Keystone logo

Psychologische Hochschule Berlin

A logo

Bevezetés

Mint egy privát önálló egyetem Pszichológiai Egyetem Berlin egy jótett. Minden program által akkreditált szenátus Oktatási, Ifjúsági és Tudományos, hogy bebizonyítom képzés az állami Hivatal Egészségügyi és Szociális Berlin. Képzési és tudományos fejlődés, a Pszichológiai Intézet berlini hotel pszichoterápia képzés, továbbképzés fok Mester és M.Sc. Pszichológia. A tanulmány integrált pszichoterápiás képzési lehet kitölteni pszichodinamikus pszichoterápia hang vagy viselkedés terápia, valamint gyermek- és serdülőkori pszichoterápia. A csere folyamat transzverzális készségek nagy jelentősége van a PHB és fontos pont a tanterv valamennyi tanulmányi és képzési programok.

A professzorok a kurzusok gyakorlati és szintén aktív tudományos kutatást, és képviseli a követelés Scientist Kezelő. A hallgatók aktívan részt vesznek a meglévő kutatási projektek és támogatja a saját kutatási projektek. Keresztül az együttműködést más egyetemek és doktori projektek valósíthatók meg a házat.

Dióhéjban

 • Módszer Kereszt vizsgálat (TP és VT)
 • Tanulmányi és képzés pszichoterápia egy házban
 • Kis szeminárium csoportok kollegiális légkör
 • Személyes figyelmet a szervezet által a tanulmányok
 • Támogatás a részvétel kongresszusok és ülések
 • Gyakorlati képzés saját pszichoterápiás orvosi
 • Research in Higher mentő
 • Kitűnő helyen Berlin központjában közel Alexanderplatz közvetlenül Köllnischen Park és a folyó Spree

Tanulmányi és képzési kínálat

 • Egymást követő vizsgálatok: okl pszichológia
 • Posztgraduális diploma Jogi Pszichológia
 • Posztgraduális diploma pszichológia és pszichoterápia a család
 • Pszichoterápia képzés integrált mester program pszichoterápia (VT vagy TP)
 • Gyermek és serdülő pszichoterápia képzés, integrált mester program Pszichológia és pszichoterápia a család

az egyetem

Oktatási, kutatási és képzési a PHB összpontosítanak alkalmazási területek a pszichológia. Pszichológusok és pszichoterapeuták indított az egyetem indított, hogy megerősítse a másik összeköti a tudomány és a gyakorlat, és a másik, hogy támogassa a kutatási a társadalomba. E credo PHB akar edzeni a következő generációs pszichológusok és pszichoterapeuták egy erős tudományos és mély gyakorlati jelentősége. Amellett, hogy a tanulmányi és képzési lehetőségek, képzési és konferenciák pszichológusok és pszichoterapeuták műsorrend PHB vannak. Egyéb tanfolyamok különböző alkalmazási területeken a pszichológia és B.Sc. Pszichológia alatt áll.

Az együttműködésben a Képzési Intézet berlini Akadémia Pszichoterápiai (BAP), német képző intézmény pszichológusok Academy (DPA), valamint a Szakmai Egyesülete német pszichológus és pszichoterapeuta (BDP) a PHB közepén egy oktatási hálózat képzés és továbbképzés, valamint biztosítja a fókuszpont a szakmai érdekeit pszichológusok és pszichoterapeuták különböző tevékenységi területeken.

akkreditáció

A tanfolyamok Pszichológiai pszichoterápia viselkedési terápia (CBT) vagy pszichodinamikus pszichoterápia hang (TP), a családi pszichológia és a törvényszéki pszichológia által akkreditált szenátus Oktatási, Ifjúsági és Tudományos. Az új mester szak Pszichológia volt ajánlásai alapján a német Pszichológiai Társaság fejlesztett és jóváhagyta az Állami Hivatal egészségügyi és oktatás. Pályakezdő a Master Program Pszichológia PHB megfelelnek a Zulassungsvoraussetzuungen a pszichoterapeuták képzés. A tanfolyam Pszichológiai pszichoterápia akkreditált mindkét eljárás összpontosítanak (viselkedésterápia és mélyreható pszichológiai alapú pszichoterápia) Ezenfelül Acquin, valamint a mesterképzés Jogi pszichológia.

A jóváhagyási megvalósítási módjai PHB Psychological pszichoterápia (VT vagy TP) és a gyermek és serdülő pszichoterápia kaptak akkreditációt a Nemzeti Egészségügyi és Szociális Berlin.

Helyszínek

 • Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Kérdések