Keystone logo
University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw) A törvények mestere (llm) külföldi képzett ügyvédek számára
University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

A törvények mestere (llm) külföldi képzett ügyvédek számára

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* - Teljes munkaidős oktatás 2017-18 tanévre

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Master of Laws (LLM) diplomát biztosít a külföldi jogi diplomások kritikus képzést a közös jog jogi hagyomány és az amerikai jogrendszer egy tanév során a University of Pittsburgh, található Pittsburgh élénk Oakland szomszédságában.

A Pitt Law LLM programja olyan ügyvédeket biztosít, akik jogi diplomáját az Egyesült Államokon kívül szerezték meg, ahol lehetőség nyílik arra, hogy tanulmányozza a közös jog jogi hagyományait és az Egyesült Államok jogi rendszerét az Egyesült Államokban.

Szerkezet

A hallgatóknak teljesíteniük kell legalább 24 kredit diplomát. A program egy augusztusi és májusi tanév között befejeződik. A részmunkaidős felvételt eseti alapon veszik figyelembe. A CILE akadémikus igazgatója, ügyvezető igazgatója és programigazgatója aktív szerepet vállal az egyes LLM hallgatók személyes tanácsadásában a tanfolyamon, és segít Önnek egy olyan tanfolyam megtervezésében, amely egyedileg igazodik a személyes igényeihez.

Kötelező kurzusok

  • Bevezetés az amerikai jogba (3 kredit)
  • Amerikai jogi elemzés és írás (félévente 2 kredit, 2 félév szükséges)
  • LLM Colloquium (1 kredit)

Választani

A választani, válasszon a széles körű kurzusok kínált Pitt Law JD hallgatók. Íráskövetelmény - Válasszon az alábbiak közül:

  • Független tanulás (2 kredit)
  • Szeminárium tanfolyamok (általában 3 kredit - különféle tanfolyamok állnak rendelkezésre minden félévben)

Személyre szabott támogatás

Viszonylag kis osztályban (évente átlagosan 15-25 LLM hallgató) biztosítunk minden tanulónak egyéni tanácsadást, útmutatást és támogatást.

Teljes integráció a JD hallgatói testtel

A két kötelező LLM-osztályon kívül minden tanfolyamot ugyanazon a tanórán és szemináriumon vesz igénybe, mint az amerikai JD hallgatók.

Világszínvonalú oktatás

A kari egy olyan szoros közösség, melynek sikeres és energikus tudósai vannak, akik a hazai és nemzetközi jogi kutatások és ösztöndíjak élvonalában vannak.

Moot versenyek

Próbáld ki az LLM kereskedelmi választottbírósági csapatát, amely 2016 márciusában az USA-ból, köztük az amerikaiakból, Georgetown-ból és Penn-ból származó LLM-csapatokat hozott létre, hogy megnyerje az LLM Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági Moot-ot Washingtonban.

Szakmai lehetőségek

A CILE együttműködik az LLM-hallgatókkal, akik Pittsburgh-ben szeretnének tartózkodni a nyáron diplomával és gyakornokként egy ügyvédi irodában vagy más szervezetben. Minden diákkal együtt dolgozunk, hogy segítsen nekik abban, hogy megtalálják a szakmai gyakorlatnak leginkább megfelelő szakmai gyakorlatot.

Tevékenységek az osztályteremen kívül

Az LLM-hallgatók minden évfolyamának tevékenységei a következők:

  • Egy orientációs hét utazás Frank Lloyd Wright híres Fallingwater házához a szomszédos Laurel-hegységben.
  • Befogadások a Pitt Law-ban és a kari otthonokban.
  • Egy hagyományos karácsonyi vacsora egy karon vagy az alkalmazottak házában.
  • Többnapos kirándulás Washington DC-be, ahol meglátogatják a Legfelsőbb Bíróságot, a Fehér Házat és más történelmi helyszíneket.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok