Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Campus jellemzői

Létesítmények Dickinson Law teljesen felújított történelmi otthona a pennsylvaniai Carlisle-ben, szándékosan úgy lett kialakítva, hogy elősegítse a jogi kar közösség iránti elkötelezettségét. Ez a LEED-tanúsítvánnyal rendelkező létesítmény korszerű tantermekkel és szemináriumi termekkel rendelkezik; egy 200 férőhelyes obszervatóriummal ellátott perdöntő tárgyalóterem; jogalkotási meghallgatóterem; a háromszintes H. Laddie Montague, Jr. Law Library; csoportos tanulószobák; a Ridge Commons; egy udvar; és egy kávézó. Minden tanterem kifinomult audiovizuális technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a hallgatók és a professzorok valós időben történő kommunikációját a világ minden tájáról érkező kollégákkal és szakemberekkel.

  Belépők

  Az LL.M. Penn State Dickinson Law programja rendkívül szelektív, és évente korlátozott számú képzett hallgatót vesznek fel. A felvételhez a pályázóknak első jogi diplomával kell rendelkezniük, vagy annak befejezése folyamatban van. Ez általában egy ABA által jóváhagyott amerikai jogi egyetem JD-je, vagy egy nemzetközi jogi egyetem JD-jével egyenértékű. A sikeres pályázók gyakran rendelkeznek jogi gyakorlati engedéllyel, és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a jogi gyakorlatban.

  Dickinson Law fenntartja a befogadás holisztikus megközelítését. A sikeres pályázóknak egyértelmű és meggyőző indokot kell adniuk az LL.M megszerzéséhez. diplomát, különösen a Penn State Dickinson Law . Fontos, hogy a jelentkezők jól meghatározott karriertervekkel rendelkezzenek, és bemutassák az LL.M megszerzésének fontosságát. fokozatot ezeknek a terveknek a megvalósításában.

  Az LL.M. programban a jelentkezőknek a Law School Felvételi Tanácson (LSAC) keresztül kell jelentkezniük. A Dickinson Law nem állapít meg semmilyen jelentkezési díjat.

  Míg a legtöbb hallgató az őszi szemeszterben (augusztusban) kíván beiratkozni, addig az LL.M. A hallgatóknak lehetőségük van az LL.M. program a tavaszi szemeszterben (januárban).

  Vízumkövetelmények

  A beiratkozást követően a nemzetközi hallgatók értesítést kapnak az iStarttól, a Penn State bevándorláskezelési rendszerétől, amely nemzetközi hallgatói és tudósi tanácsadást nyújt. Minden diák kap egy üzenetet az érkezés előtti felvételi szervezettől, amely elmagyarázza, mire van szükség a bevándorlási szabályok betartásával kapcsolatban. Miután a hallgató benyújtotta a szükséges dokumentációt az iStartba, 2-4 héten belül kiküldik az I-20-at (F-vízum típust feltételezve). Az I-20 egy „Nem bevándorló hallgatói státuszra való jogosultsági bizonyítvány”, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy nem bevándorló vízumot igényeljen a legközelebbi amerikai nagykövetségen vagy konzulátuson. A más típusú vízummal, köztük a J-1 vízummal rendelkező diákoknak eltérő papírmunkára lesz szükségük, de maga a vízumfolyamat általában ugyanaz.

  A nemzetközi hallgatókat a Penn State Global Nemzetközi Diákok és Tudósok Hivatala támogatja minden bevándorlási ügyben.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Penn State Dickinson Law elkötelezett amellett, hogy minden hallgató számára világszínvonalú jogi oktatáshoz jusson. Minden LL.M. a jelentkezőket a felvételkor automatikusan figyelembe veszik az érdemen alapuló ösztöndíjra.

  A költségek lebontásához, beleértve a tandíjat, a díjakat, a könyveket és a megélhetési támogatásokat, kattintson az alábbi linkre. A megélhetési költségek csökkentése érdekében a legtöbb diák egyéni költségvetést alakít ki, úgy dönt, hogy egy szobatársával lakik, vásárol akciós élelmiszerboltokban, gyalog vagy kerékpárral jár az egyetemre, beviszi az étkezést az egyetemre stb. A Penn State hallgatói kedvezményeket kínál szoftverekre, számítógépekre, ruhákra és még sok másra.

  Havi LL.M. információs ülés

  Helyszínek

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Programok

  Kérdések