Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Paris Campus LL.M. a nemzetközi üzleti jogban
Université Paris-Panthéon-Assas | Paris Campus

LL.M. a nemzetközi üzleti jogban

Paris, Franciaország

9 Months

Angol

Részidő

15 Sep 2024

Oct 2024

EUR 17 000

Az egyetemen

Bevezetés

Minden kurzust angol nyelven oktatnak a Párizsi Pantheon-Assas Egyetem jogászprofesszorai, valamint Franciaországból, Európából, Ázsiából és Afrikából érkező, jogi területen tevékenykedő szakemberek. Minden kurzus nagy hangsúlyt fektet az esettanulmányokra és a kulcsfontosságú témák elmélyítésére, transzverzális és pluridiszciplináris szemszögből.

Az LL.M. Nemzetközi üzleti jog 210 órányi oktatást foglal magában, és általában 20 és 30 diákot vagy gyakornokot fogad kilenc hónap alatt.

Ez a kurzus elsősorban gyakorlati esettanulmányokkal és bizonyos kulcsfontosságú témákkal foglalkozik, pluridiszciplináris fókusszal. Olyan műveletekre készíti fel a hallgatókat és a szakembereket, mint a nagy felvásárlások vagy piaci tranzakciók, határokon átnyúló fúziók, komplex finanszírozás, szerkezetátalakítás, LBO-k, pénzügyi tervezés és ipari projektek.

Ezek érdekes műveletek, amelyek olyan nehézségekkel járnak, amelyek gyakran innovatív megoldások kereséséhez vezetnek. Különösen tanulságos ezeket tanulmányozni és elemezni a felmerülő jogi, pénzügyi vagy számviteli kérdéseket. Így a szerződések, a garanciák, a finanszírozás és a nemzetközi kereskedelmi peres ügyek - más alapvető témák mellett - különböző szemszögből tanulmányozhatók.

Ideális Diákok

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések