Keystone logo
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences LLM jog és technológia
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

LLM jog és technológia

Belfast, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 19 100 / per year *

Az egyetemen

* Észak-Írország és Ír Köztársaság: 6 650 GBP | Anglia, Skócia vagy Wales: 7470 GBP | EU egyéb és nemzetközi: 18 200 GBP

Bevezetés

A jogi munka és gyakorlat, ahogyan az minden szakmában történik, egyre inkább a technológiai innovációra összpontosít. A munkaadók nagyon érdeklődnek a jogász végzettségűek iránt, akik műszakilag jártasak mind a technológia jogi kérdéseivel kapcsolatos ismeretei, mind a technológia szakmán belüli működése tekintetében (például kutatási és promóciós célokra). A School of Law célja, hogy orvosolja ezt a hiányosságot a munkáltatói partnerekkel működő jogi és technológiai LLM programon keresztül, amely bevezeti a hallgatókat a technológia és a jog közötti kölcsönhatásba és kapcsolódási pontokba.

Ez az innovatív és foglalkoztatás-központú program a School of Law jelentős technológiai, e-kormányzási és innovációs tapasztalataira támaszkodik, tekintettel a jognak a technológia szabályozásában betöltött szerepére, valamint a technológia szerepére a kormányzás és a jogi gyakorlat átalakításában.

Karrierfejlesztés

Elkötelezettek vagyunk a hallgatók foglalkoztathatósága mellett, és erős iparági kapcsolataink azt jelentik, hogy a Queen posztgraduális hallgatóinak több mint 94%-a dolgozik vagy tanul tovább hat hónappal a diploma megszerzése után. Ez a munkaadó-központú program a foglalkoztathatósági készségeket helyezi a hallgatói tapasztalatok középpontjába (beleértve a problémaalapú tanulási és vezetési modulokat is), bemutatva a hallgatóknak a technológia és a jog közötti kölcsönhatást és kapcsolódási pontokat. A munkaadók részt vesznek a projektalapú tanulás segítésében és a hallgatók számára vendégelőadások tartásában.

Nemzetközileg elismert szakértők

A Queen's Law School a világ legjobb 125-e között van, mi pedig a 14. helyen állunk a világban a globális kitekintést tekintve. A Queen's-nél a jogot a jog területén a világ vezető szakértői tanítják. Munkatársaink szoros kutatási kapcsolatban állnak a szakmákkal, a kormányzattal és a civil társadalommal. A Research in Law a 15. helyet foglalta el az Egyesült Királyságban a legutóbbi Research Assessment Exercise (2014) során. Az Iskolában végzett kutatási tevékenység több mint 95%-a nemzetközi és annál magasabb színvonalú volt.

Hallgatói élmény

Ez a program felvértezi Önt a szabályozási és irányítási technológiákkal kapcsolatos kulcskérdések alapos és döntő megértésével. Mélyen meg fogja érteni a technológia szabályozásával kapcsolatos kérdéseket, mind az osztálytermi, mind a projektalapú tapasztalatokból. Kifinomult érzéke lesz a technológia és a jog kölcsönhatásában, de azt is, hogy a jog és a technológia hogyan működik a jogi gyakorlatban. A Queen's-nél egy virágzó posztgraduális kultúra részese lesz, amely a tanítási kiválóságon, a csúcstechnológián alapuló kutatáson, innováción, együttműködésen és elkötelezettségen alapul. Ezeket az összetevőket a mi Graduate School-ban fonják össze. Itt fejleszthet új készségeket és növelheti személyes hatékonyságát, amelyek lehetővé teszik, hogy kitűnjön a zsúfolt és egyre versenyképesebb globális munkaerőpiacon. A Queen's élete nem csak a diplomáról szól. Lehetőséget kínálunk diákjainkra, hogy valóban gazdagítsák tanulmányaikat. Legyen szó diák társaságokról, sportról, zenéről, táncról vagy csak egy kávéról a barátaival, a Queen's kivételes lehetőségekkel rendelkezik, hogy minden érdeklődést kielégítsen.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések