Keystone logo
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Bevezetés

A NYU Steinhardtról

A NYU Steinhardt az oktatás, az egészségügy, a művészetek és a média tanulmányainak egyfajta integrációja a mozgás középpontjába helyezi: a társadalmi változások oktatása.

Steinhardt diákok szenvedélyesen segítenek másoknak.

Küldetésünk a tudás, a kreativitás és az innováció előmozdítása a kultúra, az oktatás és az emberi fejlődés kereszteződésében. Példaként említjük az NYU elkötelezettségét, hogy közszolgálat legyen.

Akadémiai programjaink az ország legjobbjai közé sorolhatók.

A NYU Steinhardt alkalmazott pszichológia, oktatás, egészségügy, média, zene és előadóművészeti szakmák, valamint a művészetek és művészetek szakma mesterképzései vonzzák a közelmúltbeli főiskolai végzetteket, az engedélyezést vagy igazolást kereső szakembereket és a karrierváltókat. Tantervünk lehetőséget ad hallgatóinknak, hogy külföldön tanuljanak és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek.

A fejlett tanúsító programok lehetővé teszik az alkalmazott pszichológia, oktatás, zene és előadóművészet, valamint a fizikoterápia speciális területein folytatott tanulmányait.

Kínálunk olyan doktori programokat is, amelyek felkészítik a hallgatókat tudományos kutatás és oktatás karrierjére, valamint professzionális doktori programokat az oktatás, a művészet, a foglalkozási terápia és a fizikoterápia fejlett gyakorlatához.

Újra definiáljuk a holisztikus oktatást.

Diákjaink egy erős és támogató tudós közösséghez tartoznak - egy meleg, tápláló környezet, amely ösztönzi az új ötletek feltárását. Karunk vezető szerepet tölt be szakterületükön, és együttműködik az egyetemi szakterületeken: a pszichológusokkal és az egészségügyi szakemberekkel, a beszédpatológusokkal, a vizuális művészekkel foglalkozó zenészekkel dolgozó tanárok. Együtt dolgoznak a diákokkal, hogy olyan témákat kutassanak, mint a bevándorlás hatása a tanulásra, a gyermekkori táplálkozásra és az elhízásra, és hogy a digitális média hogyan alakítja át a társadalmi kapcsolatokat. Kutatóintézeteink az egész világra kiterjedő ösztöndíjakat és politikákat érintenek.

Steinhardtban a tanulás az osztályteremben és az osztályteremben történik.

Több mint egy évszázadig partnerségeket építünk a közösségünkben: helyi iskolákkal, családokkal, közösségi ügynökségekkel, művészeti szervezetekkel, kulturális intézményekkel és egészségügyi létesítményekkel. A Steinhardt-oktatás szigorú osztálytermi tanulmányokból, valamint a New York-i legjobb médiavállalatokon való gyakornokból, a neves kórházak klinikai helyszíneiből vagy a világ egyik legkülönbözőbb iskolarendszerének tanításából áll. Ez páratlan lehetőségeket jelent a szakmai képzéshez és a szakmai előmenetelhez.

Felkészítjük Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be a globális társadalomban.

A városhoz hasonlóan otthont nevezünk, oktatóink, hallgatóink és munkatársaink háttér, nézőpont és perspektíva széles választékát képviselik. És bár gyökereink New Yorkban mélyen vannak, otthoni munkánk befolyásolja - és befolyásolja - külföldi kapcsolatainkat. A Steinhardt diplomások minden nap tovább változtatják a világot.

NYU nemzetközi rangsorai

 • # 7 - USA hírek
 • # 27 - A Times Higher Education World University ranglistája
 • # 29 - A világ egyetemeinek akadémiai rangsorolása
 • # 52 - A QS World University ranglistája

Iskolai idővonal

1890-ben alapították, mint a Pedagógiai Iskolát, az NYU Steinhardt volt az első egyetemi tanár, amely egy amerikai egyetemen jött létre. Az iskola korai küldetése az volt, hogy az iskolai adminisztrátorokat oktassa, és felkészítse a férfiakat és a nőket a tanárképzés főiskoláiban. 1921-ig az iskola minden szinten és minden területen - beleértve a művészetet és az egészséget is - oktatta a tanárokat, doktori fokozatokon alapuló egyetemi hallgatókat. Az oktatási terület kibővítésével az iskola kiterjesztette a hangsúlyt az új tudás és a tudományos fejlesztések beépítésére, és új programok alakultak ki.

Ma a NYU Steinhardt több mint 100 egyetemi és posztgraduális programot kínál 11 tudományos osztályán keresztül. A hallgatók felkészülnek az oktatás, a média, a zene és az előadóművészet, a táplálkozás, a test- és foglalkozási terápia, a pszichológia, a beszédpatológia és a képzőművészet pályafutására. A történelem folyamán Steinhardt élénk intézmény volt, amely reagált a társadalmi változásokra.

Statisztika

Elkötelezettek vagyunk az emberi fejlődés holisztikus megértése mellett az egész életen át, és foglalkozunk az emberi tapasztalatok teljes skálájával, több mint 150 egyetemi, mesteri és doktori fokozattal, valamint több mint 20 haladó bizonyítvánnyal és művészdiplomával. 11 tanszéken és 13 kutatóközpontban és intézetben együttműködő innovációnk és szellemünk egyedülálló, interdiszciplináris lehetőségeket biztosít a hallgatóknak és a tanároknak.

A NYU Steinhardt örömmel fogadja a nemzetközi hallgatók jelentkezését a posztgraduális programjainkba - valójában a beérkező végzős hallgatóink közel negyede nemzetközi! A jelentkezés előkészítésekor feltétlenül vegye figyelembe a különleges követelményeket.

  2. felvételi lehetőség

  Az oktatás, a kommunikáció, az egészségügy és a művészetek egyedülálló integrációja a társadalmi változásokra nevelés középpontjába helyez minket. Akár a jövőbeni posztgraduális tanulmányokhoz, a doktori képzéshez, akár a kettő között kutat, van egy programunk, amely segít a hatásban.

  Vízumkövetelmények

  A diplomás jelentkezési lap kitöltésekor feltétlenül használja az útlevelében szereplő teljes, hivatalos nevét. Bármilyen más név, például becenév használata komoly késedelmet okoz az amerikai vízum kérelmezésében. Minden nemzetközi pályázónak állandó lakcímként nemzetközi címmel kell rendelkeznie. Az amerikai kormány felhatalmazást ad arra, hogy adjon meg egy állandó, nemzetközi címet a vízum átvételéhez.

  Miután felvételt nyert, I-20-as kérelmet kell kapnia, hogy F1-es diákvízumot kapjon az elfogadó csomaggal. Pénzügyi dokumentációra van szüksége a vízum igényléséhez, de a pénzügyi dokumentumokat nem szabad benyújtani a beutazási kérelemmel együtt. Kérjük, készen áll arra, hogy további díjakat fizessen az IU-20 NYU-ból történő feldolgozásáért és az amerikai kormánytól származó diákvízumért.

  Ha jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik egy másik iskolában, vagy nemrég fejezte be a programját egy másik amerikai iskolában, és át kell vinnie a bevándorlási nyilvántartását a NYU -ba, kérjük, tekintse át az Office of Global Services utasításait a NYU -ba való áthelyezéshez.

  A fokozott biztonsági intézkedések késleltethetik az I-20 és a diákvízum-kérelmek feldolgozását. Kérjük, a lehető leghamarabb kérje meg ezeket a hitelesítő adatokat, mivel a dokumentumok feldolgozása akár 8 hetet is igénybe vehet. Használjon éjszaka és expressz leveleket, ahol csak lehetséges.

  Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

  Ranglista

  Nemzetközi rangsor

  • #26 alkalommal a felsőoktatási világ egyetemi rangsora (1500+ egyetem közül világszerte)
  • #30 A világ egyetemeinek akadémiai rangsora (világszerte 1000 egyetem közül)
  • #39. Egyetemi világranglista (világszerte 1000 egyetem közül)

  US News & World Report

  • #10 legjobb oktatási diplomás iskola
  • #8 A legjobb munkaterápiás diplomás iskolák
  • A legjobb 20 felsőoktatási iskola felsőoktatási adminisztráció, oktatáspolitika, valamint oktatásigazgatás és felügyelet között

  Egyéb helyezések

  • #7 Top 10 Iskola a kezdő zenészek számára, College Magazine
  • Top 20 zenei üzleti iskola, Billboard
  • #15 A 25 legjobb zeneiskola film- és tévés zeneszerzéshez, The Hollywood Reporter

  Helyszínek

  • 82 Washington Square East, 10003, New York

  Kérdések