Keystone logo

Rollins Crummer Graduate School of Business

A logo

Bevezetés

Rollins College Crummer Graduate School of Business diplomások áhított szakemberek felkészült a kihívásokra a versenyképes globális gazdaságban. Ők már bizonyítottak a hands-on tanulás és tapasztalatait legjobb üzleti vezetők körül Florida és az egész világon. A kis osztály környezet, hozzáférés előkelő kar, és a hálózat öregdiák biztosítsa a diákok világszínvonalú képességek, erőforrások és a kapcsolatok, hogy vezesse az élet.

Mi értékeljük:

  • a felvételi kiemelkedő diákok és azok elhelyezése kivételes szervezetek
  • szigorú üzleti oktatás megalapozott stratégiai menedzsment, tanítják a tapasztalt oktatók szenvedély és elkötelezettség;
  • tapasztalati tanulás globális fókusz és használják fel a megfelelő technológia;
  • etikai vezetés;
  • A munkahelyi sokszínűség és az élet;
  • tájékoztatási és a szolgáltatás közösségeket;
  • szellemi hozzájárulás releváns mi összetevők és támogató a tanítási; és
  • az együttműködés előmozdításához és a csapatmunka.

Ranglisták

A Rollins College Crummer Graduate School of Business elismerték országosan és nemzetközileg néhány, a legelismertebb szervezetek az üzleti világban.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 Floridában Top 20 a nemzet

Vezetett kétévente Bloomberg BusinessWeek magazin rangsorolt ​​Rollins Professional MBA program # 1 Floridában részmunkaidős MBA program 2015-ben.

Leadership Excellence: # 1 a nemzet

A Rollins MBA a Crummer Graduate School of Business is elismerték, mint a felső vezetés fejlesztési pedagógus által HR.com a 2016 Leadership Excellence díjat.

Forbes: 52. A Nation

A Rollins Korai Advantage MBA van rangsorolva 52. országos és No. 1 között magán üzleti iskolák Florida szerint a Forbes magazin, szeptember 2015. Ez a rangsor végzett minden két év, és mi következetesen rangsorolva a felső két főállású MBA Floridában 1999 óta. Rangsor alapja a diák megtérülés 5 évvel a diplomaszerzés után.

A Princeton Review „Legjobb 296 üzleti iskolák: 2015 Edition”

A Princeton Review jellemzői a Rollins MBA a 2015 kiadásában „A legjobb 296 üzleti iskolák”.

Rollins College ranglisták

Amellett, hogy az üzleti iskola, Rollins College kapott rangsor tetején a nemzeti kiadványok valamennyi diplomás és egyetemi programok. A 22. egymást követő évben, US News & World Report rangsorolt ​​Rollins közül az első két regionális egyetem a Dél és az első Floridában az éves rangsor a „Legjobb kollégiumok.” Rollins College-ben is helyet 2. Regionális egyetemek a déli félteke legjobb kollégiumok Veterans US News & World Report.

US News and World Report

A Rollins MBA helyre került az egyik első tíz legolcsóbb magán üzleti iskolák az országban a US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus Winter Park, Florida, akkor helye van egy izgalmas kereszteződésében a kultúra, a kereskedelem és a szakmai lehetőségek. Egy délutáni séta Park Avenue-alig pár lépésre a campus-teszi ki, hogy néhány izgalmas kulturális és szabadidős piacok élvezni fogja, mint egy diák a Rollins.

Üzleti Közösségünk

Winter Park az egyik közösség teszi ki a nagyobb Orlando nagyvárosi régióban, az egyik a top 10 helyen az országban a vállalkozások számára. * Orlando egy központja az üzleti, a legfontosabb hivatalok Darden, a Disney, a Lockheed Martin, Tupperware és így tovább.

Helyszínek

  • Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Kérdések