Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Bevezetés

Világvezető a jogi továbbképzésben

Az Osgoode Professional Development (OsgoodePD) az Osgoode Hall Law School egész életen át tartó tanulással foglalkozó részlege. Közel három évtizeden keresztül küldetésünk következetes és világos maradt: egyedülállóan széles körű, interdiszciplináris, diplomás szintű jogi képzést nyújtunk szakemberek számára. Elkötelezettek vagyunk a következők iránt:

Nemzetközileg képzett jogászok integrálása a kanadai jogi szakmába

Elismerjük, hogy a nemzetközileg képzett jogászok értékes tapasztalatokat és leendő lehetőségeket hoznak a kanadai jogi szakmába. A kanadai ügyvédi szakma diverzifikációjának támogatásáért vállalt felelősségünk részeként Kanadában a programok legszélesebb skáláját kínáljuk nemzetközileg képzett ügyvédek számára, anélkül, hogy egy mindenre kiterjedő megközelítést alkalmaznánk. Tisztában vagyunk vele, hogy a nemzetközileg képzett jogászoknak gyakran hasonlóak az igényei és céljaik, de azt is, hogy minden egyes hallgató magával hozza saját érdeklődési körét és megélt tapasztalatait, amelyek gazdagítják azokat a programokat, amelyekben részt vesznek. Tanfolyami kínálatunk széles skálája és hallgatói szolgáltatásaink széles skálája célja, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat tanulmányi és szakmai sikerekben.

Technológia és innováció

Az OsgoodePD világszerte ismert az oktatástechnológiai és pedagógiai innováció iránti elkötelezettségéről. Mi voltunk az első jogi program Kanadában, amely távoktatást kínált, és azon dolgoztunk, hogy folyamatosan javítsuk a minőséget, a hozzáférhetőséget és a rugalmasságot. Arra törekszünk, hogy a szakmai jogi oktatás innovatív tervezésének és lebonyolításának középpontjában legyünk, lehetővé téve a megértést, a kapcsolatot és az átalakulást.

Továbbra is élen jár a jogi ismeretek, szakértelem és képességek terén

Folyamatosan dolgozunk szakmai fejlődési kínálatunk bővítésén és bővítésén. Ahogy a globális közösségnek a jogi oktatás szakmai fejlődésével kapcsolatos igényei fejlődnek, új programokat, kurzusokat és tanulási módokat vezetünk be, hogy segítsük a hallgatókat céljaik elérésében.

Ajánlataink

Folyamatosan dolgozunk szakmai fejlődési kínálatunk bővítésén és bővítésén. Ahogy a globális közösség szükségletei a jogi képzésben a szakmai fejlődésre fejlődnek, új programokat és tanulási módokat vezetünk be, amelyek segítenek elérni szakmai fejlődési céljait.

Szakmai fejlődés

Akadémiai programok

Nemzetközileg képzett jogászok

Kanadában a legtöbb és legszélesebb programot kínáljuk nemzetközileg képzett jogászok és tapasztalt szakemberek számára. Ezeknek a programoknak a kialakításakor a nemzetközileg képzett jogászok speciális igényeire koncentrálunk. Diákszolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy segítsük a nemzetközi hallgatókat tanulmányi és szakmai sikerekben.

Campus jellemzői

Két kényelmes helyen

Az OsgoodePD két helyszínen kínál programokat: a York Egyetem Osgoode Hall jogi karán és a Toronto belvárosának szívében található felújított oktatási intézményünkben. Távoktatási lehetőségeink felülmúlhatatlanok, a legújabb technológiával, valamint hozzáértő és professzionális felhasználói támogatással.

Toronto belvárosa

 • Toronto belvárosának szívében található
 • Közvetlen hozzáférés a Dundas metróállomástól
 • Szakmai fejlesztési rövid tanfolyamok, konferenciák és bizonyítványok
 • Részmunkaidős professzionális LLM-ek

Keele Campus

 • A York Egyetem korszerű campusán található
 • Megközelítés a York University metróállomásról
 • Teljes munkaidős Professzionális LLM programok
 • Programok nemzetközileg képzett jogászok számára

Tanulói szolgáltatások

Teljes munkaidős professzionális LLM-hallgatóként a hallgatói szolgáltatások széles skáláját élvezheti, amelyek célja, hogy segítsenek elérni tanulmányi és karriercéljait.

Pályafejlesztés: Tisztában vagyunk azzal, hogy nappali tagozatos hallgatóink gyakran érdeklődnek a pályaváltás iránt tanulmányaik után, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy különféle forrásokat, eseményeket és személyes tanácsadást biztosítsunk, hogy segítsünk diákjainknak megfelelni célokat.

Tanulmányi siker: A nappali tagozatos professzionális LLM hallgatók a világ minden tájáról és sokféle szakmai háttérrel rendelkeznek. A tanulmányi sikerek elérése érdekében forrásokat és tanácsadást kínálunk a program során.

Diákélet: Diákjaink egyedülálló helyzetben vannak ahhoz, hogy részt vegyenek a hallgatói életben a York Egyetem Keele Campusán és az Osgoode Hall Law School csoportjain és rendezvényein, valamint szakmai jogi eseményeken és az Osgoode Professional Development Központon keresztüli hálózatépítésben.

Alább megtekintheti szolgáltatásaink teljes skáláját és mindegyikről további részleteket.

Akadémiai szolgáltatások

 • Program orientáció
 • Bevezető kurzusok
 • Műhelyek és források
 • Bizalmas tanulmányi és wellness tanácsadás

Karrier támogatás

 • Álláshirdetések
 • Források/Útmutatók
 • Workshopok és rendezvények
 • Tanácsadás

Egyetemi élet

 • Diákok társadalmi tevékenységei
 • Osgoode & York U extra tanterv
 • Professzionális hálózati események

Minden tanulmányi és karrierfejlesztési szolgáltatásunk elérhető távolról, és a tanácsadási órák változatos ütemezésűek, hogy megfeleljenek a részmunkaidős hallgatók igényeinek.

  Helyszínek

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Kérdések