Keystone logo
© Eva Dang
Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Bevezetés

A legmagasabb kaliberű oktatás

A Richmond egy 1972-ben alapított és Nyugat-Londonban székelő amerikai nemzetközi egyetem, két kollégiumban Richmond Hillben és a Kensington High Street közelében. 1981 óta az egyetem a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált amerikai fokozatot adományoz. Az egyik legfrissebb teljesítmény, amelyet Richmond büszkén jelenti be, a 2018 augusztusától kezdődően azzal a hatáskörrel ruházza fel a hallgatókat, hogy az Egyesült Királyságban saját hallgatói díjakat kapjanak, mivel nemrégiben a Privát Tanács által biztosított TDAP-t adták.

Az egyetem az egyetlen és az egyetlen olyan egyetem az Egyesült Királyságban, amely kapta a hatalom odaítélése kettős tanított fok, ami azt jelenti, hogy a hallgatók kapnak egy brit és amerikai diplomát, amely hatalmas hatást gyakorol a diplomások, miközben keresnek a foglalkoztatási lehetőségeket, és azokat kiemelkedik a tömegből.

Az 1978-as megnyitása óta a St Albans Grove és az Ansdell utcai Kensingtoni egyetem épületei a harmadik és negyedik évfolyam egyetemi hallgatóit, valamint minden posztgraduális hallgatót foglalják magukba. 1988 márciusában a Kensington campus további terjeszkedést mutatott a Young Streeten és a legutóbb a Kensington High Streeten.

Az Egyetem egyedülálló magánintézményi akadémiai szabványaival, az oktatási megközelítéssel, amely egyesíti az amerikai liberális művészet rendszert és az Egyesült Királyság felsőoktatási normáit, amely versenyképes élménnyé teszi a diplomásokat, és több lehetőséget kínál az Egyesült Királyságban vagy Az Egyesült Államok

Az egyetemi fokozatokban széles körű tantárgyak és programok széles skáláját tárjuk fel, amelyek lehetővé teszik a széles körű oktatást, miközben a posztgraduális programok magukban foglalják azt a lehetőséget is, A magán egyetem által kínált legfontosabb előnyök közé tartoznak többek között az elméleti mentorálás és a tanítási idő (átlagosan 15 óra átlagosan), mint bármely más brit egyetem esetében, amely nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi lehetőségek széles körű hitel-alapú integrált szakmai gyakorlatokat és külföldi tanulmányokat tanulnak az olaszországi (Róma és Firenze) oktatási központjainkban.

Tanulási kiválóságot nyújtunk és pénzügyi támogatást nyújtunk amerikai és brit ösztöndíjaink alapján érdemei és tudományos eredményei alapján, és nemrégiben bevezetett egy új kancellár plusz ösztöndíjat a 2018 őszére, amely hozzájárul ahhoz, hogy jelentős mértékben csökkentse a hallgatói tandíj adósságát a diploma megszerzése után. Ösztöndíjaink kombinálhatók az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok egyéb finanszírozásával és a rendelkezésre álló lehetőségekkel, amelyeket tanulóinknak be kell jelenteniük a belépési követelmények teljesítése során.

three people sitting in front of table laughing together

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 ok Richmond választása

 1. Dow-akkreditált Egyesült Királyság

 1. Ösztöndíjak, amelyek csökkenthetik a hallgatói adósságot

 1. Rugalmas amerikai liberális művészeti rendszer, kiterjedt kapcsolattartás és mentorálás (átlagosan 15 óra hetente)

 1. Integrált szakmai gyakorlat (az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon)

 1. Két londoni campus tapasztalat (Richmond

Egy nemzetközi perspektíva

Együtt élni és együtt tanulni, több mint 100 országból álló diákjaink készen állnak arra a világra, ahol a nemzeti és kulturális határokon átnyúló hatékony kommunikáció képessége ugyanolyan értékes, mint a hagyományos tudományos eredmények. A Richmond-oktatás globális perspektívát és interaktív tanulmányi környezetet kínál, amely elősegíti a sokszínűséget, a csapatmunka és a vezetés. Liberális, amerikai nemzetközi egyetemeként a diákok tanulmányi tapasztalatainak nemzetközi környezetben történő gazdagodására összpontosít, figyelembe véve a több interkulturális szempontokat. Bátorítja a diákokat, hogy alakítsanak ki saját véleményüket, és mérlegeljék másokkal a döntések meghozatala vagy a kurzusprojektek kidolgozása során, valamint az egyéni erősségeik és szakmai készségeik fejlesztésében, mint jövőbeli nemzetközi csapatvezetők.

woman holding book on bookshelves

Becca Tapert / Unsplash

Két campus tapasztalat Londonban

A világ egyik legélénkebb és kozmopolita városában élő lelkesedés mellett London lenyűgöző erőforrásokat és lehetőségeket kínál az osztályteremben kívüli tanuláshoz. Azonban a Richmond tanfolyamok is elősegítik a város életét - népét, intézményeit, politikáját, problémáit és történelmét előadásokra és tanfolyamokra. Add hozzá mindezt egy támogató nemzetközi kar, rugalmas tananyag, amely lehetővé teszi, hogy fedezze fel témák kívül a fő szakosodás, kis osztályok és egyetemek két London legszebb környékén, és megtalálja Richmond remek hely, hogy keresni egy kettős egyetemi vagy mesterképzés az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban elismert

Richmond Hill Campus

Első és második éves diákok vesznek részt Richmond Hill campusunkon. A campus egy hatalmas hektáros helyszínen található, a londoni legkeresettebb területek egyikének a Richmond Hill tetején. Lenyűgöző neogótikus épület 1843-ban épült, modern ötszintű könyvtár, házi tantermek, számítógépes és tudományos laboratóriumok, művészeti és fotóstúdiók és egy előadóterem.

Az egyetem hallgatói rezidenciákat, étkezőket, hallgatói közös helyiségeket, valamint kari és adminisztratív irodákat is magában foglal. A tenisz, röplabda, kosárlabda és mini-foci (futball) többcélú sportpályája is van. Miután két évet töltöttünk Richmond Hill-i campusunkon, a diákok a Kensington-i londoni kollégiumba költöztenek az elmúlt két év tanulmányi időszakra.

Kensington Campus

A harmadik év, a negyedik év és a posztgraduális hallgatók London Kensington-ban, London egyik legszebb lakóövezetében, London központjában járnak. A St Albans utca fő atlantiai házától 2 percnyi sétára található épületek minden szükséges felszerelést biztosítanak a házi tantermekből, a pc laboratóriumokból, a könyvtárból, az étkezőből és az egyetemi irodákból.

A Kensington-campus számos látogató diákot szervez az Egyesült Államokból és más országokból, akik félévben vagy egy évet töltenek Londonban. A diákok választhatják, hogy az egyetemi épületek, vagy az egyetem kívüli házban élnek. A Royal Albert Hall, amely koncertjeiről híres, a Királyi Tudományos és Művészeti Főiskolák, a Victoria és Albert Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Geológiai Múzeum és számos mozi, az ikonikus Hyde Park és egy buzzling high Street sok kávézóval, étteremmel, klubokkal és áruházakkal.

District és Piccadilly metró összeköttetések Richmond vagy Kensington a város többi részével. A Victoria, a Paddington és a Waterloo állomások gyakori vasúti szolgáltatása összeköti Önt az Egyesült Királyság többi részével és Európával. Mind a Heathrow, mind a Gatwick repülőtér könnyen megközelíthető.

Helyszínek

 • Kensington

  1 St. Albans Grove, W8 5PN, Kensington

 • Richmond

  Queen's Rd, Richmond TW10 6JP, UK, TW10 6JP, Richmond

Programok

Kérdések