Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Bevezetés

A Pepperdine Caruso Law kiváló jogi oktatást nyújt egy gyönyörű helyen a Csendes-óceánon, Los Angeles (CA) közelében. Képzési programjaink mellett tapasztalati tanulást, mentorálást és továbbképzést kínálunk, hogy felkészítsük a szakembereket arra, hogy a legjobbat hozzák munkájukhoz és a világhoz.

Támogató közösség

A diákok a világ minden tájáról és az Egyesült Államokból jönnek össze, és találnak egy közösséget, amelyet bátorítás és támogatás jellemez, ugyanakkor szigorú oktatásban részesülnek gyakorlati, valós tanulással. A

Straus Institute for Dispute Resolution

Ahogy a közvetítés, a választottbíróság és a tárgyalások népszerűsége folyamatosan növekszik a peres eljárások és a nemzetközi ügyek terén, a Pepperdine-féle Straus Vitarendezési Intézet következetesen a US News and World Report legjobb programjaként szerepel.

LLM és a vitarendezés mestere

A Pepperdine LLM és Master of Dispute Resolution (MDR) programjai a világ minden tájáról vonzzák a hallgatókat. A diákok a friss diplomásoktól a tapasztalt ügyvédekig és bírákig terjednek, akik Kínából, Koreából, Oroszországból, Görögországból, Moldovából, Spanyolországból, Pakisztánból, Jordániából, az Egyesült Királyságból, Németországból, Svédországból és más országokból vettek részt vagy ingáztak a programon.

Pepperdine vonzotta a tudósokat olyan rangos szervezetekből, mint a Fulbright, a Muskie, az Amerikai Államok Szervezete és a Rotary Foundation.

Befektetés az értékbe

Pályaválasztási tanácsadás elérhető, és megismerkedhet az öregdiákok nemzetközi hálózatával. Diákjaink világszerte vezetőkké válnak közösségeikben, megoldják a vitákat, előmozdítják a joggyakorlatot és pozitív változást idéznek elő.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Los Angeles

    Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések