Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Bevezetés

Világvezető a jogi továbbképzésben

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) az Osgoode Hall Law School élethosszig tartó tanulási ága. Közel három évtizeden át küldetésünk következetes és egyértelmű maradt: egyedülállóan széles körű interdiszciplináris, diplomás szintű jogi képzést nyújtunk szakemberek számára. Elkötelezettek vagyunk a következők mellett:

Nemzetközileg képzett jogászok integrálása a kanadai jogi szakmába

Elismerjük, hogy a nemzetközileg képzett jogászok értékes tapasztalatokat és leendő lehetőségeket hoznak a kanadai jogi szakmába. A kanadai ügyvédi szakma diverzifikációjának támogatásáért vállalt felelősségünk részeként Kanadában a programok legszélesebb skáláját kínáljuk nemzetközileg képzett ügyvédek számára, anélkül, hogy egy mindenki számára megfelelő megközelítést alkalmaznánk. Tisztában vagyunk vele, hogy a nemzetközileg képzett jogászoknak gyakran hasonló igényeik és céljaik vannak, de azt is, hogy minden egyes hallgató magával hozza saját érdeklődési körét és megélt tapasztalatait, amelyek gazdagítják azokat a programokat, amelyekben részt vesznek. Tanfolyami kínálatunk széles skáláját és hallgatói szolgáltatásaink széles skáláját úgy tervezték, hogy segítsék a nemzetközi hallgatókat tanulmányi és szakmai sikerekben.

Technológia és innováció

Az OsgoodePD világszerte ismert az oktatástechnológiai és pedagógiai innováció iránti elkötelezettségéről. Mi voltunk az első jogi program Kanadában, amely távoktatást kínált, és azon dolgoztunk, hogy folyamatosan javítsuk a minőséget, a hozzáférhetőséget és a rugalmasságot. Arra törekszünk, hogy a szakmai jogi oktatás innovatív tervezésének és lebonyolításának középpontjában legyünk, lehetővé téve a megértést, a kapcsolatot és az átalakulást.

Továbbra is élen jár a jogi ismeretek, szakértelem és képességek terén

Folyamatosan dolgozunk szakmai fejlődési kínálatunk bővítésén és bővítésén. Ahogy a globális közösség igénye a jogi képzésben a szakmai fejlődésre fejlődik, új programokat, tanfolyamokat és tanulási módokat vezetünk be, hogy segítsük a hallgatókat céljaik elérésében.

Ajánlataink

Folyamatosan dolgozunk szakmai fejlődési kínálatunk bővítésén és bővítésén. Ahogy a globális közösség szükségletei a jogi képzésben a szakmai fejlődésre fejlődnek, új programokat és tanulási módokat vezetünk be, hogy segítsünk elérni szakmai fejlődési céljait.

Szakmai fejlődés

 • Rövid tanfolyamok, konferenciák és bizonyítványok: Az OsgoodePD konferenciái és rövid kurzusai a Jogi továbbképzés (CLE) egyik legnagyobb gyűjteményét képviselik Kanadában.
 • Professzionális LLM-tanfolyamok: Egyedülálló LLM-tanfolyamaink rugalmas módot kínálnak az általuk választott programok felfedezésére azoknak a szakembereknek, akik még nem állnak készen arra, hogy elkötelezzék magukat egy LLM-program mellett.
 • Házon belüli és egyedi programok szervezetek számára: Rendelkezésünkre áll a szakértelem, az erőforrások és a technológia egy meglévő program, bizonyítvány vagy új program testreszabott változatának megtervezéséhez, amely költséghatékonyan éri el képzési céljait.

Akadémiai programok

 • Részmunkaidős professzionális LLM-ek: A diplomás szinten megtervezett és a dolgozó szakember igényeihez igazodva 15 szakirány és a választható tárgyak széles skálája közül választhat.
 • Teljes munkaidős professzionális LLM-ek:Teljes munkaidőben végzett, diplomás szintű professzionális LLM-eink olyan nemzetközileg képzett jogászok számára készültek, akik Kanadában szeretnének jogi tanulmányokat folytatni vagy gyakorolni.
 • Graduate Diploma Programok: Graduate Diploma programjaink mély betekintést nyújtanak a jog egyes területeibe.
 • Kutatási LLM:Teljes munkaidős kutatás-intenzív diploma, ideális azoknak a hallgatóknak, akik mélyen szeretnének elmélyedni bizonyos tanulmányi területeken, és azoknak, akik a Ph.D. fokozatba való előrelépést fontolgatják.
 • Ph.D. Jogi szakon: nappali tagozatos felsőfokú végzettség, kiterjedt, kutatás-intenzív tanulmányokkal, akadémiai pozíciót megcélzó hallgatók számára.

Nemzetközileg képzett jogászok

Kanadában a legtöbb és legszélesebb programot kínáljuk nemzetközileg képzett jogászok és tapasztalt szakemberek számára. Ezeknek a programoknak a kialakításakor a nemzetközileg képzett jogászok speciális igényeire koncentrálunk. Diákszolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy segítsük a nemzetközi hallgatókat tanulmányi és szakmai sikerekben.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Kérdések