Keystone logo
Queen's University Belfast LLM jog és technológia
Queen's University Belfast

LLM jog és technológia

Belfast, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 100 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi díj

Bevezetés

Ez a haladó program segít a hallgatóknak abban, hogy mélyen megértsék a törvény és a technológiai innováció kölcsönhatásait. Milyen társadalmi kihívásokat jelent a technológiai változás? Hogyan kezeli a törvény ezeket a kihívásokat? És milyen hatással van a technológiai innováció a joggyakorlatra?

A School of Law jelentős technológiai, e-kormányzási, szellemi tulajdon és innovációs profiljára támaszkodva a programban részt vevő hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy szakértelmet fejlesszenek a jog, a kormányzás és a „negyedik ipari forradalom” területén.

A program középpontjában a foglalkoztathatósági készségek állnak. A munkaadók nagyon érdeklődnek az olyan jogász végzettségűek iránt, akik műszakilag hozzáértőek, világosan és kényelmesen kommunikálnak, akár az ügyfelekkel, akár általánosabban. A készségfejlesztést közvetlenül a tantervbe ágyazzuk be, projektalapú tanulási munkával, számítási készségekkel és másutt.

Jogi és technológiai kiemelések

Karrierfejlesztés

Elkötelezettek vagyunk a hallgatók foglalkoztathatósága mellett, és erős iparági kapcsolataink vannak. A jogot az Egyesült Királyságban a 10 legjobb diplomaszerzési lehetőség közé sorolták (Times and Sunday Times Good University Guide 2022). Ez a munkáltató-központú program a foglalkoztathatósági készségeket helyezi a hallgatói tapasztalatok középpontjába (beleértve a problémaalapú tanulási és vezetői modulokat), és bemutatja a hallgatóknak, hogy a technológia és a jog kölcsönhatása és kapcsolódási pontjai. A munkaadók részt vesznek a projektalapú tanulás segítésében és a hallgatók számára vendégelőadások tartásában.

Világszínvonalú létesítmények

A Queen's létesítményei között szerepel egy korszerű jogi épület, kiváló oktatási lehetőségekkel, perbíróság és tanulóterek. A Queen's az Egyesült Királyság egyik legmodernebb campusával rendelkezik, beleértve a díjnyertes McClay Library-t, amely a világ egyik legjobb könyvtára, amely 1,2 millió kötetnek és több mint 2000 olvasóhelynek ad otthont. Testnevelési központunkat a 2012-es olimpia edzőtáboraként használták. A Queen's Elms Student Village és a belvárosi diákszállás (2018-ban épült) rövid sétára található az egyetemtől.

Nemzetközileg elismert szakértők

A Queen's-nél a jogot a jog területén a világ vezető szakértői tanítják. Munkatársaink szoros kutatási kapcsolatban állnak a szakmákkal, a kormányzattal és a civil társadalommal. A Law at Queen's a világ legjobb 150 jogi egyeteme között van, és a világ 19. helyén állunk a globális kitekintést tekintve. A Research in Law a 8. helyet foglalta el az Egyesült Királyságban a legutóbbi Research Assessment Exercise (2021) során.

Diákmunka

Ez a program felvértezi Önt a szabályozási és irányítási technológiákkal kapcsolatos kulcskérdések alapos és döntő megértésével. Mélyen meg fogja érteni a technológia szabályozásával kapcsolatos kérdéseket, mind az osztálytermi, mind a projektalapú tapasztalatokból. Kifinomult érzéke lesz a technológia és a jog közötti kölcsönhatásban, de azt is, hogy a jog és a technológia hogyan működik a jogi gyakorlatban. A Queen's-nél egy virágzó posztgraduális kultúra részese lesz, amely az oktatási kiválóságra, az élvonalbeli kutatásra, az innovációra, az együttműködésre és az elkötelezettségre épül. Ezeket az összetevőket a mi Graduate School-ban fonják össze. Itt fejleszthet új készségeket és növelheti személyes hatékonyságát, amelyek lehetővé teszik, hogy kitűnjön a zsúfolt és egyre versenyképesebb globális munkaerőpiacon. A Queen's élete nem csak a diplomáról szól. Lehetőséget kínálunk diákjainkra, hogy valóban gazdagítsák tanulmányaikat. Legyen szó diák társaságokról, sportról, zenéről, táncról vagy csak egy kávéról a barátaival, a Queen's kivételes lehetőségekkel rendelkezik, hogy minden érdeklődést kielégítsen. A Queen's a 9. helyen végzett az Egyesült Királyságban az egyetemi létesítmények tekintetében.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések