Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Bevezetés

A Moravian University mély gyökerei vannak, és régebbi sikerrekordok vannak, mint nemzetünké. Az ikonikus morva csillag bevésődött történelmünkbe, és mindenhol jelen van, ahol megfordul. A morva hangulata összefonódik a betlehemivel, magában hordozza az acél városi hagyományok ellenálló képességét és a morva hagyományok szerint minden este izzó ablakgyertyák könnyedségét.

Betlehemet annyira tekintik történelme miatt, hogy felvették az UNESCO Világörökség listájára, abban a reményben, hogy csatlakozhat olyan történelmi helyszínekhez, mint a Függetlenség Csarnok, a Szabadság-szobor és az egyiptomi piramisok.

Egyetemi hallgatók

Egy kis iskola számára a morva tapasztalat széles körű. Több mint 70 tanulmányi terület közül választhat, vagy akár meg is tervezheti saját szakát. Ezenkívül a posztgraduális program több mint 45 doktori és mesteri fokozatot és tanúsítási lehetőséget kínál. De most nem kell döntened semmit. A Moraviannál azt szeretnénk, hogy szánjon időt arra, hogy feltárja az összes tudományos érdeklődését, majd összpontosítson a választott útra.

Az összes egyetemi program megtekintése .

Ezenkívül részt vehet a kitüntetési programunkban, a SOAR kutatásban, a helyi gyakornoki programokban, a hallgatói klubokban, a külföldön folytatott tanulmányokban és egyebeken.

Átlagos osztálylétszámunk 16 tanuló, 11:1 diák/tanár arány mellett. Ez azt jelenti, hogy professzorai keresztnévről ismernek téged, és törődnek a sikereddel! Kapsz egy Macbook Pro-t és egy iPad-et, amit az iskola mind a négy évében használhatsz, és még az érettségi után is megtarthatod őket.

Végzettségű akadémikusok

A Moravian Graduate több mint 50 posztgraduális és bizonyítványprogramot kínál viselkedés-egészségügyi, üzleti, oktatási, képzőművészeti, ápolási, rehabilitációs tudományok és teológiai tanulmányok terén.

A Moravian diplomás és okleveles programjait arra tervezték, hogy kiváló diplomásokat készítsenek a növekvő iparágak igényeinek kielégítésére-és úgy is lettek tervezve, hogy illeszkedjenek az életébe, ne pedig gyökerezzenek. Ezért kínálnak posztgraduális képzéseket hagyományos, gyorsított, vegyes és online formátumban. Ezenkívül kéznél lesz a Moravian University erőforrásainak legjava, és oktatóink, munkatársaink és hallgatói élménymentoraink elkötelezettek a siker mellett.

Az összes posztgraduális program megtekintése .

Elhelyezkedés

Az Egyesült Államok keleti partja mentén található Morva Betlehemnek, Pennsylvania háznak hívja. Ebben a nyüzsgő kisvárosban csak egy rövid autóútra található a nagyobb városoktól, például Philadelphia, New York City és Washington DC. Képzeld el csak az összes hétvégi kirándulást és új kalandot! De ne aggódjon, a Lehigh-völgyben is sok tennivaló van. Akár az észak-amerikai egyik legjobb zenei fesztiválon (Musikfest) vesz részt, vagy egy baseball játékot élvez a Coca Cola stadionon, soha nem lehet unalmas pillanat Betlehemben, Pennsylvania.

A betlehemi közösség mindig nagyon szívesen fogadja a morva diákokat, és gyakran együttműködik az egyetemmel, hogy szakmai gyakorlatokat, gyakorlati tanulási lehetőségeket és ingyenes rendezvényeket kínáljon.

Időjárás

A Pennsylvania Lehigh-völgyében mind a négy évszak a legteljesebb élmény. Az esés éles pulóver-időjárást és színes leveleket hoz. Téli bevonja campusunkat hóval. A tavasz esőzást és virágzó virágokat kínál. És a nyár napos és meleg. Minden évszak valami különlegességet hoz a Betlehemben, és mi imádjuk!

Helyszínek

  • 1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

Kérdések