Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Bevezetés

A világ egyik kiemelkedő kutatóegyeteme, a Pennsylvania State University a hagyományos akadémikusok erejét ötvözi az interdiszciplináris tanulmányok és a nemzetközivé válás előrelátó, jövőorientált megközelítésével. Folyamatosan az egyetemek első százalékában található Penn State az Egyesült Államok egyik legnagyobb és legelismertebb egyeteme.

Az ország legjobb jogi egyetemei között tartják számon a(z) Penn State Dickinson Law Pennsylvania legrégebbi, ABA által akkreditált jogi karát, és az egyik legrégebbi az Egyesült Államokban. A Dickinson Law több mint 185 éve a világ legkiválóbb ügyvédei, bírái, kormányzati és vállalati vezetői, valamint jogtudósai közé tartozik.

Gazdag 40 éves története során a Dickinson Law Master of Laws (LL.M.) programja a világ minden tájáról üdvözölte azokat a jogi szakembereket, akik azért érkeztek, hogy jogi karrierjüket a világszínvonalú peres és jogtudósokhoz való közvetlen hozzáférés révén mozdítsák elő. szakmai specializáció meghatározott területeken vagy jogban, valamint innovatív kutatás és ösztöndíj.

Az LL.M. A program hazai és nemzetközileg képzett jogi szakemberek számára készült, akik speciális ismereteket és felsőfokú tanulmányokat keresnek bizonyos jogterületeken. A rugalmas egyéves program során a hallgatók olyan kurzusok széles körére iratkozhatnak be, amelyek lehetővé teszik a jog vagy a joggal kapcsolatos témák bizonyos vonatkozásaira való koncentrálást. A hallgatók meghatározott tanterv vagy bizonyítvány pályákat folytathatnak.

Miért Penn State Dickinson Law ?

A megfelelő intézmény kiválasztása fontos döntés. Íme néhány a sok ok közül, amiért az LL.M. a tanulók kiválasztják a következőt: Penn State Dickinson Law :

  • Campusunk. A Dickinson Law LL.M. a hallgatók ideális környezetet biztosítanak a világszínvonalú erőforrásokhoz való hozzáféréssel és a kiváló oktatókkal. Történelmi campusunk korszerű létesítményt és modern kutatókönyvtárat kínál, amely jogi vonatkozású forrásokat és széles körű szolgáltatásokat kínál, amelyek támogatják a jogi ösztöndíj előrehaladását.
  • Elérésünk . Penn State élénk egyetemi közösséggel büszkélkedhet 24 egyetemen a Pennsylvaniai Nemzetközösségben, valamint egy több mint 700 000 öregdiákból álló globális öregdiákhálózattal, amely felkészíti a hallgatókat a globális gazdaságban való munkára, és biztosítja a Penn State-i kapcsolatot szinte bárhol a világon.
  • Karunk. LL.M. a hallgatók egy jellegzetes és elkötelezett teljes munkaidős oktatótól tanulnak, amelyet egy gyakorló ügyvédekből és bírákból álló kiegészítő kar egészít ki. Professzoraink éveket töltöttek joggyakorlattal, és nemzeti és nemzetközi szinten is részt vesznek gyakorlaton, kutatáson és ösztöndíjon keresztül.
  • Tantervünk. A Penn State Dickinson Law rugalmas egyéves LL.M. program, amely ősszel (augusztusban) vagy tavasszal (januárban) indulhat. JD hallgatók mellett tanul, LL.M. A hallgatók számos olyan kurzusra iratkozhatnak be, amely lehetővé teszi bizonyos típusú jogokra vagy joggal kapcsolatos témákra való koncentrálást. A Dickinson Law tanterv tartalmazza a New York-i ügyvédi vizsgához szükséges összes kurzust.
  • Helyszínünk.A Dickinson Law campus Carlisle-ban található, amely stratégiailag közel van Harrisburghoz – a Pennsylvaniai Nemzetközösség fővárosához – és igazságügyi, törvényhozói és végrehajtói irodáihoz. Philadelphia, Washington DC, Baltimore és New York City könnyen megközelíthető autóval vagy vonattal. Carlisle folyamatosan az ország egyik legélhetőbb kisvárosa az Egyesült Államokban, részben az emberek és intézmények sokfélesége, a kényelem és a közösségi tevékenységek sokfélesége miatt. A megélhetési költségek folyamatosan az amerikai átlag alatt maradnak, így megfizethető, költséghatékony lehetőség a jogi egyetemre. Általában minden, amire szüksége van, gyalog vagy kerékpárral könnyen elérhető. A legtöbb LL.M. a hallgatók kedvező árú lakást találnak az egyetem közelében.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Havi LL.M. információs ülés

Helyszínek

Helyszínek
  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Programok

Kérdések