Keystone logo
Middlesex University Dubai LLM törvény
Middlesex University Dubai

LLM törvény

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jan 2025

AED 70 000 *

Az egyetemen

* teljes díj

Bevezetés

Az LLM törvény célja, hogy elmélyítse és bővítse a hallgatók ismereteit a jogról mint egyetemi tárgyról, biztosítva a hallgatók számára a jogi folyamatok, módszerek és fogalmak szisztematikus megértését; a társadalmi és politikai környezet, amelyben a jogi folyamatok zajlanak; és a jog megfelelő elméleti fogalmait.

Miért tanulmányozza az LLM jogot?

Azáltal, hogy maximalizálja az akadémiai potenciálját, és finomítja a problémamegoldó készségeket transznacionális kontextusban, a program hozzájárul a szakmai fejlődés és a látókörnyezet javításához. A megszerzett kutatási és írási készségek számos szakmai ágazatban átadhatók, ideértve a jogi szakmát, a politikai döntéshozót, a vállalati szektorot, a kormányzati szerveket vagy a tudományos körzetet.

Jogi Iskolánk világszerte olyan tudósokból áll, amelyek olyan területeken szakosodtak, mint például az emberi jogok, a kereskedelmi jog, a nemzetközi és az európai jog, akik szakértők a bonyolult jogi kérdések legújabb gondolkodásának kommunikálásában, az alapvető témákban való oktatás ötvözésében a jelenlegi kutatásaik.

A hallgatóknak hasznát fogják képezni a kiterjedt kapcsolati hálózat is, amely lehetővé teszi az iskolának, hogy felvételi lehetőségeket kínáljon a támogatható hallgatók számára a nagyobb helyi és nemzetközi szervezeteknél.

Előnyök

 • Lehetőség a kiváló jogi szakemberekkel való kapcsolattartásra és a hálózatépítésre.
 • Kar, széles körű tapasztalattal és szakértelemmel a jogi kutatás, oktatás és gyakorlat területén.
 • Lehetőség a nemzetközi motívumokon és MUN versenyeken való részvételre.
 • Lehetőség a nemzetközi szervezetekben tett helyszíni látogatásokon való részvételre.
 • Tudassa ki a jogi gyakorlatnak a minisztérium kiterjedt partnerségi hálózatán keresztül.

Programtartalom

Az LLM Law program 180 kreditből áll, beleértve egy kötelező írási projektet. Az írási projekt lehet irányított disszertáció vagy munkahelyi gyakorlat. A fennmaradó 120 kredit hat 20 hitelmodulon keresztül jön létre.

 • Jogi kutatási készségek (20 kredit) - kötelező
 • Disszertáció (60 kredit) - kötelező
 • Nemzetközi szervezetek és nemzetközi vitarendezés (20 kredit) - kötelező
 • Integrált munkahelyi tanulás (csak támogatható hallgatók számára) (60 kredit) - Opcionális
 • Elbocsátási törvény (20 kredit) - választható
 • Egyéni foglalkoztatási törvény (20 kredit) - választható
 • Az Egyesült Királyság és az európai diszkriminációellenes törvény (20 kredit) - választható
 • A nemzetközi jog alapjai és alapelvei (20 kredit) - választható
 • Az áruk nemzetközi eladásának törvénye (20 kredit) - választható
 • A Kereskedelmi Világszervezet törvényei és politikája (20 kredit) - választható
 • Nemzetközi emberi jogi törvény (20 kredit) - választható
 • Nemzetközi kereskedelmi peres ügyek és választottbírósági eljárás (20 kredit) - választható
 • Egyesült Arab Emírségek és DIFC foglalkoztatási törvény (20 kredit) - választható
 • Migrációs elméletek és megközelítések (20 kredit) - Opcionális
 • Integrált munka és tanulás (20 kredit) - választható
 • Fenntartható fejlődés és emberi jogok (20 kredit) - választható

jessica45 / Pixabay

130842_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7bd39f4ac45d_1280.jpg

Tanítás

Tudást és megértést szerez előadások, szemináriumok, műhelyek, szakmai gyakorlatok és önirányító tanulmányok ösztönző kombinációjával, és különféle forrásokat használhat fel, beleértve az audiovizuális médiát, a könyvtári könyveket és az e-tanulási anyagokat.

Az előadások, szemináriumok és előadások szolgálnak az alapvető információk közlésére, a témák és ötletek kidolgozására, valamint arra törekszenek, hogy ösztönözzék a hallgatók részvételét interaktív gyakorlatok, valamint társ- és önértékelési lehetőségek révén. Ezenkívül intenzív strukturált olvasási és kutatási programokban kell részt vennie, és eredményeit szóban és írásban kell bemutatnia.

A készségfejlesztő képzés, különösen a Jogi kutatási készségek modul révén, fel fogja kínálni a posztgraduális munkához szükséges szellemi eszközöket, ideértve a megfelelő anyagok azonosítását és elhelyezkedését, a kritikus és analitikus olvasási, írási készségeket és konvenciókat.

Az egyes modulokon belül több ülést és az értekezés jelentős részét úgy tervezték, hogy útmutatást nyújtson a megfelelő kutatási kérdés azonosításához, az irodalom áttekintésének írásához, valamint az értekezés megtervezéséhez és megírásához.

Az összes modul megtanulását és tanítását kritikus megközelítés veszi alapul, amely magában foglalja az etikai, társadalmi, szakmai, történelmi és kulturális összefüggések releváns aspektusait, amelyeken a törvény működik. Az etikát kifejezetten beépítik egyes modulokba, és a hallgatók számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy megértsék saját kutatásuk etikai dimenzióit, és amelyekben a törvény az egyes szinteken működik.

Belépési követelmények

 • Az egyetemi LLM / PG Dip / PG tanúsítási jogokra való felvételi követelmények 2: 2 arányú jogi diplomát vagy jogi diplomát / CPE-t tartalmaznak.
 • A kapcsolódó tudományágazatban végzettek, jogi kiskorúak vagy megfelelő szakmai tapasztalattal vagy képesítésekkel rendelkezők azonban a programvezető mérlegelése alapján vehetők fel.

Más nem Egyesült Királyságbeli képesítéseket a NARIC iránymutatásokkal összhangban kell mérlegelni.

Angol nyelvi követelmények (posztgraduális)

A Middlesex University Dubai összes programját angol nyelven tanítják, és az angol nyelvű országokon (például az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Angliában, Írországban, Ausztráliában és Új-Zélandon) kívüli korábbi iskolai végzettséggel rendelkező hallgatóknak igazolniuk kell az angol nyelvtudást az alábbiak szerint: :

 • IELTS Academic: 6,5 (mindegyik sávon legalább 6,0)
 • TOEFL Internet alapú: 87 (21 hallgatás és írás, 22 beszéd és 23 olvasás)
 • PearsonPTE Tudományos: 58

Jövőbeli karrier és foglalkoztathatóság

Ez a program azoknak a hallgatóknak készült, akik jogi gyakorlatot folytatnak, vagy olyan szakmai szolgáltatókkal dolgoznak, akik rendszeresen együttműködnek kereskedelmi szervezetekkel. Felkészíti őket a köz- és magánszektorbeli szervezetek, multinacionális vállalatok és kormányközi testületek karrierjeinek széles körére, amelyek speciális ismereteket igényelnek a kereskedelmi ügyleteket és vitákat szabályozó hazai és magán nemzetközi testület testületében.

Az LLM piacképes képesítés, és a program korábbi diplomáival tovább dolgoztak az állami és magánszektorbeli szervezetek jogi részlegein, multinacionális vállalatoknál, nemzetközi szervezeteknél, kormányzati osztályoknál és az igazságszolgáltatáson belül. Sokan folytatják felsőoktatási tanulmányaikat PhD-n keresztül.

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések