Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus LL.M. Nemzetközi üzleti jog
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

LL.M. Nemzetközi üzleti jog

Singapore, Szingapúr

9 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

15 Sep 2024*

Oct 2024

EUR 19 500 **

Távoktatás, Az egyetemen

* 9 hónapos program

** Francia ügyvédi hallgatók: 15 000 €

Bevezetés

LL.M. program elsősorban gyakorlati esettanulmányokkal és bizonyos kulcsfontosságú tárgyakkal foglalkozik multidiszciplináris megközelítéssel. Felkészíti a hallgatókat és a szakembereket olyan műveletekre, mint a nagy felvásárlások vagy piaci tranzakciók, határokon átnyúló egyesülések, komplex finanszírozás, szerkezetátalakítás, LBO-k, pénzügyi tervezés és ipari projektek.

Kidolgozott műveletekről van szó, amelyek nehézségeket okoznak, amelyek gyakran innovatív megoldáskereséshez vezetnek. Oktatási anyagként használva lehetővé teszik a jogászok számára, hogy tanulmányozzák és elemezzék az általuk nyújtott jogi, pénzügyi vagy számviteli kérdéseket. Így a szerződéseket, a garanciákat, a finanszírozást és a nemzetközi kereskedelmi peres ügyeket, többek között, különböző szempontokból vizsgálják.

Az LL.M. részmunkaidőben Szingapúrban

LL.M. A program a nemzetközi jog néhány legfontosabb és leggyorsabban változó területének mélyreható megértését, valamint az európai jogrendszer és kultúra árnyalt megértését nyújtja. A programot úgy tervezték, hogy az egyes modulok esetében lefedje mind a polgári jogi, mind a közjogi megközelítéseket. Emellett büszkék vagyunk arra, hogy komoly, barátságos és energikus légkört alakítottunk ki, amely elősegíti a pozitív tanulási élményt.

A program kiemeli:

 • Nemzetközileg ismert
  Franciaország legjobb jogi egyeteme, LL.M. angolul tanított.
 • Nyitott minden szakmai profil számára
  Ez a program nem kizárólagos jogászok számára.
 • Vezetői szintű program
  Minimum alapfokú végzettség + szakmai gyakorlat szükséges.
 • Nemzetközi szakértelem
  A Paris-Panthéon-Assas Egyetem oktatói és nemzetközi szakértők tanítják.

Paris Bar School (EFB) partnerség

Az LL.M. program lehetőséget biztosít a Párizsi Ügyvédi Kamara (EFB) hallgatói számára, hogy külföldön, optimális feltételek mellett teljesítsék „Projet Pédagogique Individuel” (PPI) projektjüket. A tanulmányi kurzus január és június között zajlik, így az EFB hallgatói mindössze hat hónap alatt befejezhetik LL.M.-jüket, szakdolgozatukat és PPI-jüket. A program részeként az EFB hallgatóinak szakdolgozatot kell írniuk a szemináriumokért felelős professzorok felügyelete mellett.

 • A leendő EFB hallgatók jelentkezhetnek erre az LLM-PPI programra, mielőtt a CRFPA vizsga végleges eredményeit megszereznék.
 • Csak online jelentkezés – lásd a részleteket és a jelentkezési határidőket.

Más ügyvédi kamarák (más EDA-k, köztük a HEDAC) hallgatói is jelentkezhetnek ugyanolyan feltételekkel, mint az EFB hallgatói.

Ideális Diákok

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések