Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Bevezetés

Kik vagyunk

A ciprusi Neapolis Egyetem egy fiatal, mégis dinamikus, gyorsan növekvő egyetem, amely 2010 óta működik a bájos Pafos város szívében, Ciprus szigetének nyugati partján, egyetemi, posztgraduális és PhD programokat kínál görög és angol nyelven egyaránt. A ciprusi Neapolis Egyetemre való beiratkozás magas színvonalú, ösztönző és élvezetes környezetbe juttatja a hallgatókat. A Neapolis legnagyobb előnye a kar minősége és elkötelezettsége, amelyek többségének jelentős tapasztalata van az európai és az amerikai egyetemeken folytatott oktatásban és kutatásban. Ilyen kar és ambiciózus stratégia alapján gyorsan Ciprus egyik legjobb magánegyetemévé válik.

Amit elvárnak tőled

A ciprusi Neapolis Egyetemen folytatott tanulmányai alatt, akár alapképzés, akár mesterképzés, akár doktori (PhD) szinten, előadásokon és egyéb programokkal kapcsolatos tevékenységeken kell részt vennie, és önállóan, akár egyénileg, akár csoportosan kell dolgozni feladatokon. . A ciprusi Neapolis Egyetem nagy hangsúlyt fektet a hallgatók szellemi autonómiájának fejlesztésére, és oktató rendszerrel rendelkezik, amely segíti a hallgatók ennek elérését.

Értékelés és elismerés

A ciprusi Neapolis Egyetem a ciprusi magán egyetemek vonatkozó törvényei szerint működik. A végleges engedélyt a Ciprusi Felsőoktatási Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynökségtől (DI.PAE) kapták meg, és a ciprusi Neapolis Egyetem teljes jogú egyetemen működik, függetlenül a cselekvéstől.

2007 októberében az egyetemet a kabinet döntése alapján bejegyezték az Oktatási Minisztérium Egyetemi Nyilvántartásába. 2010 júniusában az egyetem megkapta a kezdeti működési engedélyt. A döntést a DI.PAE pozitív ajánlása alapján hozták meg. 2015 óta a ciprusi Neapolis Egyetem megkapta a végleges engedélyt, és önálló egyetemen működhet.

Az Egyetem összes programját a Ciprusi Köztársaság és az összes EU-ország teljes mértékben elismeri.

A ciprusi Neapolis Egyetem a kérelem benyújtását követően, miután az alapos értékelést a görög Nemzeti Tudományos Elismerési és Információs Központ (NARIC) elismerte a görög egyetemekkel egyenértékű intézményként 2012 júliusában.

Látomás

A ciprusi Neapolis Egyetem jövőképe egy olyan emberközpontú oktatási szervezet kialakítása, amely európai előírásoknak felel meg, amelynek tagjai tanítással, kutatással és társadalmi cselekvéssel együttműködve dolgoznak a társadalom fejlődéséért.

Küldetés

A ciprusi Neapolis Egyetem küldetése, hogy magas színvonalú oktatást nyújtson hallgatóinak, kutatás révén tudást teremtsen és terjesszen, hozzájáruljon társadalmunk gazdasági és kulturális életének fejlődéséhez.

értékek

 • becsületesség
 • Kiválóság
 • Együttműködés
 • Innováció
 • Tisztelet
 • Szolidaritás

Élet az egyetemi campusban

A Neapolis University Campus élete egyedülálló élmény, amelyet a hallgatók nagyon élveztek a tanulmányaik során. Ez olyan értékes pillanatok és emlékek építéséhez vezet, amelyek egész életen át tartanak, amikor a hallgatói lakosok tudományos és társadalmi fejlődésen mennek keresztül. A Neapolis Egyetem elkötelezett amellett, hogy kényelmes és biztonságos környezetet teremtsen, és változatos, többnyelvű, multikulturális egyetemi közösséget hozott létre, amely tiszteletben tartja és elősegíti az ötletek és életmód szabad cseréjét.

Az egyetemi campus elhelyezkedése, a különféle létesítmények és szolgáltatások ideális környezetet teremtenek az ismeretek, a munka és a hallgatói élet ösztönzésére, lehetővé téve minden hallgató számára, hogy gazdagítsa tapasztalatait tanulmányai során.

A campus kényelmesen található a város szívében, számos kényelmi sétával elérhető, például buszmegállókkal, bankokkal, strandokkal, bárokkal és éttermekkel, bevásárlóközponttal és kávézókkal.
Napi autóbusz-útvonalak összekötik a várost, és összeköttetést biztosítanak minden más városba és repülőtérre.

Miért Paphos?

A történelmi múlt és a modern világ kombinációja, az enyhe mediterrán éghajlat, a strandok, a természeti szépség, a kiváló külsõ szállítás, valamint az általa kínált szolgáltatások száma miatt Paphos ideális helyet kínál a tanuláshoz .

A Neapolis Paphos Egyetemen folytatott tanulás egyik legnagyobb előnye, hogy Európa egyik legizgalmasabb tengerparti városának szívében található oktatási intézet található. Paphos állandó lakosa mintegy 77 800 lakos.

 • Paphos egy fiatalsággal teli város, ahol az egyik legmagasabb a 18–35 éves fiatalság, összehasonlítva más ciprusi városokkal.
 • Paphos egy modern európai multikulturális város, amely a világ minden tájáról fogadja az embereket, etnikai, társadalmi vagy vallási származástól függetlenül.
 • Paphos az UNESCO világörökség része, mint az emberek és ötletek kereszteződése régészeti lelőhelyekkel, hogy tanúsítsa a 9000 éves könyörtelen menetelést a történelemben és a kultúrában.
 • Paphos nemzetközi turisztikai célpont, a természet, a történelem és az enyhe mediterrán éghajlat egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Közvetlen járatok Paphos között olyan nagy görög városokkal, mint Athén, Patra, Thesszaloniki és Hania.

Helyszínek

 • 2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

Kérdések