Keystone logo

Paris School Of Architecture

A logo

Bevezetés

A Paris School Of Architecture egy független építészeti oktatási intézmény, amelynek nemzetközi központja Párizs központjában található. Minden kurzust angolul tanítanak, és az iskola felkészíti a diplomáját, hogy Európa-szerte és a világ többi részén működjön.

A PSA egy vállalkozói iskola, amely olyan diákokat tanít, akik az építészeti tervezés egy speciális szakterülete felé szeretnének eljutni, miután befejezték az egyetemi építészeti tanulmányaikat máshol, vagy akik a diploma megszerzése után fontolóra veszik saját gyakorlatukat.

A kétéves posztgraduális képzés a PSA-ban egy egyedi és innovatív építészeti tanulmányi módot kínál, amely az építészeti gyakorlat változó jellegét tükrözi.

A kurzus kifejezetten a 3 éves diplomát szerzett diplomásokra irányul, akik a posztgraduális tanulmányaikat egy adott építészeti területre kívánják használni. Az iskola tagjai hagyományos építészeti tanulmányaikat kombinálják a feltörekvő és zavaró témákkal és technológiákkal, amelyekben szakértőkké válnak.

Párizs központjában található iskola Európa egyik legjelentősebb nemzetközi városának egyik szívében helyezkedik el.

Folytatva ezt a nemzetközi fókuszt, tanulmányi programunk a diplomásoknak az építészet, az építőipar, a filozófia, az újságírás és a feltörekvő technológiák terén vezető szerepet tölt be.

A Paris School Of Architecture felkészíti tagjait a művészi, filozófiai, szellemi és technikai készségekkel, amelyeket az iparág megkövetel a kivételes jövőbeni szakemberek előállításához. Párizs központjában, az európai formatervezési és építési világ által tájékoztatott, a kreatív iparágak vezetői karának a világ minden tájáról származó mesterkurzusainak köszönhetően, az iskola szándékosan nemzetközi; a globális építészeti szakemberek következő generációjának létrehozása.

Az iskola létrejött, hogy alternatív útvonalat nyújtson az építészetbe és a kapcsolódó tudományágakba az utóbbi két évtizedben az építészeti gyakorlat radikális változásaira válaszul. A legtöbb építészeti iskola a közel egy évszázaddal ezelőtt elfogadott pedagógiai módszertant követi, amely kevésbé releváns a mai építészet realitásaival. A párizsi iskola egy új rendszert kínál, amely az építészeti elemeket és a feltörekvő szakmai követelményeket ötvözi. tervezés és virtuális valóság.

Egy európai iskola

Az iskolát párizsi szakemberek alapították, akik az EU-ban dolgoznak, akik vagy az európai és az amerikai iskolákat tanították vagy diplomázták.

Mivel az angol nyelv a globális lingua franca pozícióját idézi, és az Európai Unió szabályozási reformja egységesebbé teszi az építészeti gyakorlatot a blokkon belül, a párizsi angol nyelvű európai iskola szükségessége soha nem volt sürgetőbb.

Ezen túlmenően az iskola fontos szerepet játszik az építészeti, jogi és építési terminológia tanulmányozásában a különböző joghatóságok szempontjából, hogy a diplomások zökkenőmentesen működhessenek Európában és a világban. Ez a kulturális csere elősegíti és erősíti az iskola és a pedagógia nemzetközi fókuszát.

Új iskola

A párizsi iskola 2015-től kezdődően és az első bevitelének megnyitása 2019 szeptemberében számos programot kínál az egyetemi és a posztgraduális tanulmányoktól a távoktatásig, a nyelvtanulásig és a nyári iskolákig.

Az első kurzusok 2019. szeptember 23-án kezdődnek, amikor az első év diákok első bevétele az iskolába csatlakozik (ami megfelel a mesterképzés első évének).

Az ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) az iskolára vonatkozik, a kétéves tanfolyam összesen 120 kreditet kínál.

Az iskola befejezi a regisztrációt a Répertoire national des certifications professionnelles-nél, aki magánoktatási intézményeket akkreditál Franciaországban. Tanulóink kohéziója a kurzusfejlesztés kritikus részévé válik, a diáktanácsnak pedig lehetősége van arra, hogy további témákat javasoljon a technológiák és kultúrák fejlesztése, a kapcsolattartás kialakítása más intézményekkel, valamint az iskola chartájának és vezetésének módosítása és szavazása.

Akadémiai élet

A Paris School Of Architecture iskolaiskola pedagógiája gyökerezik az összetett és eltérő kérdések tesztelésében, amelyekben az építészet egyetlen, átfogó, évig tartó stúdióprojektben létezik.

A posztgraduális építészeti projekt szeptembertől júniusig történő fejlesztése lehetővé teszi a kutatás, narratív, reprezentatív kifejezés, filozófiai elkötelezettség és kézműves termelés nagyobb idejét, mint más intézményekben félévi rövidítéssel.

Az ilyen projektek intellektuálisan igényesek, és kritikusan szigorúak, a diplomások pedig mélyreható és összetett projektekkel rendelkeznek.

A projektvezérelt pedagógia megerősítése a Master osztályok sorozata, amely a design, a jog, a film, a kommunikáció és az épületek beszerzéséből származó szakembereket hoz. Ezek a mesterkurzusok nemcsak a szakmai gyakorlaton alapuló, hanem a stúdióprojektbe való betáplálásra szolgálnak, és lehetővé teszik, hogy minden diák kifejezetten egyedi válaszokat készítsen.

Minden tanév az év végi csúcson fejeződik be, minden párizsi diák által megrendezett munka nyilvános galéria kiállítása. Ez lehetőséget nyújt a diákjainknak, hogy bemutassák munkájukat a család, a barátok és a potenciális munkáltatók és befektetők számára.

Az év végi stúdió projekt értékelése az év végi kiállítás előtti éjszaka előtti utolsó előadás után történik. Az egyes mesterkurzusokra vonatkozó további felméréseket tárgyonként, a tárgy tárgyától függően tantárgy alapján készítik el. Minden mesterkurzust át kell adni a kiállításon való bemutatáshoz.

Az iskola pedagógiai filozófiájának egy egyedülálló eleme, hogy nem valósítunk meg osztályozási rendszert, ami azt jelenti, hogy a projekteket Pass vagy a Fail-nak tekintik. Ez ösztönzi a maximális véleménynyilvánítás szabadságát, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy kockázatokat vállaljanak és újítsanak. A kivételes stúdióprojektek megkülönböztethetőek, mint az Év vezetője. A diákok, akik tanulmányaik során francia nyelvtanfolyamokat szeretnének végezni, képesek lesznek erre. Ez segíti a hallgatót mindennapi tevékenységükben Párizsban élve. Ezeket mind a kezdő, mind a közepes szinten kínálják.

A PSA stúdiók szükség szerint vannak felszerelve a diákok számára a stúdióprojektjeik elvégzésére, beleértve a 3D nyomtatási lehetőségeket, a lézeres vágógépeket, a nyomtatókat, a projektorokat és a modellkészítő berendezéseket. Nagyon ajánlott, hogy a diákok két évig laptopot vásároljanak.

Helyszínek

  • 5 rue Durantin, Paris, 75018, Paris

Kérdések