Keystone logo

Rice University

A logo

Bevezetés

Az iskolánk

Rice University Társadalomtudományi Iskolája élénk, befogadó tudósok, hallgatók és oktatók közössége, amely elkötelezett amellett, hogy oktatásainkat és kutatásainkat összekapcsoljuk a társadalom javítását célzó politikával. Hét osztály vagyunk egy feladatunkkal: a társadalom legnagyobb kihívásainak kezelésére egy nem szokatlan jövőkép kialakításával törekszünk egy olyan jövő kialakítása felé, amelyben mindannyian boldogulhatunk, mind egyénileg, mind együttesen.

Diákjaink

Rice University Társadalomtudományi Iskolája egy 300 hektáros erdős campuson található, Texas állambeli Houston szívében. Rice University büszkélkedhet egy nagy kutatóegyetem kényelmével és szakértelmével, ám szerény méretünk valódi interdiszciplináris együttműködést és szoros munkakapcsolatot jelent a kar és a hallgatók között.

Híresek vagyunk kutatásainkra és tudósainkra, de rájössz, hogy a rizs több, mint tanulmányi hely. Ez egy sokszínű tudományos közösség, ahol kivételes oktatóink személyes érdeklődést mutatnak az intellektuális növekedés, az oktatás minősége és a jövőd iránt. Ösztönözzük egymást, hogy a legjobb tudásunk legyen, és a hagyományos határokon átnyúlóan dolgozzunk azért, hogy növeljük alapvető ismereteinket a világról, valamint interdiszciplináris, innovatív megoldásokat dolgozzunk ki az emberiség előtt álló problémákra.

Houstonban, az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városában és az egyik legkülönfélébb helyen található, ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőséget kínál az iparral való interakcióra egy vendégszerető városban, ahol nincs hiány a tennivalókhoz.

Karunk

A társadalomtudományi karok bizonyítékokon alapuló stratégiákat és megoldásokat találnak a társadalom legnagyobb kihívásaira. Karunk tudomásul veszi, hogy kutatásaik a kormányokkal, az állami iskolákkal és a helyi kórházakkal fenntartott partnerségeken keresztül javíthatják mások életét. Karunk olyan társadalmi vállalkozási lehetőségeket teremt, ahol még nem léteztek, innovatív megközelítéseket fedeznek fel a diszkrimináció csökkentésére, és olyan beavatkozásokat terveznek, amelyek ösztönzik az oktatási lehetőségeket mindenki számára. A sok ok, amiért a hallgatók a rizst választják, azon oktatók okából származik, akik érdeklődnek a hallgatók iránt és élvezik a tanítást. A campuson sehol sem nyilvánvalóbb, mint a Társadalomtudományi Iskolán, ahol karunk következetesen bemutatja hallgatói elkötelezettségét oktatási díjak elnyerésével és olyan lenyűgöző tanulási környezet létrehozásával, amely a hallgatókat kritikus gondolkodásra készteti.

Helyszínek

  • 6100 Main St., TX 77005-1827, Houston

Kérdések