Keystone logo

Pacifica Graduate Institute

A logo

Bevezetés

Küldetésünk

Pacifica Graduate Institute akkreditált doktori iskola, amely mester- és doktori fokozatokat kínál a mély pszichológia hagyományaiban. Az Intézet oktatási környezetet hozott létre, amely a kulturális sokszínűség és az egyéni különbségek tiszteletét táplálja, valamint egy olyan tudományos közösséget, amely elősegíti a szabad és nyílt kutatás szellemét. A diákok hozzáférést biztosítanak a lenyűgöző oktatási erőforrásokhoz a Pacifica két egyetemen, amelyek mindegyike a partmenti lábak és a Csendes-óceán között helyezkedik el, néhány mérföldre délre, Santa Barbara városától , Kaliforniától. "A Pacifica egy intézet küldetése. A misszió, "anima mundi collende gratia" (a lélek és a világ lelke iránti érdeklődése) ihlette a szó szoros értelmében széles tárházát - azok, akik maguk is hordozzák a tüzet. A meghívás intenzitása a magvak impulzusa, amelyet sokan álmában hordoznak. Mikor megművelik, a lélek szikrája, amely a mély psziché animált jelenlétében gyökerezik, megnyitja a személyes teljesítést és egy igazságosabb és termékeny bolygót. Egy egyre összetettebb világban a Pacifica karának, munkatársainak, öregdiákainak és diákjainak ösztöndíjai és szolgálata lélekközpontú "intelligenciát" szervez a mostanában megkérdezettek számára. "
- Stephen Aizenstat, Ph.D., kancellár, alapító elnök.

Pacifica Graduate Institute küldetése

A Pacifica Graduate Institute küldetése, hogy előmozdítsa a kreatív tanulást és kutatásokat a pszichológia és a mitológiai tanulmányok területén, a mély pszichológia hagyományai szerint.

A szabad és nyílt kutatás szellemében, az egyetemi szabadság elismert értékeivel összhangban, a Pacifica elkötelezett az emberi képzelet ajándékainak ápolásával és betakarításával. Annak érdekében, hogy ezek a betekintések befolyásolhassák korunk személyes, kulturális és bolygói problémáit, ez az elkötelezettség a mottóban található: animae mundi colendae gratia - a lélek és a világ lelke iránti kedvéért.

Eredet

A Pacifica számos központi ötletét nyomon követi az ősi mesélők, drámaírók és filozófusok örökségét minden olyan országból, akik felvették a képzelet működését. Ezeknek a korai férfiaknak és nőknek a hagyatéka több kulturális kontextusban alakult ki, beleértve Freud, Jung és a század pszichológiájának más elméleti szakembereinek rendszeres feltárásait. A mély pszichológia fogalmai e hosszú fejlődésből származnak, és a Pacifica orientációjának középpontjában állnak. Ezek az ötletek - például a szimbólum és a metafora fontossága a személyes és kulturális képeken, vagy a természetes világ és az emberi pszichés világ közötti dinamikus kölcsönhatás elismerése - az Intézet összes programjában taglalják. A Pacifica diákok és oktatók tovább folytatják ezt a gazdag tudást, az emberi képzelet bonyolultsága révén. A pszichológia és a mitológiai tanulmányok kiterjesztése a személyi körön kívül, a tanácsadó teremen túl és az osztályteremen túl, a pszichológiai életet a természeten belüli evolúciós fejlődésnek tekintjük, világunk minden jelenségében és rendszereiben élve. Ezeknek a többdimenziós cseréknek a tanulmányozása és együttműködése megkönnyítjük világunk mai problémáihoz való hozzájárulását az egyén pszichája, a kultúra mitológiái, a kollektív emberi képzelet és az élő bolygó közötti párbeszéd révén.

Főbb értékek / ötletek

Az évek során a Pacifica olyan alapvető értékeket / ötleteket hozott létre, amelyek az intézményi életet, a tantervfejlesztést és az értékelési gyakorlatokat irányítják.

Logos: Az a gondolat, hogy az akadémiai kiválóság központi szerepet játszik a tantervünkben, a kutatásban és az ösztöndíjban - tudatosan visszatükröződő tudatossággal támasztja alá az új tudás, amely biztonságosan nyugszik a múlt hagyományaira, amelyek tájékoztatják az egész ember fejlődését (intellektus, álom, intuíció , a tünetek, az érzés, a képzelet és a tudás más módjai) a nagyobb társadalmi világhoz képest.

Eros: A nyílt kommunikáció, a tiszteletteljes kapcsolat, a gondozás és a szívélyes szemlélet a sokszínű közösség számára, amely magában foglalja a tanulás iránti szeretetet, mint az emberi szellem nemes célját.

A tudat: a Pacifica tudatossága mint "pszichológiai közösség" a mély pszichéhez való kapcsolódásban - figyelmet szentel a személyes és közösség introspekciójának, a tudat árnyékának tudatának ápolására, a szoláris gondolkodás (ok) tiszteletére és a Holdra gondolkodás (álom és képzelet).

Az integritás: egy igazságos, pszichés-központú magatartás szükségessége a "bölcsesség hagyományaiban", és elkötelezett amellett, hogy őszinte és gondos jelenlétet tanúsítson magunkon, a diákainkon és a körülöttünk lévő világon.

Szolgáltatás: magunk számára egyedülálló emberi lények, mások a Pacifica közösségben, valamint azok számára, akiket a példánkkal, megbeszélésekkel, előadásokkal, műhelyekkel, írással, tanítással foglalkozunk; a kulturális formákon való részvétel képessége; a megtestesültek és a láthatatlanok befogadásának művészete; és folyamatos szolgálatunk a mélységpszichológia, mitológiai tanulmányok és a humán tudományok területén.

Kezelés: A világ lelkének gondozása, amit Pacifica mottója, "animae mundi colendae gratia" mondott, minden szinten fenntarthatóvá válva - attól a módjától, hogy aktívan részt vehessünk a képi kutatásban a jelenlétünkben a nagyobb földi közösségben - a munkateremből a földhasználathoz , az üzletvezetés módjától az üzleti tevékenységünk modelljéig.

Helyszínek

  • Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

  • USA Online

Kérdések