Keystone logo
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Bevezetés

Rólunk

A céget Chris Goodwin alapította. Az üzleti ötlet Chris megértéséből származott mind a magán-, mind a közszférában, valamint meglévő ügyfelei igényeinél, ami sokkal szélesebb volt, mint személyesen. Nem akart beleesni a "mindent megpróbálni" csapdába, ezért szövetségeseivel számos szakemberrel alakult ki. Az " Results Driven Group " nevet választották, mert tükrözte vágyát és szenvedélyét, hogy ügyfeleinek eredményeket szerezzen.

Az Results Driven Group küldetése az üzleti és szervezeti átalakulás, melynek révén a vállalatok nagy teljesítményűekké válnak.

Megértjük, hogy ennek eléréséhez számos problémát és üzleti problémát kell megoldania. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy különböző beavatkozási módszerekre van szükségünk ügyfeleink sikerének eléréséhez: tanácsadás, coaching, képzés és outsourcing. A versenytársak közül sokan különböznek tőlünk, hogy szakértőink vannak minden olyan kulcsfontosságú területen, amelyek jellemzően kihívást jelentenek egy vezető számára, és széles körű megoldást kínálnak ezekre a kihívásokra. Azok a "partnerek", akik a csoport ügyfeleinek nyújtanak szolgáltatásokat, számos különböző szervezeten dolgoznak, mind a köz-, mind a magánszektorban, a közepes és a nagy szervezetektől.

Válasszon minket

A RDT-ben speciális készségfejlesztő megoldásokra szakosodunk. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a képzési és fejlesztési arénában, kiváló hírnevet szerzett a rendkívül testreszabott és rugalmas képzés megvalósításához. Sikerünket arra építettük, hogy képesek vagyunk hallgatni, rugalmasságot nyújtani, és figyelmet fordítunk az ügyfelek számára kínált teljes szolgáltatás részleteire.

Hisszük, hogy a sikeres szolgáltatónak ügyfeleivel folyamatosan partnerséget kell folytatnia, és éppen ezért ügyfeleink visszatérnek hozzánk időről időre. Tapasztalt fiókkezelőink együttműködnek Önnel, hogy megteremtse a megfelelő megközelítést a szervezeti és üzleti igények kielégítésére.

Van egy kiterjedt ügyfélkörünk, amely számos "blue chip" vállalatot foglal magában, amelyek a nagyvállalatoktól a kkv-kig terjednek, a kormányzati szervekhez és még sok máshoz. A tanfolyamok széles skáláját 200 különböző szektoron keresztül szállítjuk az egész Egyesült Királyságban.

A Parlamenti Projektek választottak minket azért, hogy részt vegyenek egy olyan dokumentumfilmben, melynek címe "Legjobb gyakorlat az embergazdálkodásban", az általunk jelenleg és az ügyfelekkel végzett munkánk miatt:

Kérdések