Keystone logo
© Eva Dang
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Bevezetés

75% kedvezmény minden kurzusra a SA75 kód használatával

Szeretne beiratkozni egy tanfolyamra ...

  • Növelje karrierjét
  • Javítson néhány otthoni életedre
  • Fejleszteni egy új érdeklődést

Ezután élvezni fogja és nagyra értékelheti ezt a Fast Track módszert, amely a tanfolyamok átfogó választékán keresztül elérhető.

Gyors pálya tanfolyamok

Ezek az online tanfolyamok gyönyörűen bemutató moduláris stílusban, amely épít a tudás és a megértés az időben bizonyított lépésről-lépésre. Ez a tanulás örömére szolgál, és nem igényel korábbi képzettséget.

Ahelyett, hogy az egyes modulok végén írásbeli feladatok összetételét felderítenék, többszörös választási kérdések sorozatai vannak. Ezek biztosítják, hogy felszívják az anyagot, és a legfontosabb szempontok emlékezetes módjaként is működnek. Nem csak hogy csökken a tanulás ideje, és így a díjak is.

Az ilyen prezentációs módszer lehetővé teszi, hogy tanulmányait és sikeresen befejezze a kurzust bárhol és bármikor, akár laptopon, akár tablet számítógépen.

Ezek a Fast Track tanfolyamok vagy függetlenül akkreditáltak az ABC Awards QLS licensz alatt vagy az Online Academies által hitelesítettek.

A modulok felmérésének több választási módja

Az Ön egyéni moduljait többszörös választott kérdések sorozatának kitöltésével értékeli. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy folyamatosan haladjon át a pályán, miközben elkötelezi magát az egyes modulok kulcspontjainak memóriájába.

Tanúsított tanfolyamok

Ön kap egy Online Academies diplomát, ha sikeresen elvégezte az összes modul többszörös választott kérdésértékelését. Ez igazolja, hogy elvégezte a tanfolyamot, miután megértette a benne lévő anyagot.

Elfogadott tanfolyamok

Ha akkreditált kurzust választottál, online kérdőívet fogsz készíteni, miután a többszörös választott kérdéseket sikeresen befejezte. Ez a független akkreditációt az ABC Awards Quality License Scheme keretében biztosítja

Oktatói támogatás

Amikor beiratkozik, biztos lehet benne, hogy sikeres lesz, mert a tapasztalt, képzett és barátságos oktató kezében lesz a válasz. A kapcsolatfelvétel e-mailben történik meg.

A te időd!

Ön szabadon választhat saját idejét, hogy élvezhesse tanulmányait.

A Pace!

Teljesítsd a tanfolyamot 2 hét alatt, vagy 2 évig. A választás a tiéd.

A befektetés!

Ideje befektetni benned. És alacsony, alacsony díjakkal támogatjuk Önt.

A Te eszközöd!

Használja azt, ami könnyű volt neked abban az időben; Laptop, tabletta vagy okostelefon.

Ön tartózkodási helyét!

Illessze tanulmányaidat a mozgásod körül; otthon, utazás vagy pihenés közben.

Helyszínek

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések