Keystone logo
New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

Bevezetés

Rólunk

Üdvözöljük a New Jersey Institute of Technology . Az állami közművelődési egyetemként továbbra is meglévő létesítményeink megújításába fektetünk be új terek hozzáadásán túl azzal a céllal, hogy kivételes oktatási, tanulási és életkörülményeket biztosítsunk.

A NJIT több mint 125 alapképzést és posztgraduális képzést kínál hat szakiskolában, melyeket a szakterületen tanult, 98 százaléka a legmagasabb fokozatot viseli. Akadémiai programjainkat teljes mértékben akkreditálják a megfelelő akkreditációs testületek, bizottságok és egyesületek , mint például a Közép-Államok Főiskolák és Iskolák Egyesülete (MSA), a Műszaki és Technológiai Akkreditációs Testület (ABET), az Advance Collegiate School of Business (AACSB) és a National Építészeti akkreditációs testület (NAAB).

A kiterjedt folyamatos szakmai továbbképzési programjaink és online tanfolyamaink fontos képzést nyújtanak már a munkatársak számára, és a versenyképes iparági szakmai gyakorlataink segítenek Önnek. További információ az online tanulás programjairól .

 • $ 1,74 milliárd NJIT éves gazdasági hatása a New Jersey államra

 • # 1 országosan a Student Upward Mobility-ban

 • Az NJIT felkészíti a diplomásokat vezető pozíciókra szakemberként és állampolgárként.

Van csodálatos diákjaink a világ minden tájáról, és mi rangsoroljuk az 1. számú New Jersey-i mérnöki diplomát az afrikai-amerikai és hispán diákoknak. Az NJIT-ben lévő barátok és kapcsolattartók - akár több mint 130 hallgatói klubban és szervezetben (a görögök nélkül) vagy több tucat közösségi szolgáltatási projektben - növelik az életedet és befolyásolják a jövődet.

Küldetésünk

 • végzős és folyamatos szakmai képzésben, a diákok felkészítése a produktív karrierekre és az élethosszig tartó személyes és szakmai növekedés lehetőségeinek bővítése;

 • a kutatások során az alkalmazott, interdiszciplináris erőfeszítéseket az építészet, a tervezés, a tudományok, beleértve a fizikai és élettudományi, mérnöki, matematikai és infrastrukturális rendszereket, informatikai és kommunikációs technológiákat és menedzsmentet magában foglaló alkalmazott interdiszciplináris erőfeszítéseket;

 • mind városi környezetében, mind pedig a város, az állam, a nemzet és a globális közösség tágabb társadalmában, közpolitikai tanulmányok folytatásával, széles körben elérhető oktatási lehetőségekkel és közösségépítő projektek kezdeményezésével;

 • az állami legnagyobb inkubátor-rendszeren keresztül a gazdasági fejlődéshez való hozzájárulás, a munkaerő fejlesztése, a kormány és az üzleti közösség közös vállalkozásai, valamint a szellemi tulajdon fejlesztése révén;

NJIT ...

 • előkészíti a diplomásokat vezető pozíciókra szakemberként és állampolgárként;

 • oktatási lehetőségeket biztosít a széles körben különböző hallgatói testület számára;

 • reagál a nagy- és kisvállalkozások igényeire, az állami és helyi kormányzati szervekre és a civil szervezetekre;

 • partnerei az oktatási intézményekkel minden szinten, hogy teljesítsék küldetését; és

 • elősegíti a tudományok, a technika , a mérnöki és a matematika (STEM) használatát az életminőség javításának eszközeként.

A látomásunk

hogy az innováció, a vállalkozói szellem és az elkötelezettség előmozdítását célzó kutatást és oktatást tekintve az innovatív mérnöki, tervezési, tudományos és technológiai egyetem legyen.

Helyszínek

 • Doctor Martin Luther King Junior Boulevard,323, 07102, Newark

Kérdések