Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Bevezetés

A 2008-ban alapított RIT Dubai egy nem-profit globális egyetem a New York-i híres Rochester Institute of Technology-nak, amely egyike a világ vezető technológiai központú egyetemeinek, melynek története 185 éves.

A RIT Dubai nagy értékű alapképzést és mesterképzést nyújt az üzleti életben és a vezetésben, a mérnöki tevékenységben és a számítástechnikában. A tanterv biztosítja a diákok számára a megfelelő szakmai tapasztalat révén egy innovatív együttműködési oktatási program, amely segít a diákok kiemelkednek a mai rendkívül teljes munkaerőpiacon.

A RIT Dubai amerikai fokozatot kínál, és a RIT összes programja UAE akkreditált. A RIT Dubai diákjai szintén egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy külföldön tanuljanak New York-i fő egyetemen vagy más globális egyetemeken

Az oktatás kiválósága a RIT Dubai legfontosabb prioritása, versenyképes és szelektív felvételi eljárással, amely biztosítja az érdeklődő és változatos hallgatói testületet. A kar kiváló szakemberekből áll az Egyesült Államokból, a Közel-Keletről és a világ minden tájáról.

A RIT Dubai Dubaiban, a Silicon Oasis nevű technológiai parkban található, több mint 900 vállalatnál, mint az SAP, a Henkel, a Schneider Electric, a Fujitsu és az Axiom.

A látomásunk

A RIT Dubai felsőoktatásban fogja vezetni a hallgatókat a globális társadalom sikeres pályájához.

Küldetésünk

Az RIT Dubai közösség ösztönző és együttműködő élményeken keresztül vonzza és motiválja a hallgatókat. Küldetésünk technológia alapú oktatási programok biztosítása a személyes és szakmai fejlődés érdekében. Szigorúan törekszünk új és feltörekvő karrier területekre. Tananyagokat dolgozunk ki és adunk át, valamint ösztöndíjat adunk a feltörekvő technológiáknak és társadalmi feltételeknek. Közösségünk elkötelezett a sokszínűség és a diákközpontúság mellett, és innovatív és együttműködő szellemiségünk jellemzi. A belső és külső partnerségek bővítik hallgatóink tapasztalati tanulását. Az RIT Dubai elkötelezett a kölcsönösen gazdagító kapcsolatok iránt az öregdiákokkal, a kormányzattal, az üzleti életben és a világ közösségével. A tanítás, a tanulás, az ösztöndíj, a vezetői fejlesztés és a diákok sikere a központi vállalkozásunk.

értékek

Diákközpontúság: bemutatja a viselkedést, végez pozíciókat, és / vagy olyan döntéseket hoz, amelyek igazolják és / vagy támogatják a diákok fontosságát az egyetem elsődleges választókerületeként és / vagy közvetlenül hozzájárulnak a hallgatói sikerhez.

Szakmai fejlesztés és ösztöndíj: olyan lépéseket tesz, amelyek folyamatosan elősegítik és / vagy javítják az egyetemi vagy szakmai tudományágat; mint egyéni hozzájáruló; mint csapat tag; és / vagy szervezeti vezetőként.

Feddhetetlenség és etika: Mit tesz az egyház, a főiskola vagy a részleg és a választókerületek csoportjaira tett kötelezettségvállalások teljesítéséhez? Építi a személyes bizalmat és kapcsolatokat az egyetemen belül és azon kívül azzal, hogy azt teszi, amit mond, amikor megígéri.

Tisztelet, sokszínűség és pluralizmus: magas szintű szolgáltatást nyújt a RIT Dubai közösség tagjainak. Minden embert méltósággal kezel. Demonstrálja a befogadást a szervezet, az osztály, a főiskola vagy a divízió munkájának megtervezéséhez, vezetéséhez és / vagy értékeléséhez különböző perspektívák beillesztésével.

Innováció és rugalmasság: Olyan új ötleteket biztosít és / vagy bátorít, amelyek révén a tanszék, a főiskola vagy a divízió még jobb szervezetet hozhat létre. Nyitott, és jól alkalmazkodik a változáshoz.

Csapatmunka és együttműködés: Hozzájárul az osztály, a divízió vagy a főiskola erőfeszítéseinek, mint csapatjátékosnak. Jól működik másokkal a tanszéken kívül, hogy végezzen kereszt-főiskolai vagy divízió célokat és célokat.

Akkreditáció

Helyszínek

  • RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis, , Dubai

Kérdések