Keystone logo

Raffles Milan - International Fashion and Design School

A logo

Bevezetés

Az iskola, ami nem volt ott.

Amit a piac már ilyen sokáig követelt. A divat és a dizájn falai között, a tanár és a diák között, a múlt és a jövő között. Aki úgy gondolja és beszél a 14 ország nyelvén, ahol működik. Az egyik, hogy felkeltse a legjobb diákokat, a legjobb mestert választotta.

Az iskola, amely itt van.

Az, ahol megtanítanak, hogy szembenézzen a kihívásokkal, amelyeket senki sem gondolott. Az, ahol megvizsgálod magad a korlátaidnak, és megtanulod játszani a játékodat ... a határok érzékelésével. Az, ahol beszélik a nyelvet ... és még egy 13 is! Az egyik, akit soha nem fog elhagyni.

Raffles Milano Istituto Moda e Design

Új divat- és formaiskola Milánóban? Igen, a neve Raffles Milano Istituto Moda e Design . Egy nem szokatlan szellemmel és módszerrel rendelkező iskola. Az iskola olyan hallgatók számára készült, akiknek a jövőbe a szembe akarnak nézni. És mindenekelőtt egy iskola, amely félelmetes oktatócsoportot gyűjtött össze, sok esetben vezetõ neveket a nemzetközi stílus és a formatervezés területén.

A kiindulópontokon hároméves terméktervezési, látványtervezési és divattervezési kurzusaink találhatók olasz és angol nyelven, valamint egy sorozat mesterképzést a vezetőktől.

Határ nélküli hálózat ereje

Az RM Milano megerősíti a meglévő nemzetközi Raffles Group hálózatot, amely több mint 25 éve született Szingapúrban, és jelenleg energikusan bővül, 14 ország 26 kollégiumával.

A döntés, hogy a "Milano" nevet a névben tükrözi a kiválóság iránti törekvésünket, valamint a város iránti nagymértékű kapcsolatot, amely régóta elismerték a formatervezés kultúrájának fővárosát.

Egy olyan iskola, amely sokkal többet ad

A Raffles Milano által alkalmazott oktatási módszer a reneszánsz műhely gyakorlatából indul ki, és valódi munkát végez valódi projekteken a valódi ügyfelek számára.

Az első naptól kezdődően az előadók és a diákok kapcsolódnak egymáshoz az elválasztó falak nélkül.

Oktató-hallgatói párbeszéd, állandó törekvés az új utakra és biztonságos alapokra az egyéni és csapatnövekedési folyamat számára, amely a diákokat a holnapra vonja fel azzal, hogy felkészíti őket arra, hogy megtapasztalják azt a mai természetes fejlődésnek. A diákok megtanulják mérni a jövő álmait és törekvéseit.

Egy olyan iskola, amely már dolgozik

A Raffles Milano olyan iskola, amely nem volt ott, de a vállalatok hosszú ideje igyekeznek, éppúgy, mint a gyakorlat területén, mint az elméleti területen.

Minden projektünknek van célja, kontextusa, erőforráskészlete, korábbi tapasztalataink háttere, egy sor ok, amiért megvalósulnak, és természetesen egy sor fal az áttöréshez. Ezt szívják be diákjaink minden lépésüknél.

Didaktikus pályáink alapköve a munka világa. Hároméves tanfolyamaink során a diákok megtanulják azáltal, hogy az elmélet és a gyakorlat közötti legszorosabb kötődés, az ötlet és a végrehajtás között jönnek létre. Mesterképzésünk során a hallgatók közvetlenül találkoznak az előadók piacán a vezető nevekkel, és lehetőségük nyílik egymás mellett dolgozni.

Helyszínek

  • Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Kérdések