Keystone logo

Norwich University of the Arts

A logo

Bevezetés

A NUA -ról

Norwich University of the Arts (NUA) több mint 170 éve megalapozta magát a művészetek, design és médiaoktatás területén. De bár történelmünk 1845-re vezethető vissza, kilátásaink előremutatóak.

Egy élvonalbeli létesítményekkel büszkélkedő belvárosi egyetemtől a tanítás megközelítéséig: a Teaching Excellence Framework keretében aranyat ítéltünk oda, és a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2020 által a hallgatók megtartásáért az Egyesült Királyságban az első helyet szereztük meg. mert a kiválóság jól megérdemelt.

Az NUA jól bevált egyetemként virágzott, országos hírnevét fejlesztve innovatív és kreatív tudományos közösségként, határozottan elkötelezve magát amellett, hogy olyan szakmai, gyakorlaton alapuló tanfolyamokat kínál, amelyek lehetőséget adnak a hallgatóknak a készségeik fejlesztésére és a szenvedélyük folytatására.

Mindennek a középpontjában diákjaink állnak. Művészek, tervezők, készítők. Különféle érdeklődési köröket és egyedi perspektívákat hozva közös kihívás és inspiráció iránti vágyuk. Tanulni a múltból és formálni a jövőt.

Küldetésnyilatkozatunk

A NUA küldetése, hogy Európa legjobb művészeti, tervezési, építészeti és médiatudományi szakosodott egyeteme legyen Európában, amely a legmagasabb színvonalú végzettségeket produkálja, és inspirálja a hallgatókat és a személyzetet a kreativitás és a kultúra területén.

Története Norwich University of the Arts

1845 A Norwich School of Design -t 1845 -ben alapították a Norwich School of Painters művészei és követői, az egyetlen tartományi brit csoport, amely nemzetközi hírnevet szerzett a tájfestészetben. 1965 Jóváhagyva, hogy diplomát nyújtson a Művészeti és Tervezési Diploma révén. 1965 -től A festészet és a grafikai tervezés kettős erősségei jelennek meg, kivételes gyakorlók és tanárok csoportja alatt, amelyek nyomot hagynak a nemzeti művészeti és formatervezési színtéren. 1975 Az első BA kitüntetéses képzések, amelyeket a Nemzeti Akadémiai Díjak Tanácsa (CNAA) hitelesített. 1989 A Great Yarmouth Művészeti Főiskola bekerült az iskolába. 1993 Az első MA kurzusok az Anglia Polytechnic egyetemmel kötött egyetemi megállapodás révén kerültek bevezetésre. 1994 Felsőoktatási intézményként alapították, Norwich Művészeti és Design Iskola néven. 1995 Az első kutató hallgató regisztrált PhD -tanulmányokra. 2008 Felhatalmazást kapott a mesterképzésig terjedő fokozatok odaítélésére, és a Norwich Egyetemi Művészeti Főiskola névre keresztelték. 2012 A titkos tanács egyetemi címet kapott, és Norwich University of the Arts . Kinevezi első kancellárját - Sir John Hurt színészt.

A Minőségbiztosítási Ügynökség ellenőrzi, hogy az egyesült királyságbeli egyetemek és főiskolák hogyan tartják fenn felsőoktatási színvonalukat.

Az Egyetemet önálló felsőoktatási intézményként hozták létre az 1988. évi oktatási reformról szóló törvény 121. szakasza alapján, és elismert testület, amely tanári diplomát ad. Az Egyetemet a Hallgatói Iroda (OfS) szabályozza. Az Egyetem státuszával kapcsolatos információk megtalálhatók az OfS nyilvántartásban és az Egyesült Királyság kormányának (GOV.UK) honlapján közzétett elismert szervek listáján. Az OfS szabályozási kerete 2019. augusztus 1 -jétől teljes mértékben hatályba lép. 2018. április 1 -jétől 2019. július 31 -ig az Egyetem az OfS átmeneti megállapodások hatálya alá tartozik.

Helyszínek

  • Duke Street,4, NR3 3AJ, Norwich

Kérdések