Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Bevezetés

Az 1970-ben alapított Université Paris Pantheon-Assas a 13. század óta a "La Sorbonne", az egykori Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris örököse. Az egyetem nemzeti és nemzetközi szinten elismert vezető francia jogi egyetem, elkötelezett. a legmagasabb szintű kiválóság biztosítására, a jog valamennyi területén.

Szingapúr a világ egyik legvirágzóbb országává vált, és a régió pénzügyi és csúcstechnológiai központjaként pozicionálja magát. A szingapúri Assas International campusnak az INSEAD Asia ad otthont a One-North-on belül, amely az oktatás, a kutatás, az innováció és az üzleti ipar területe.

Egy szó a dékántól

„Üdvözöljük a szingapúri Assas International campuson, amelynek célja a nemzetközi üzleti jog területén a legjobb gyakorlatok népszerűsítése. LL.M. A programot az Université Paris-Panthéon-Assas professzorai tanítják, akik a legmodernebb területeken publikálnak és tanítanak, valamint tapasztalt ügyvédek és gyakorló szakemberek, akik Ázsia legjobb nemzetközi ügyvédi irodáiból és vállalataiból származnak.

LL.M. így a jelöltek mélyreható ismereteket szereznek a jog néhány legjelentősebb és leggyorsabban változó területéről, a polgári jogi és a közjogi rendszerből származó professzorok közreműködésével. Diákjaink egy széles körű tananyagot vehetnek igénybe, amely magában foglalja a nemzetközi jogot, a nemzetközi szerződéseket, a szellemi tulajdont, a nemzetközi választottbíróságot, a nemzetközi kereskedelmet, a nemzetközi pénzügyeket, a környezetvédelmi jogot, az adójogot és más területeket.

Végül, az Assas International, a szingapúri campus egész évben kínál vezetői programokat, szabványos vagy igény szerint, hogy hozzájáruljon az ügyvédek és a házon belüli jogtanácsosok legjobb gyakorlatainak javításához, valamint nyári tanfolyamokat tartanak.

Ajánlott programok

Szingapúrban az Assas International 3 különböző programot kínál:

 • A Paris-Panthéon-Assas Egyetem által odaítélt posztgraduális képzések, például az LL.M. a nemzetközi üzleti jogban.
 • A szakemberek számára nyitott vezetői programokon személyesen vagy távolról is részt vehetnek. Minden jogi kurzusunkat a Szingapúri Jogi Oktatási Intézet akkreditálta.
 • Nyári iskola: több, júliusban lezajló nyári kurzusból áll, amely alap- és mesterképzési szintű hallgatók és szakemberek számára nyitott. Ezek a 2 hetes tanfolyamok lehetővé teszik a résztvevők számára a világ minden tájáról, hogy modern témákat fedezzenek fel gazdasági és jogi szempontból, miközben Szingapúr csodáit fedezik fel.

Campus jellemzői

Kiváló élmény a szingapúri egyetemen

Az Assas International Schoolnak az INSEAD Business School-Asia campus ad otthont, amely Szingapúr tudásközpontjában található.

 • Amfiteátrum: teljesen felszerelt élő videó rögzítésére és távoli részvételre, amfiteátrumunk akár 55 résztvevő befogadására is alkalmas, és alkalmas személyes, online vagy hibrid órákra.
 • Forrásközpont: Az INSEAD Tanoto Library támogatja a hallgatókat kutatási és tantervi tevékenységeikben. A nap 24 órájában nyitva tartó tágas munkaterületek nagy sebességű hálózati kapcsolattal, csúcstechnológiás számítógépekkel és felhőalapú nyomtatási szolgáltatásokkal felszereltek; 24 órás önkölcsönző könyvszolgáltatás.
 • Étterem: ebédidőben nyit és változatos ételeket kínál.
 • Fitneszközpont: válogatott szív- és érrendszeri és erősítő berendezésekkel felszerelt az edzéshez, látogatásonként 5 USD vagy havi 35 S$. A tagság magában foglalja a fitneszközpont összes felszerelésének használatát, az aerobik/torna órákon való részvételt, az erőnléti teszt értékelését, valamint a zárható szekrény és a törölközők ingyenes használatát. Nyitva tartás: hétköznap 5.30-tól 23 óráig; és hétvégén 8.00-18.00 óra között.
 • Nyomda: az esetlegesen szükséges postai és nyomtatási feladatok kezelésére. A fájlok memóriakártyán keresztül küldhetők be.
 • Internet és telefon csatlakozás: ingyenes wifi hozzáférés a campus környékén.

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

   Kérdések