztöndíjaival. A karunk által írt könyveket világszerte használják. Főállású oktatóink, valamint adjunktus oktatóink számos terület hazai és nemzetközi szakértői. Karunk több kutatóközponttal és szervezettel is kapcsolatban áll, Rutgersen és azon kívül egyaránt.

Barátságos, kollegális légkör

Míg a szabványok magasak és a felvételi verseny versenyképes, a miénk egy "diákbarát" iskola, ahol a kar tagjai arra törekszenek, hogy kutatást és kurzusokat oktassanak, és a személyi mentorálás, csoport-visszacsatolási környezetek révén fokozzák a diákok karrierjét, lehetőségei a diákok készségeinek megőrzésére és marketingjére. Ha Ön ambiciózus diák, aki támogató környezetben virágzik, komolyan fontolóra kell vennie a Rutgers School of Engineering .

promóció

Helyszínek

  • 599 Taylor Road, Piscataway, 08854, Piscataway Township

Kérdések