Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus LL.M. Nemzetközi üzleti jog
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

LL.M. Nemzetközi üzleti jog

Quatre Bornes, Mauritius

9 Months

Angol

Részidő

31 Aug 2024

Nov 2024

EUR 12 000 *

Az egyetemen

* EFB hallgatók: 10 000 €

Bevezetés

Mauritiuson az LL.M. A Nemzetközi Üzleti Jog egy részmunkaidős program, amely mindenki számára nyitott, és 9 hónapon belül elvégezhető. A Párizsi Ügyvédi Kamara (EFB) jelöltjei különleges partnerséget élvezhetnek, és teljesíthetik ezt a LL.M. 6 hónap alatt (csak januári bevitel esetén).

Mint minden nemzetközi egyetemünkön (Dubai, Mauritius, Párizs és Szingapúr), ez a LL.M. A nemzetközi üzleti jog egy „Diplôme d'Université” mesterképzés, amelyet a Paris-Panthéon-Assas Egyetem ítélt oda (Bac+5 szint).

Az LL.M. részmunkaidőben Mauritiuson

Az LL.M. mélyreható ismereteket nyújt a jog néhány legfontosabb és leggyorsabban változó területéről, valamint az európai jogrendszer és kultúra árnyalt megértését. Mindezt komoly, barátságos és energikus légkörben!

A program kiemeli:

 • Nemzetközileg ismert
  Franciaország legjobb jogi egyeteme, LL.M. angolul tanított.
 • Nyitott minden szakmai profil számára
  Ez a program nem kizárólagos jogászok számára.
 • Vezetői szintű program
  Minimum alapfokú végzettség + szakmai gyakorlat szükséges.
 • Nemzetközi szakértelem
  A Paris-Panthéon-Assas Egyetem oktatói és nemzetközi szakértők tanítják.

Paris Bar School (EFB) partnerség

Az LLM lehetőséget kínál a Párizsi Ügyvédi Kamara (EFB) hallgatóinak, hogy külföldön, optimális feltételek mellett teljesítsék „PPI”-jüket (Projet Pédagogique Individuel). A képzés január és június között zajlik.

Az esti órák lehetővé teszik az EFB hallgatói számára, hogy 3 hónapos szakmai gyakorlatot végezzenek egy mauritiusi ügyvédi irodában vagy cégnél, nemzetközi üzleti jog gyakorlása közben. A szakmai gyakorlat szerves részét képezi az LL.M. és ezzel hozzájárul a PPI validálásához a Paris 2 Pantheon-Assas Egyetem és az EFB között 2019 szeptemberében kötött megállapodásnak megfelelően. 6 hónap alatt az EFB hallgatói LL.M. diplomát szerezhetnek, szakmai gyakorlatot teljesíthetnek, és külföldön érvényesíthetik PPI-jüket. Azoknak az EFB hallgatóknak, akik nem kívánnak gyakorlatot folytatni, szakdolgozatot kell írniuk a szemináriumokért felelős professzorok egyikének felügyelete mellett.

 • A leendő EFB hallgatók jelentkezhetnek erre az LLM-PPI programra, mielőtt a CRFPA vizsga végleges eredményeit megszereznék.
 • Csak online alkalmazások.

Ideális Diákok

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések