Keystone logo

Nyenrode Business University

A logo

Bevezetés

Nyenrode -ról


A Nyenrode Business Universiteit a fenntartható jövőn dolgozik, ösztönözve hallgatóinkat és résztvevőinket felelős vezetőkké. Ezt úgy tesszük, hogy felajánljuk nekik az akadémiai elmélet, a gyakorlati relevancia és a személyes fejlődés kombinációját. A Nyenrode -nál megtanul vitatkozni, meggyőzni és a gyakorlatba átültetni az elméletet.

A Nyenrode az egyetlen magán egyetem Hollandiában, amelyet 1946 -ban alapítottak üzleti és üzleti célból. Mindig is nemzetközileg orientáltak voltunk. Nyenrode két ikonikus helyen található: Amszterdamban és Breukelenben.

A Nyenrode Business Universiteit Amsterdam a város szívében, a "De Vijf Keizers" (Az öt császár) történelmi tömbben található. Ez a kiváltságos hely új kapcsolatokat ösztönöz az üzleti élet és az egyetemek között; hozzájárulnak ambiciózus nemzeti és nemzetközi céljaink eléréséhez. Nyenrode célja, hogy a 20 legjobb európai üzleti iskola legyen. Az egyetem amszterdami terjeszkedése mélyen összefügg ezzel a törekvéssel.

A Nyenrode Business Universiteit Breukelen egy történelmi birtokon található, szívében egy tizenharmadik századi várral. Fő campusunk hangsúlyozza a közösség és a hálózatépítés fontosságát a felelős vezetők fejlesztésében.

A Nyenrode intenzív tudományos oktatást, valamint rövid távú és hosszabb távú programokat kínál az üzleti, menedzsment, számviteli, kontrolling és költségvetési jog területén. Ezen a területen tudományos kutatásokat is végzünk.

Küldetés

Nyenrode felelős vezetők alakításával szolgálja a társadalmat

A velünk töltött idő alatt fejleszti azokat a készségeket, amelyek a világ polgáraként és a társadalom vezetőjeként való felkészülésre szolgálnak. Olyan emberré válsz, aki felelősséget vállal a saját tetteidért, és tisztában van a környezeteddel. Ez fenntartható hozzáadott értéket teremt Önnek, szervezetének és a társadalom egészének.

A Nyenrode -i oktatás többet nyújt puszta tudáscserénél, hanem új készségeket is ad, és segíti a személyes fejlődést. A Nyenrode -i oktatás az élet jutalma.

Látomás

Nyenrode, a legjobb hallgatók és szervezetek preferált partnere, a 20 legjobb európai oktatási és kutatási közösség, globális kapcsolatokkal.

Helyszínek

  • Straatweg 25, 3621 BG Breukelen, 3621, Breukelen

Kérdések