Keystone logo
Ming Chuan University

Ming Chuan University

Ming Chuan University

Bevezetés

Mint Tajvan legfelső nemzetközi egyeteme, az MCU üdvözli a diákokat a világ minden tájáról. Akár érdeklődik a Kommunikáció, Design, Menedzsment, Technológia, Nyelvek, Törvény vagy Turizmus diplomájától, az MCU egyedülálló világszínvonalú oktatási tapasztalatot kínál. Itt hiszünk abban, hogy kreatív és innovatív globális állampolgárokat építünk ki, akik készek lesznek a holnap világvezetővé válni.

MCU misszió

Az "Egy kulcskoncepció háromféle módon" kifejezésére támaszkodva a Ming Chuan University büszke arra, hogy olyan oktatási környezetet biztosítson, amely a szülők gondozásával, támogatásával és irányításával foglalkozó valamennyi diáknak jár. Mint egy átfogó felsőoktatási intézmény, a Ming Chuan University az elméleti alapú, alkalmazásorientált oktatáson keresztül igyekszik kiválóan oktatni és tanítani, hogy felkészítse a tanulókat a szakmaiság, a csapatszellem és a széleskörű világnézet a nemzetközivé váláshoz.

Elmélet-alapú és alkalmazásorientált oktatás

Oktatási elvünk ragaszkodik az elméleti alapú, alkalmazásorientált oktatáshoz, amely összehangolja a szakmai kurzusokat, a közművelődési kurzusokat (négyéves angol nyelvtanfolyamok és hároméves informatikai tanfolyamok), valamint az általános oktatást, hogy minden diákjaink elméleti, alkalmazásorientált oktatás. Holisztikus oktatást valósítunk meg a diákok karaktereinek ápolására szemináriumokon, érettségi értekezésen, diplomás projekttervezésen, szigorú fegyelmezésen és szorgalmas tanításon keresztül. A diplomások jól versenyeznek társaikkal mind a továbbképzés, mind a foglalkoztatási ráta tekintetében.

Kiváló versenyképesség

Ming Chuan University 11 iskolája van: vezetés, kommunikáció, jog, design, alkalmazott nyelv, informatika, idegenforgalom, társadalomtudományok, egészségügyi technológia, pénzügyi technológia és nemzetközi főiskola. A globalizáció és a tudásalapú gazdaság gyors fejlődésével párhuzamosan az iskolák nemcsak a doktori fokozatokkal rendelkező oktatókat bérlik, hanem az egyetemi interdiszciplináris integrációjukat, a folyamatos fejlődést, a versenyképességet és a társadalmi igényeket is irányítják. E cél elérése érdekében minden posztgraduális iskola és tanszéknek elő kell mozdítania saját szakmai jellemzőit és versenyelőnyét, elő kell mozdítania a tanítás, a kutatás és a szolgáltatás minőségét, és fokoznia kell a diákok kompetenciáját a kar tagsági értékelésén és a rendszeres tanári értékelési pontozásokon keresztül.

Teljes e-learning környezet

A 21. századi informatikai korban a diákoknak gondoskodniuk kell az információk keresésére, elemzésére, feldolgozására és integrálására. A hálózati technológiák alkalmazásának köszönhetően a tanulási környezetben érlelődik a megfelelő technológia. A globális információs hálózaton keresztül történő tanítás eredménye kiváló, és kulcsfontosságú fejlesztés lesz az egyetem számára.

A multi-faced oktatás és tanulás ösztönzésére egyetemünk létrehozott egy teljes e-learning környezetet. A Network Egyetemre való kiterjesztés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy tanulmányozzák a tér és az idő korlátait. A hallgatók megismételhetik az oktatási anyagokat online, hogy elősegítsék tanulási eredményüket. A hálózati tanítás lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanár és a hallgatók közötti idő- és térkényszerû interakció nélkül is tanulhassanak, ami a hagyományos tanítási mód egyik nagy kihívása.

A hálózatépítés és a csúcstechnológiájú oktatás támogatása érdekében mindkét egyetem tantermét felszereltük e-tantermekké. Továbbra is fejlesztünk online tanfolyamokat a hallgatók számára a tanítás, a kutatás, a szolgáltatás és a diákok versenyképességének javítása érdekében.

Oktatási filozófiák

Ming Chuan University alapította Pao alapító oktatási filozófiáján, többek között:

  1. A szülői gondoskodással, támogatással és útmutatással rendelkező valamennyi hallgató részvétele

  1. Szigorú fegyelem és szorgalmas tanítás

  1. Ösztönözve a tanításban rejlő erőteljes erőfeszítéseket

  1. Megfelelő oktatás elméletben az alkalmazási tapasztalattal

  1. Hangsúlyozva mind a bölcsészettudományok és a technológia

Az egyetem célja a gyakorlati oktatás megvalósítása, ösztönzi a diákokat arra, hogy magukba foglalják a gyakorlatot és az elméletet, hogy azonnal bejussanak a munkaerőbe az érettségi után. A növekvő globalizáció és a globális kínai láz figyelembevételével az egyetem arra törekszik, hogy felkészítse a tanulókat a globális versenyben való részvételre azáltal, hogy integrálják az oktatási elméleteket ebben a kínai intézményben és a tengerentúli partnerekkel. A sikeres oktatási tapasztalatok tanulsága mellett Ming Chuan arra törekszik, hogy jobban ápolja hallgatóit az oktatási filozófia alatt: a globális tudás lokalizálása és a helyi tudás beágyazása a világba.

A kiemelkedő nemzetközi egyetemre való áttérés végcéljának elérése érdekében az egyetem minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy továbbfejlessze minőségi oktatását, és elkötelezze magát a nemzetközi kiválóság terén az oktatásban és a kutatásban.

Oktatási célok

Nemzetközivé

Egy nemzetközi tanulási környezet megteremtése a kar és a diákok világnézeteinek bővítéséhez; a nemzetközi tanúsítványok előmozdítása; folyamatosan figyelemmel kíséri az oktatás világszerte.

A Nemzetközi Oktatási és Tőzsdeosztály és a Nemzetközi Főiskola jó úton haladt a nemzetköziesedési cél felé. A legmagasabb számú tajvani egyetem hallgatói számára az Egyetem kellően demonstrálja erőfeszítéseit a felsőoktatás nemzetközivé válásának elősegítése és az angol tanulókörnyezet kialakítása érdekében.

professzionalizmus

Az ipar-egyetemek együttműködésének hangsúlyozása az elméleti ismeretek és a gyakorlati kompetencia megerősítése érdekében; összpontosítson a szakmai tapasztalatokra és az egyetemi törekvésekre, hogy sokoldalú oktatást és élethosszig tartó tanulási lehetőségeket biztosítson.

Válaszul az egyre növekvő igényű tudományos fejlődésre, az egyetem nagy előrelépést tett az erőforrás-megosztás megkönnyítésében és tehetséggondozó rendszerében. A legfrissebb eredmények közé tartoznak az e-tantermi szolgáltatások és az e-portfólió rendszer a diákok és a kar tagjai számára.

Kiválóság

A szigorú oktatási iránymutatások határozott alkalmazása a felelősségérzet és a csapatszellem ápolására; törekvés a kiválóságra a tanításban, tanulásban, kutatásban és szolgáltatásban.

Ming Chuan University nagy elismerést kapott a minőségi oktatásért. 2009-ben az egyetem a tajvani Felsőoktatási Értékelő és Értékelő Tanács (HEEACT) által szervezett osztályok akkreditációiban az északi tajvani főiskolák és egyetemek körében legmagasabb rangot szerzett. Ezenkívül az egyetem az egymást követõ években elnyerte a MOE "Támogató kiválóság" támogatását.

Helyszínek

  • Gilbertson Hall, Saginaw Valley State University, 7400 Bay Road, Saginaw, MI 48710, Saginaw

  • 250 Zhong Shan N. Rd., Sec. 5, 111, Taipei

  • 5 De Ming Rd., Gui Shan District, 333, Taoyuan

  • 3F-8F, No.130, Jihe Rd., 111, Taipei

  • 105 De Ming Rd, 890, Jinsha Township

Kérdések