Keystone logo

OnCampus

A logo

Bevezetés

Ki oncampus?

oncampus megadja a lehetőséget arra, hogy a kijelölt állami főiskola elfoglalni részmunkaidős internetes távoktatás és az online képzések. Mi egy 100% -os leányvállalata, a University of Applied Sciences Lübeck és kidolgozott több mint 15 éves cégtörténet váljon az európai mega szolgáltató az e-learning.

A csapat 70 fő részmunkaidős online képzési programok és tudományos online képzést fejlesztik Lübeck, üzemeltetni és forgalmazzák. A programok ötvözik a képességek több mint 150 professzorok, a vállalatok és intézmények számára. A nyitás egyetemek új közönséget és az új együttműködési formák állnak a középpontjában a digitális stratégia. Ez magában foglalja az együttműködést az egyetemek az összetett virtuális University of Applied Sciences.

Minőségbiztosítás és tanúsítványok

A tanfolyam beiratkozások több mint kétszeresére keresztül új szakok és egyre több diák az elmúlt öt évben. Annak érdekében, hogy találkozunk vevői igények és elvárások, mint lehetséges, a oncampus folyamatok folyamatosan optimalizált és tanúsított minőségirányítási rendszerek ISO 9001 szabványoknak. Ezen kívül van a tanúsítás ISO 29990, ami rendszerezte a különleges eljárások tanulási szolgáltatások és értékelni. Hoztunk egy másik fontos márka fenntartható elhelyezése oncampus a versenyképes környezet.

fejlesztési

2001 Alapítva Virtual University of Applied Sciences, a Start Online Bachelor programok Média számítástechnika és az ipari mérnöki

2003 oncampus GmbH szolgáltatója az egyetem hálózat

2005 kezdete online képzés készségfejlesztő

2009 Első online kurzusok üzleti adminisztráció és számítástechnika

2011 Launch folyó szakképzés területén az informatikai, a kémia, LifeSience

2013 Részmunkaidős internetes mester szakok üzleti adminisztráció és számítástechnika

2014 kísérleti fázisban LINAVO „tanulás a neten, mászni a földön” - Új képzés gépészet, az élelmiszer, a turizmus és a tengerészeti

2017. kidolgozása és végrehajtása további 10 alapképzési és mesterképzési szakok, jelentősen növeli a hallgatók aránya szakmai, stratégiai együttműködésben az ipar az új szolgáltatások

2020 50 új MOOCs növekvő MOOC résztvevőket, hogy több mint 100.000

Mi oncampus kínál a környéken a távoktatás?

Akkor vásárolja meg alap- vagy mesterképzésre oncampus távoktatásban. A tudományos online képzést akkor teljes egyetemi bizonyítványt.

Bsc:

Az alapképzési területen akkor választhat a tanulmányokat az üzleti adminisztráció, az ipari mérnöki, gazdasági számítástechnika és a média számítástechnika.

Mesterképzési:

A Mester részben, akkor válassza ki a tanfolyamok Media számítástechnika és Industrial Engineering (egymást követő).

Folytatva mesterképzésre:

A fejlett mester szakok alapján szakmai tapasztalat. Itt lehet beállítani a szakok in Business Administration, Economics számítástechnika és Industrial Engineering (folyamatos) velünk.

Online képzések:

Kínálunk különböző képzések, amelyek lefoglalhatja nálunk. Kínálunk kurzusok (soft skills), a technológia és az üzleti a táplálkozás, számítástechnika, karriertervezés, menedzsment, tengeri ipar, az orvosi technológia, online média, kulcsképesítéseket.

Online képzés kötelező

Ezen kívül kínál oncampus Online kötelező képzés élelmiszer-higiénia, fertőzés, a munkavédelmi. Így a kiegészítő képzés az alkalmazottak / belül az élelmiszeripar lehet egyszerűen, gyorsan és olcsón, és hajtsa végre a helyszínen.

szolgáltató

A oncampus GmbH működik, mint egy szolgáltató területén az e-tanulás és fejleszt, üzemeltet és forgalmazza részmunkaidős online képzési programok és folyamatos oktatás tanfolyamok az egyetemek, a vállalkozások és intézmények számára.

Minden feladatot a munkahelyi e-learning oncampus az Ön partnere. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

mi küldetése

Kik vagyunk - mi a küldetése?

Az Institute for Learning szolgáltatások FH Lübeck és oncampus GmbH használják az internetet és a multimédia megnyitni Egyetem új célcsoportok: Segítünk az embereknek, mind a fenntartása hosszú távú foglalkoztathatóság és javítása és kap vissza oktatásban vagy a munka.

A Főiskolai Lübeck és lánya oncampus volna olyan sikeresen kifejlesztett vezető európai beszállítók terén az online távoktatás, mivel 1997.

Amit állni?

Együttműködés és hálózatépítés vezérelve tetteinkért. Tisztában vagyunk azzal, mi felelősséget a Kund_innen, Partner_innen és Mitarbeiter_innen és ennek megfelelően cselekedni. Mi nyitott, nyitott és barátságos.

Dolgozunk szakszerűen megoldás-orientált. Innovatív műszaki megoldások dolgozzuk ki és használjuk az egész életen át tartó, különösen, hogy közvetítse a munkahelyi tanulásra. Látjuk heterogenitás, mint lehetőséget.

Kik az ügyfeleink?

A hangsúly a tevékenységünk tanulók, akik a képzési lehetőségekről. Dolgozunk nemzeti és nemzetközi egyetemek, vállalatok és intézmények annak érdekében, hogy minél több ember legyen a minőségi oktatáshoz, és segítsen nekik sikerül a készségek fejlesztése.

Mik a céljaink?

Mi biztosítja idő és hely független, kooperatív tanulás. Ebből a célból, mi következetesen lehetőségeit az Internetet oktatási programok és szolgáltatások támogatása az élethosszig tartó tanulás optimális.

Hogy megfeleljen ennek a kereslet, akkor együtt a nemzeti és nemzetközi egyetemek és más partnerekkel. Céljaink megvalósítása révén folyamatos fejlesztése és biztosítása a piacorientált, innovatív, magas színvonalú eljárások és termékek. Az általunk használt integrált rendszer.

Mi fog játszani szerkezetileg be, hogy biztosítsa a hosszú távú versenyképességét FH Lübeck nemzeti és nemzetközi oktatási piacon, és bővíteni.

Mit tehetünk?

design egyetemek, fejleszteni, és működtetnie részmunkaidős online képzési programok és továbbképzések alapján az e-learning módszertani és az infrastruktúra.

A tanulók azt lehetővé teszi az online tanulmányi és továbbképzés. Cégek kínálunk mind egyedi és szabványosított online képzés.

Amennyiben tudjuk építeni?

A siker egy motivált, elkötelezett és képzett csapata. Van széles és mély szakértelem e-learning technológiák tanítás módszertana az élethosszig tartó tanulás és a menedzsment a tanuló szervezet.

Mi működik a folyamatos, hosszú távú munkavégzés személyi fejlődését. Dolgozunk a standardizált hatékony eljárásokat annak érdekében, hogy kiváló minőségű oktatási termékek és szolgáltatások gazdaságilag tartós a piacon. Az általunk használt stratégiai projektek innovatív termékek és folyamatok.

Helyszínek

  • Germany Online

Kérdések