Keystone logo
Opole University

Opole University

Opole University

Bevezetés

Ról ről

Üdvözöljük az Opole Egyetemen, amely egyike a 19 állami egyetemnek Lengyelországban. Bár viszonylag fiatal egyetem - 1994-ben alakult - hosszú tudományos hagyománya van, mivel a legjobb lengyel pedagógiai akadémiákhoz való csatlakozás eredményeként jött létre - a felsőoktatási felsőoktatási intézmény Opole és a Katolikus Egyetem Opole Lublinban.

Napjainkban a mi Egyetem nyolc kar és több más egység, amelyek együtt dinamikus, modern és elkötelezett a legmagasabb szintű oktatási intézmény.

A University of Opole folyamatosan bővíti oktatási kínálatát, és együttműködik a tudományos és üzleti partnerekkel mind Lengyelországban, mind külföldön. Diákjaink az Erasmus program vagy az Europa Master program keretein belül elhelyezhetnek elhelyezést és csereprogramokat. Különféle ösztöndíjakat és támogatásokat szerezhetnek, érdekeiket és szenvedélyeiket a tudomány, a sport és a kultúra területén folytatott széles körű tevékenységekben való részvétel révén.

A tanulmányi területek és a különlegességek széles skálájának köszönhetően könnyen megtalálhat egy olyan programot, amely megfelel az Ön érdeklődési körének, és biztosítja Önnek a jövőbeni karrierje és életének szükséges ismereteit és készségeit.

Az Opolei Egyetem Filológiai Karának Idegen Nyelvű és Kulturális Iskolája lengyel nyelvű tanfolyamokat kínál a külföldiek számára, és felkészíti hallgatóinkat a vizsgákra az európai szabványoknak megfelelően minden szinten - az Elnökségi Akadémiai Felismerés és Nemzetközi Tőzsde felismerve a lengyel nyelvtudást, mint idegen nyelvet.

Helyszínek

  • pl. Kopernika 11a, 45-040, 45-040, Opole

Kérdések