Keystone logo
Mississippi College LL.M. program
Mississippi College

LL.M. program

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

LL.M. Program

MC törvény kínál különböző LL.M. szakon a pályázók számára a különböző háttérrel és érdekek, ideértve a hagyományos ismeretek, az amerikai jogi ismeretek, Nemzetközi és Európa-tanulmányok, és Érdekvédelmi. A programokat szabott jelentkezők, akik szeretnék teljes mértékben kihasználni MC törvény kis osztálylétszám, dinamikus kutatói közösség, a tanórán kívüli tevékenységek, és helyét a fővárosban, hogy folytassák a személyes és szakmai céljait. Amellett, hogy vizsgálja a honlapon, kérjük lépjen [email protected] többet megtudni ezeket a lehetőségeket.

Akadémiai támogatás

MC törvény egyedülálló megfelel a különféle egyéni követelményeinek LL.M. jelöltek. A központ a LL.M. programok a jelöltek magukat. Amellett, hogy számos kurzus kínálatát, hogy erőteljesebben szakmai készségek a kar gazdag érdekképviseleti tapasztalatok és a nemzetközi jogi szaktanácsadás, MC törvény kínál versenyképes áron, egy-egy kar mentor, kis osztálylétszám, és adminisztratív támogatást minden szakaszában a tanulmányok, honnan segítséget lakáskeresőkkel és bevándorlási státusz készül a New York-i, kaliforniai, Alabama, DC vagy más amerikai Bar utáni érettségi szakmai gyakorlat. A jelentkezőknek is kínálnak ilyen nagy számban különböző tanórán kívüli tevékenységek, beleértve a szakmai rendezvények, tanulmányutak, szakmai, meglátogatta előadások és workshopok, valamint a rendszeres szociális tevékenységek.

Érdekképviseleti Tanulmányok

A Master of Laws (LL.M.) A Érdekvédelmi a MC törvény

A modern legális piac, a fiatal ügyvédi kapnak kevés, ha, kialakításának lehetőségeit a fejlett képviseleti gyakorlattal annyira kritikus, hogy hatékony ügyfél képviseletét. Összetételéhez ez a probléma az, hogy sok kezdő új ügyvédek nem teljes több, mint egy vagy két osztály érdekképviseleti során JD tanulmányait. A megoldás a Master of Laws (LL.M.) A Érdekvédelmi meg MC törvény.

A kezét, gyakorlatra épülő tanulmányok, az Érdekvédelmi LL.M. integrálja tárgyalás és fellebbviteli érdekképviseleti externships felső állami és szövetségi hivatalok. A diákok összpontosítani a tudás és készségek a polgári vagy büntetőjogi érdekképviseleti meg a tárgyaláson, és / vagy a fellebbviteli szinten. Tökéletes a gyakorló ügyvéd, a diákok öt év alatt fejezik be a mértéke, a különböző ütemezési lehetőségeket és az összes osztályok is beleszámít CLE hitelt.

Professzor Patricia Bennett, az egyik legelismertebb tárgyalás hívei a régióban, nem beszélve a Mississippi állam; és a professzor Victoria Lowery, akik építették MC törvény egy országosan tiszteletben fellebbviteli érdekképviseleti programot, vezeti, és tanítani ezeket a végzős hallgatók jogi, átalakítása polírozott hívei készített excel előtt valamely bíróság a nemzet. Segítő ezek a professzorok lesz egy csapat legtapasztaltabb és legelismertebb jogászok és ügyvédek a déli országrészben.

Felvételi követelmények

 • A pályázóknak kell kitölteni, vagy a tervek szerint befejezni a JD foka egy akkreditált ABA jogi egyetemre, mire kezdődik a LL.M. Program.
 • A pályázóknak rendelkezniük kell jogosultak, vagy amelyek a gyakorlatban, mielőtt a legfelsőbb bírói fórum egy amerikai állam követően szakvizsgát.
 • A pályázóknak rendelkezniük kell a szakmai és a személyes integritás kapcsolatos joggyakorlat az Egyesült Államokban.
 • A pályázóknak rendelkezniük kell bizonyítottan tudományos siker.

Igény Ballagási

 • 24 kredit elkészült a fenti osztályok a program keretében öt éven belül kezdődő program
 • Kumulatív fokozatú pont átlagosan 2,0

Költségek és ösztöndíjak

MC törvény elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, de megfizethető jogi oktatás, és Jackson az egyik leginkább költséghatékony barát főváros az Egyesült Államokban. Még így, egy LL.M. fokú lehet jelentős pénzügyi kötelezettségvállalást és a potenciális tagjelölt kérni fogják bizonyítani képes finanszírozni a teljes tanulmányok. A jelentkezőknek, akik amerikai állampolgárok és állandó lakos kérheti a pénzügyi támogatás hitelek, és a nemzetközi jelöltek arra ösztönzik, hogy lépjen kapcsolatba az MC törvény Pénzügyi Támogatási Hivatal és LL.M. Programok Irodai hogy megvitassák a lehetséges finanszírozási lehetőségekről.

LL.M. hallgatók MC törvény élvezze pontosan ugyanolyan alacsony az egy főre hitel tandíj mértéke, mint a beérkező JD diákok. Tanévre 2015/16, a tandíj mértéke 1068 $ per óra hitel. A teljes költség függ a kreditek számát (12-36) és a hossza (1-4 félév) a konkrét akadémiai tervet. A teljes becsült költsége látogatottsága jellemző a tudományos célok, e-mail [email protected] Emellett MC törvény előírja szelektív érdem alapján ösztöndíjat [RM1] kivételes LL.M. felperesek, valamint jelentősen diszkontált költségek érkező jelöltek nemzetközi partnerség intézmények. Potenciális jelöltek arra ösztönzik, hogy lépjen kapcsolatba a LL.M. Programok Hivatal [email protected] többet megtudni elérhető ösztöndíj lehetőségeket.

Diplomás Felvételi Ellenőrző lista a pályázathoz

A LL.M. programok MC törvény a diákok páratlan lehetőséget, hogy élesíteni a megértése amerikai jog, és élesíteni a saját speciális érdekeiket felsőfokú tanulmányokat amerikai vagy nem amerikai jogi területen. Végzős jelöltek mentek, hogy adja át a New York-i és más helyi bárokban, biztonságos jogi foglalkoztatás az Egyesült Államokban, és sikeresen találtak a nemzetközi szakmai gyakorlatok az iparban, a pénzügy, az ügyvédi irodák és az egyetemek. MC törvény előírja szabott tanulmányi és szakmai tanácsadás minden fázisában a mértéke, hogy biztosítsák a jelöltek elérni a szakmai célok.

Is alkalmazni kell a LL.M. Programok, ha a pályázó rendelkezik vagy diplomát a JD egy ABA jóváhagyott amerikai jogi egyetemet, szerzett JD egyenértékű diplomát egy külföldi jogi egyetemen, vagy le kell töltenie egy diplomát nemzetközi partner intézmény. Ellentétben sok amerikai egyetemek, MC törvény nem számít fel semmilyen pályázati díjat, amely része a elkötelezettségünket, hogy megfizethető mértékű, hogy el lehessen érni a hatékony időszakban. A pályázóknak minden LL.M. programok kell nyújtania a következő:

 • Jelentkezési lap (akár LSAC vagy LL.M. @ mc.edu)
 • Önéletrajz vagy Folytatás
 • Személyes nyilatkozat
 • Átiratok
 • Angol nyelvtudás ellenőrzése
 • Ajánlólevél (opcionális)
 • Seat Kaució

Angol nyelvtudás ellenőrzése

A kérelmezőnek képesnek kell lennie annak bizonyítására, angol nyelvtudásról szóló a következő:

 • hogy egy született angol beszélő;
 • személyes interjú az igazgató által a külföldi LL.M. Program MC törvény;
 • A pontszám legalább 550 a papír-alapú TOEFL (http://www.ets.org);
 • A pontszám legalább 95 (5) A iBT TOEFL; vagy
 • A pontszám legalább 6,0 (http://www.ielts.org) a IELTS.

Hagyományos Tanulmányok, amerikai jogi ismeretek, és a Nemzetközi és Európai Tanulmányok

A hagyományos, amerikai jogi ismeretek, és a Nemzetközi és Európai Tanulmányok LL.M. Programok vannak kifejezetten jelöltek tanult az Egyesült Államokon kívül, vagy akik érdekeltek a fejlődő tudásukat a nem-amerikai jogrendszerek. Jelentős számú kari nemzetközi jogi szakértelem vagy összehasonlító elemeket a tanításban. Hozzáférés révén a teljes JD tanterv, a kutatás és a gyakorlati elkötelezettség, a jelöltek lehetősége van arra, hogy erősítse tudásukat az amerikai jogrendszer, hogy adja át a helyi vagy New York Bar míg a hónolás a speciális érdekeit. MC törvény kínál versenyképes áron, egy-egy kar mentor, kis osztálylétszám, és adminisztratív támogatást minden szakaszában a tanulmányait; segítségtől biztosításában lakhatás és a bevándorló jogállás készül a helyi vagy New York Bar utáni érettségi szakmai gyakorlat. A jelentkezőknek is kínálnak ilyen nagy számban különböző tanórán kívüli tevékenységek, beleértve a szakmai rendezvények, tanulmányutak, szakmai, meglátogatta előadások és workshopok, valamint a rendszeres szociális tevékenységek. Továbbá a jelentkezők jogosultak sikeres teljesítésétől függ a LL.M. fokú, hogy belépjen a JD programot egység követelménye.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok