Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Bevezetés

A Abu Dhabiban található Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem (MBZUAI) diplomás szintű, kutatáson alapuló tudományos intézet, amely speciális fokozatú programokat kínál a mesterséges intelligencia területén működő helyi és nemzetközi hallgatóknak.

Az MBZUAI célja a tudományos kutatás, a mesterséges intelligencia fejlesztésének, továbbításának és felhasználásának elősegítése az MSc és Ph.D bevezetésével. olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy intellektuális potenciáljukat korszerű környezetben teljesítsék.

Az MBZUAI célja, hogy tudományos, kutatási kiválóságot érjen el helyi, regionális és nemzetközi szinten, segítve hallgatóit pályafutásuk sikerében, és megszerzett tudását felhasználva korunk legnagyobb kihívásainak kezeléséhez.

Egyediségünk. A szélét

1. Kutatásközpontú

A Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem a világ első AI-központú kutatóegyeteme. Az MBZUAI együttműködött az Abu Dhabiban működő In AI Intézetével (IIAI), amely a mesterséges intelligencia kutatásának kiválósága és vezetése, globális erő a Ph.D. diákok és a tananyagfejlesztés.

2. A campus

Az MBZUAI teljes mértékben integrálódik Abu Dhabi városába, egy élénk fővárosba, amely ötvözi az örökséget a modern életmóddal. Az egyetemen, amely Masdar Cityben található-a világ egyik fenntartható városi közösségében-, a legmodernebb létesítmények, laboratóriumok és kutatóközpontok kínálnak egyedülálló környezetet a kutatások elvégzéséhez.

3. Ösztöndíj

Az MBZUAI teljes ösztöndíjat kínál, amely fedezi a 100% tandíjat és egyéb juttatásokat, például havi támogatást, egészségbiztosítást és szállást,

4. Szakmai lehetőségek

Az MBZUAI erős kapcsolatai a nemzeti kormánnyal, az iparággal és a tudományos világgal platformot biztosítanak hallgatóink számára, hogy kapcsolatba lépjenek a stratégiai partnerek hálózataival, hogy óriási tapasztalatokat szerezzenek a lehetséges szakmai gyakorlatok révén az olyan területeken, mint az egészségügy, a távközlés, a technológia, a kormány, pénzügyek és még sok más. A tökéletes átjáró a szakmai fejlődés sikeres vezetéséhez.

5. Nemzetközi környezet

Az MBZUAI a legjobb egyetem kutatási tartózkodásának. A pályázók minden országból és nemzetiségből üdvözölhetők, mivel a programokba történő felvétel és elfogadás magas tudományos ismeretekre és érdemekre épül. Nemzetközi egyetemi környezet létrehozásával az MBZUAI célja a befogadás és a fejlődés kultúrájának előmozdítása.

Helyszínek

  • Masdar City, , Abu Dhabi

Kérdések