Keystone logo

North Florida Community College

A logo

Bevezetés

Miért NFCC? Ez egyszerű, mert megérdemli a legjobb.

Megérdemled kivételes oktatás megfizethető áron, és megérdemlik a lehetőséget, hogy jobban a jövőben. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a campus Madison, Florida, hogy megtudja, miért NFCC a megfelelő választás az Ön számára.

VISION: Ahhoz, hogy a közösségek első választás az oktatás és a kulturális gazdagodás.

Mission: Egy rendkívüli egyetemi szentelt személyre szabott és támogató tudományos légkör, elérhető oktatás, egész életen át tartó tanulási lehetőségek, és a szakmai fejlődés a diákok és a közösségek.

Egyedi Figyelem - ez azt NFCC

Kap a figyelmet és az oktatás, amit megérdemel. Attól a pillanattól kezdve ráléptek a campus, NFCC barátságos oktatók és dolgozók megadja a egyéni figyelmet, amit megérdemel. Személyre szabott tanácsadás, hallgatói támogatási programok és az új tudományos siker Center is a helyén, hogy segítsen sikerrel. Abban NFCC, akkor a legjobb a két világ - a kényelem és közelség egy kis campus és a tudományos kiválóság és lehetőségeket, hogy azonos, hogy egy nagy egyetem.

Indított Futures - NFCC Ez azt

NFCC diplomások becsülik, hogy 35% -kal több, mint valaki a középiskolát egyedül, és azok számára, akik, hogy a Bachelor, tudunk segíteni, hogy túl. Az állam 2 + 2 artikulációs megállapodás garantálja a diákok kitöltésével AA diplomát NFCC a lehetőséget, hogy beiratkozik, és keresni egy diplomát az egyik floridai 11 állami egyetem (plusz akkor mentse sok pénzt során az első két évben NFCC).

Azok számára, akik a közvetlen karrier, NFCC munkatársa a Science fokozatot és a tanúsítvány programokat kínálnak speciális képzési és büszkélkedhet kiváló elhelyezkedés aránya a következő érettségi. Bármi legyen is a pálya NFCC egy nagyszerű hely a tanulásra.

Megfizethető Tandíj - NFCC Ez azt

College egy befektetés, és ezért keményen dolgozunk, hogy NFCC megfizethető. Mi vagyunk az egyik legkedvezőbb árú főiskolák Floridában és nem emelkedett a tandíjat az elmúlt három évben, hogy biztosítsa, hogy kapsz egy kivételes oktatás rendkívül kedvező áron. Tavaly elnyerte közel 230.000 $ a ösztöndíjakat és támogatásokat, valamint a diákok kaptak egy $ 2,2 millió szövetségi támogatást. A találékony személyzet mindent megtesznek azért, hogy segítsen megtalálni a módját, hogy fizetni a főiskolán; beleértve tandíj tervek, a pénzügyi műveltség műhelyek, diákmunka lehetőségeket és támogatást kitöltésével pénzügyi támogatás és ösztöndíj alkalmazásokhoz. Így főiskolai megfizethető lehetőség egyike a sok szempontból, hogy NFCC fektet a jövőben.

Ösztönzi vezetők - NFCC Ez azt

NFCC diákok könnyen belép vezető szerepet az egyetemen, és a közösségben. Tól tanórán kívüli tevékenységek gyakorlati képzést, NFCC gazdag választékát kínálja a lehetőséget a diákoknak, hogy fejlesszék vezetői képességek és kikapcsolása egyetemen. Csak nézd meg néhány módszert diákjaink vezetők a közösségben: Save Our Animal Resources ökológia klub évente segít St. Marks National Wildlife Refuge pálya migrációs mintákat Monarch lepkék és koordinálja az újrahasznosítási törekvéseket az egyetemen, Sentinel Service Corps tagjai önként több mint 200 óra az egyetemen, és a közösségi események tavaly NFCC kortársoktatók és tanulás szakemberek elkötelezett körülbelül 8000 órát segítő társaik sikerül tudományosan. A gondozás és EMS diákok együttesen óra ezer órán át terület egészségügyi intézményekben minden évben önkéntes szolgáltatásokat, miközben egyre értékes gyakorlati képzés. Bármi legyen is a cél, akkor megtalálja a helyét NFCC és támogató egyetemi család büszke lehet a teljesítményekre.

Részt venni. Vezetővé váljon. Alkalmazás a NFCC ma.

Helyszínek

  • North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Kérdések