Keystone logo
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Bevezetés

New York-i Technológiai Intézet - Mérnöki és Számítástudományi Főiskola

Fedezze fel a New York-i Technológiai Intézetet - egy dinamikus, magas rangú és akkreditált nonprofit egyetem, amely elkötelezett a vezetők következő generációjának oktatásában, valamint az innováció és a vállalkozói szellem ösztönzésében.

111909_Picture1.png

A New York-i Technológiai Intézetről:

A New York-i Technológiai Intézet több mint 50 szakterületen kínál egyetemi, posztgraduális és szakmai képzési programokat, beleértve a számítástechnikát, az adatokat és a kiberbiztonságot; biológia és orvosbiológiai tanulmányok; építészet és tervezés; mérnöki; egészségügyi szakmák és gyógyászat; IT és digitális technológiák; kezelése; kommunikáció és marketing; oktatás és tanácsadás; valamint az energia és a fenntarthatóság. Egy nonprofit, független, magán és nem-felsőfokú felsőoktatási intézmény, az egyetem világszerte több mint 9000 hallgatót fogad. Az egyetemnek egyeteme van New Yorkban és Long Islandben (New York), Jonesboróban (Arkansas) és Vancouverben (Brit Columbia), valamint a világ minden tájáról származó programokkal. Több mint 100 ezer alumni áll a résztvevők, döntéshozók és innovátorok hálózatából, akik készek megváltoztatni a világot, megoldani a 21. századi kihívásokat, és újra feltalálni a jövőt.

1955 óta a NYIT feladata:

 • Karrier-orientált szakmai oktatás biztosítása
 • Adjon minden képzett diáknak lehetőséget a lehetőségekhez
 • Támogassa a nagyobb világ számára előnyös kutatást és ösztöndíjat

Kik vagyunk:

A New York-i Technológiai Intézetben a sokszínűséget képviselt diákok mozaikja képviseli, amelyek mindegyike egyedülálló szellemi, kulturális és kreatív ajándékokat ad a gazdag, élénk egyetemi közösségnek. Az egyetem oktatói és diákjai különböző perspektívákat, értékeket, ötleteket, háttereket, stílusokat, megközelítéseket, tapasztalatokat és hiedelmeket képviselnek, amelyek ösztönző, ápoló és valóban kozmopolita XXI. Nézd meg a NYIT-t egy pillantásra itt.

111914_Picture1.png

Hol vagyunk:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

A Mérnöki és Számítástudományi Főiskoláról:

111915_Picture1.png

A New York-i Technológiai Intézet az Egyesült Államok Hírek által felsorolt akkreditált mérnöki programok közül a harmadik helyen áll

Az ötletek, amelyek lehetetlennek tűnnek, minden nap alakulnak ki a New York-i Technológiai Intézetben, ahol a diákok megtanulják megoldani a problémákat, hozzájárulnak a megoldásokhoz és a 21. századi kihívásokhoz, amelyek közvetlenül érintik a világot. A NYIT diákok jelentős befektetési megtérülést tapasztalnak az oktatásban: szakképzettséggel rendelkezők, a felső munkaadók, a diplomás programok és a kutatóintézetek által szerzett készségekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek. A PayScale College College fizetési jelentése a Mérnöki és Tudományegyetem Főiskolát a mérnöki iskolák 28% -a közé sorolja a fizetési lehetőségek alapján.

Akadémiai programok:

 • Elektromos és számítógépes technika, MS
 • Bio-gyártás, MS
 • Gépgyártás, MS
 • Számítástudomány, MS
 • Információ, hálózat és számítógépbiztonság, MS
 • Data Science, MS

Vállalkozói és Technológiai Innovációs Központ (ETIC)

A Vállalkozói és Technológiai Innovációs Központ (ETIC) a New York-i Technológiai Intézet központja a felfedezés előmozdításának, az új vállalkozások és termékek termesztésének, valamint a technológiai, mérnöki és alkalmazott tudományok új ötleteinek megvilágításában. Az ETIC arra törekszik, hogy az ipar, az egyetemi közösség és a szakmai szervezetek közötti partnerségeket szélesebb körűvé tegye az informatika és a kiberbiztonság, a biológiai tervezés és az orvostechnikai eszközök, valamint az energia és a zöld technológiák terén.

Az ETIC 8000 négyzetméteres korszerű laboratóriumokban és létesítményekben dolgozva a diákok partnerkapcsolatokkal és befektetői hálózatokkal dolgoznak, segítve őket a térség transzformatív vezetőinek.

Alkalmazott kutatás és ösztöndíj:

A New York-i Technológiai Intézet kutatási erőfeszítéseit a nemzeti ügynökségek soha nem látott finanszírozása és belső finanszírozási erőfeszítések révén kapják meg. Az egyetem szakértelme olyan területeken, mint a kiberbiztonság, a robotika, a beültethető / hordozható technológiák, az orvostudomány, az egészségügy, a fenntarthatóság és még sok más, a NYIT növekvő hírnevét az innovatív technológiai megoldások biztosításában a valós problémákra.

Akkreditáció: A New York-i Technológiai Intézet a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált és a New York-i Állami Egyetem Regentsének igazgatótanácsa; egyedi programjaink és iskoláink, valamint globális egyetemeink is rangos akkreditációval rendelkeznek. Lásd az akkreditáló ügynökségek teljes listáját.

Helyszínek

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Programok

     Az intézmény a következőket is kínálja:

     Kérdések