Keystone logo

Nova Southeastern University

A logo

Bevezetés

Az NSU fő campusa Greater Fort Lauderdale városában található, Florida és Puerto Rico környékén. A régió akadémiai és kutatóközpontjának központjában vagyunk, és pár percre van a világ legjobb strandjaitól. Több mint 26 000 diák és 152 000 diák a világ minden táján - és azon túl.

Íme néhány ok, amiért a diákok választották az NSU-t.

  1. A kis osztályú méretek egyéni hozzáférést biztosítanak a professzorokhoz.
  2. A pezsgő egyetemi élet magában foglalja az NCAA atlétikát, a társadalmi és szakmai szervezeteket, a kulturális tevékenységeket, valamint a wellness és fitnesz tevékenységeket.
  3. A 2018-ban a legmagasabb 200 legkiválóbb egyetem a nemzeti egyetemek között.
  4. Praktikus doktori programok az orvostudományban, a jogban, a pszichológiában, az üzleti életben, az oktatásban, a gyógyszertárban, a fogászatban és így tovább.
  5. A változatos hallgatói létszám 1200 nemzetközi diákból áll, öt kontinens 116 országából.
  6. A legkorszerűbb létesítmények közé tartozik a legújabb osztálytermi technológia, a fejlett laboratóriumok és a legjobb kutatási könyvtárak.
  7. Az NSU-ban végzettek közül sokan mesterképzést, doktori vagy szakmai diplomát szereznek az NSU-ban vagy más egyetemeken. Egyetemi hallgatók részt vesznek az NSU kutatásaiban olyan területeken, mint az orvostudomány, az okeanográfia, a rák, a pszichológia, a fogászat és az autizmus.
  8. A hallgatók kapcsolatokat építenek ki azáltal, hogy számos közösségi eseményen vesznek részt, sokakat az NSU campusán tartanak. Gyönyörű fő campusunk pár percre található Fort Lauderdale strandjától, a South Beach-től, a Las Olas éjszakai életétől és az Everglades-tól.


© Nova Southeastern University

Helyszínek

  • 3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Kérdések