Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Bevezetés

Paris-Panthéon-Assas Egyetem: a legjobb globális jogi iskola Mauritiuson

A Párizs-Panthéon-Assas Egyetem, amelyet Franciaország vezető jogi egyetemének tartanak, 2015 óta van jelen Mauritiuson, ahol LL.B. (Hons), közgazdasági és pénzügyi bachelor (Hons) és LL.M. Nemzetközi üzleti jog, mindezt angol nyelven tanítják. A francia jog eredetének otthont adó Paris-Panthéon-Assas Egyetem 2011-ben ambiciózus nemzetköziesítési stratégiát fogadott el, amely magában foglalta a tengerentúli egyetemek felállítását Szingapúrban, Mauritiuson és Dubaiban.

A 3 éves LL.B., 3 éves BA (Hons) és 10 hónapos LLM programokat a Paris-Panthéon-Assas Egyetem oktatói, valamint nemzetközi és helyi szakértelemmel rendelkező jogászok és szakemberek tanítják.

Az LL.B. A kurzus szerkezetét úgy alakították ki, hogy megfeleljen mind az otthoni, mind a nemzetközi hallgatók követelményeinek, választható folyamokkal, amelyek magukban foglalják a Common Law, a polgári jogot, a mauritiusi jogot, a nemzetközi jogot és az összehasonlító jogot. A hallgatók így világszínvonalú képzésben részesülnek az ország vegyes jogrendszerében és más jogterületeken, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a tengerentúlon folytassák tanulmányaikat vagy karrierjüket.

Az LL.M. A nemzetközi üzleti jog kurzusa hasonló a párizsi, dubai és szingapúri egyetemeken kínáltakhoz, és úgy tervezték, hogy megfeleljen mind a jogi, mind a nem jogi szakemberek követelményeinek, akik karrierjüket a következő szintre szeretnék emelni.

A Bachelor of Arts (BA) in Economics and Finance (Hons) egy 3 éves kitüntetési program, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a hallgatók számára erős elméleti, kvantitatív és elemző készségeket biztosítson, amelyek szükségesek a rendkívül szelektív mesterképzések folytatásához is. mint további karrier az üzleti, adattudományi és pénzügyi területeken. Az alapképzési program híres kivételes szelektivitásáról és elismertségéről a francia rangsorban, a Paris-Panthéon-Assas Egyetem folyamatosan a vezető pozíciót tölti be Franciaországban, különösen a közgazdaságtan és a menedzsment területén, ahol kiemelkedő a diplomások munkabeilleszkedése terén. és kereseti potenciál*.

Hosszú távú elkötelezettség

Ma az egyetem minden eddiginél jobban elkötelezett a tengerentúli jelenlétének fejlesztése iránt, különösen Mauritiuson. Ez magában foglalja a korszerűsített helyiségeket, tanulói társalgóval és könyvtárral, irodákkal az elkötelezett munkatársak számára, valamint új audio- és videotechnológiát, hogy javítsák a hallgatók személyes vagy (kivételes körülmények között szükség esetén) online tanítási tapasztalatait. Anthony Mergey professzor, a mauritiusi egyetem dékánja szerint „A felújított helyiségek, valamint a helyi és nemzetközi hallgatói létszám folyamatos növekedése tükrözi programjaink érdeklődését és relevanciáját. Célunk, hogy az elkövetkező években szélesebb körű kurzuskínálattal bővítsük elérhetőségünket, egyetemi, posztgraduális és vezetői szinten. ”

Élet Mauritiuson

 • Banki szolgáltatások: Mauritius számos pénzügyi intézménynek ad otthont átfogó termékkínálattal és banki szolgáltatásokkal. Mauritius legnagyobb bankjai többek között az MCB, az SBM, a Bank One, az Afrasia és az MPCB. Számos biztosítótársaság szolgálja ki személyes igényeit, amelyek közül választhat, mivel egészségügyi biztosítást kell igényelnie, hogy tanulmányait az Uniciti Education Hub-on folytathassa. Dönthet úgy, hogy hazájában vagy Mauritiuson jelentkezik.
 • Vendéglátás: Mauritius kultúrájának keverékével büszkélkedhet a konyhájában. Miközben körbejárja a szigetet, megkóstolhatja a különféle ízek és kulturális ételek sorozatát, a kínai, indiai, európai és más helyi konyhák jellegzetes elkészítésével. Érezd ugyanazt a mauritiusi fogadtatást az éttermekben, mint a harapnivalókban.
 • Közlekedés és vezetés: Mauritius egy bal oldali hajtású ország, sűrű forgalommal a városokat összekötő főutak mentén. Az autó vásárlása meglehetősen költséges lehet, de a busszal való utazás ingyenes alternatíva.
 • Utazás, vízum és oltás: Az indulás előtt frissített útlevélre van szüksége, amelynek érvényessége Mauritius elhagyása után legalább hat hónap. A diákvízumot az Uniciti Education Hub vagy azon az intézményen keresztül kapja meg, amelybe beiratkozott. Az Útlevél- és Bevándorlási Hivatal az a szabályozó szerv, amely a beutazást követően kiállítja a vízumot. Jó tudni, hogy a helyi hatóságoknak joguk van előzetes értesítés nélkül elutasítani a vízumkérelmeket. Mauritiusra való utazáshoz nincs kötelező védőoltás.

Campus jellemzői

Egyedülálló diákélmény Mauritiuson

A Paris-Pantheon-Assas Egyetemnek a Pierrefondsban található Uniciti Education Hub ad otthont.

 • Előadóterem: a hallgatók által használt előadóterem lehetővé teszi az internetes valós idejű kommunikációt és az órai foglalkozások igény szerinti közvetítését.
 • Forrásközpont: egy fizikai tartalék könyvtár, ahol referenciaanyagokat tárolnak a számítógépekkel, nyomtatókkal és tanulmányi helyiségekkel való helyszíni konzultációhoz.
 • Square Root & Vatel étterem: diákéttermek állnak rendelkezésre az egyetemen.
 • Sportlétesítmények: A SPARC a legújabb és legnagyobb multisport létesítmény Mauritius nyugati partján. A SPARC elsőrangú élményt kínál az egészség, fitnesz, sport és szabadidős lehetőségek terén, hogy jelentősen javítsa diákjaink életét. További információ itt.
 • Internet és telefon csatlakozások: ingyenes wifi hozzáférés a campus környékén.

  Helyszínek

  • Quatre Bornes

   Royal Road, Pierrefonds , 72448 , Quatre Bornes

   Kérdések