Keystone logo

Prague Film Institute

A logo

Bevezetés

Professzionális filmkészítő iskola vagyunk Prágában, amelyet a Three Brothers filmgyártó cég alapított. Prague Film Institute egy épületben található, ahol díjnyertes rendezők, filmfelszerelés-kölcsönzők és utómunkálatok várják a vendégeket. Filmes szakemberekkel találkozhat a mindennapi munkában és a szakmai gyakorlaton egy filmes díszleten. Sőt, a drónos filmezés és a víz alatti lövöldözés is szerepel az oktatásunkban.

Tanfolyamok

Mit kínál a Prague Film Institute ?

Szakmai tanfolyamok és akkreditáció

A Prague Film Institute kurzusain gyakorlatilag elsajátíthatod filmkészítési készségeidet. Mindent megtanítunk ahhoz, hogy beindítsa karrierjét a professzionális filmben, vagy folytassa tanulmányait. Éves filmkészítő tanfolyamainkat nemzetközileg elismert, munkához kapcsolódó BTEC Higher Nationals képesítések akkreditálják, amelyeket könnyedén „feltölthet” a teljes Bachelor diplomáig. Prague Film Institute HND-jével beiratkozhat egy másik külföldi egyetem alapképzésének utolsó évére.

Filmgyártási gyakorlat

Tapasztalja meg a filmgyártási gyakorlatot egy professzionális filmes díszleten. A szakmai gyakorlatok kibővítik a legfontosabb kapcsolati hálózatát a filmek előgyártása, gyártása vagy utómunkálatai terén.

Professzionális filmkészítő berendezések

A operatőr órákat az iskola területén található, teljesen felszerelt ipari professzionális bérházban tartjuk. A felszereltségben megtalálhatóak a legnépszerűbb kamerák is, mint a RED Monstro, az ALEXA Amira vagy a SONY F55.

Ipari hálózatépítés

Iskolánk különböző kereskedelmi iparági partnerekkel működik együtt, akiknek meghatározó szerepük lehet az Ön jövőbeli karrierjében. Lehetőséged nyílik meglátogatni cégeiket, és részt venni a professzionális filmkészítési munkafolyamatban.

Fesztiválértékű filmek

Készítse el saját fesztiválra méltó filmjét a tanulás során. A végső film (legalább 7 perces) forgatásához az operatőr több mint 90 000 USD értékű filmkészítő felszerelést kap. Az ár tartalmazza a filmfelszerelést, az alapvető gyártási költségeket és a professzionális utómunkálatokat is.

Helyiségeink

Az iskola egy újonnan felújított modern épületben található az ipar szívében, és Európa egyik legnagyobb történelmi kellék- és fegyverházát használja. Díjnyertes rendezőkkel, professzionális forgatási eszközökkel, valamint utómunkálati létesítményekkel osztozunk egy épületen.

Pearson BTEC akkreditáció

Prague Film Institute egy jóváhagyott nemzetközi Pearson-központ, amely elismert, munkával kapcsolatos BTEC Higher Nationals képesítéseket biztosít . A képesítést nemzetközileg széles körben elismerik, és minden évben több mint 100 000 diáknak adják át 58 országban. Programjaink Creative Media Production, Pathway Film minősítéssel rendelkeznek. Az 1 éves filmkészítő tanfolyam a BTEC Higher Nationals Certificate (HNC) 4. szint megszerzésével ér véget. A 2 éves Filmkészítő Tanfolyam BTEC Higher Nationals Diploma (HND), 5. szint megszerzésével ér véget.

Helyszínek

  • Ke Smíchovu 1150/132, Prague - Slivenec, 15400, Prague

Kérdések