Keystone logo
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences LLM a nemzetközi kereskedelmi és üzleti jogból
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

LLM a nemzetközi kereskedelmi és üzleti jogból

Belfast, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 19 100 / per year *

Az egyetemen

* Észak-Írország és Ír Köztársaság: 6 650 GBP | Anglia, Skócia vagy Wales: 7470 GBP | EU egyéb és nemzetközi: 18 200 GBP

Bevezetés

Ez a program célja, hogy segítsen beállítani a nemzetközi üzleti élet és a globális gazdaság jogi és szabályozási rendszereit a szélesebb jogi és társadalmi-jogi tanulmányi készségek összefüggésében. Az LLM felkészít egy karrierre a kereskedelmi szektorban, az üzleti életben, a kormányzatban vagy a civil szervezetekben.

Ön jártas lesz abban, hogy globális szinten gondolkodjon az üzletről, valamint a jog, a megfelelés, a vállalati társadalmi felelősségvállalás és a kereskedelem helyéről társadalmainkban.

Az iskola számos releváns területre specializálódott, többek között:

  • Vállalatirányítás és megfelelés
  • A vállalati társadalmi felelősségvállalás
  • Globális üzlet és emberi jogok
  • Nemzetközi versenyjog
  • Nemzetközi pénzügyi szabályozás.

Ezekből a szakterületekből merítve a program célja, hogy széles társadalmi-jogi kontextusban segítse a multinacionális vállalkozások és a globális gazdaság jogi és szabályozási rendszereinek beállítását.

Iparági linkek

Az üzleti szakértőkkel való integráció segít diákjainknak kulcsfontosságú vezetői pozíciók megszerzésében nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. A Queen posztgraduális hallgatóinak 94%-a a diploma megszerzése után 6 hónappal munkaviszonyban áll vagy továbbtanul.

Nemzetközileg elismert szakértők

Az LLM-t olyan oktatók végzik, akik kutatásaik révén jelenleg globális és helyi vitákat alakítanak ki jogi ösztöndíjjal. A Law at Queen's a világ 125 legjobb jogi egyeteme között van, és a világ 14. helyén állunk a globális kilátások tekintetében. A Research in Law a 15. helyen végzett az Egyesült Királyságban a legutóbbi kutatási értékelésben (2014). Az Iskolában végzett kutatási tevékenység több mint 95%-a nemzetközi és annál magasabb színvonalú volt.

Hallgatói élmény

Ezt a programot kifejezetten úgy alakították ki, hogy diákjaink mélyebben megértsék a jog szerepét a nemzetközi üzleti életben és a globális gazdaságban. A hallgatók az Egyesült Királyságból, Európából, Ázsiából és kívülről érkező hallgatók és alkalmazottak élénk nemzetközi keverékében tanulnak. Az Ön egyéni karrier- és fejlődési igényeire, készségeinek fejlesztésére, a kurzussal kapcsolatos személyes tapasztalatok bővítésére és a karrierútról való gondolkodásra összpontosítunk, ahelyett, hogy csupán elméletet tanítana. A Queen's-nél egy virágzó posztgraduális kultúra részese lesz, amely a tanítási kiválóságon, a csúcstechnológián alapuló kutatáson, innováción, együttműködésen és elkötelezettségen alapul. Ezeket az összetevőket a mi Graduate School-ban fonják össze. Itt fejleszthet új készségeket és növelheti személyes hatékonyságát, amelyek lehetővé teszik, hogy kitűnjön a zsúfolt és egyre versenyképesebb globális munkaerőpiacon. A Queen's élete nem csak a diplomáról szól. Lehetőséget kínálunk diákjainkra, hogy valóban gazdagítsák tanulmányaikat. Legyen szó diák társaságokról, sportról, zenéről, táncról vagy csak egy kávéról a barátaival, a Queen's kivételes lehetőségekkel rendelkezik, hogy minden érdeklődést kielégítsen.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések