Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Bevezetés

Mississippi College School of Law kiemelkedő jogi oktatást kíván nyújtani egy keresztény intézmény keretében.

Célunk olyan intézményi környezet megteremtése, amely elősegíti az intellektuális és gyakorlati tanulást. Hallgatóink és oktatóink sokféle hátteret és érdeklődést tükröznek. Ebből a sokszínűségből arra törekszünk, hogy létrehozzunk egy tudományos közösséget, amelyben a hallgatók és az oktatók szabadon megvitatják a kérdéseket, mind formális, mind informális keretek között.

Tananyagunk célja, hogy képezze a hallgatókat szakképzett és etikus jogászokká, akik képesek adaptálni gyakorlatukat a változó jogi világhoz. E cél elérése érdekében a bölcsészettudományi modellt kerestük a jogi iskola tantervének kialakításakor. Tanfolyamaink hangsúlyozzák az egyéni felelősséget a tanulásért, miközben minden hallgatónak oktatást nyújt a sikeres gyakorlathoz szükséges érdemi és elemző készségekről.

Megalapozzuk a jogrendszerünk közjogát és törvényi alapjait, de feltárjuk a kialakuló doktrínát is, minden összefüggésben alkalmazva a jogi elemzés hagyományos módszereit, gazdagítva a kapcsolódó tudományágak betekintésével. Annak biztosítása érdekében, hogy tantervünk a legfrissebb ösztöndíjat tartalmazza, karunk aktívan részt vesz a saját szakterületének kutatásában. A jogi doktori tanfolyamok mellett széles körű oktatást kínálunk a modern gyakorlat készségeiről.

Helyszínek

  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Kérdések