Keystone logo
Middlesex University Dubai LLM nemzetközi üzleti jogban
Middlesex University Dubai

LLM nemzetközi üzleti jogban

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jan 2025

AED 70 000 *

Az egyetemen

* teljes díj

Bevezetés

Ez a diploma lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a nemzetközi üzleti joghoz kapcsolódó tárgyakra szakosodjanak, és átfogó ismeretekkel lássák el a nemzetközi üzleti életet szabályozó jogi folyamatokat, a nemzetközi üzleti ügyletekhez kapcsolódó témák szisztematikus és kritikus megértése révén, mint például a kereskedelmi jog, a nemzetközi értékesítés áruk és kereskedelmi választottbíróság.

Miért érdemes tanulmányozni az LLM nemzetközi üzleti jogot?

Elmélyíti és kibővíti a jogi ismereteit, mint tudományos tantárgyat; a jogi folyamatok, módszerek és fogalmak, a jogi folyamatok társadalmi és politikai kontextusának, valamint a megfelelő elméleti jogfelfogásoknak szisztematikus megértése.

Végső soron, ha maximalizálja tudományos potenciálját és finomítja problémamegoldó készségeit transznacionális kontextusban, a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatokat és a transznacionális üzleti tevékenységeket megalapozó komplex jogi, gazdasági, kulturális, etikai és politikai kérdések szisztematikus és kritikus megértésének megszerzésével. szakmai fejlődését és látókörét.

A megszerzett kutatási és írási készségek átvihetők a különböző szakmai szektorokba, beleértve a jogász szakmát, a politikaalkotást, a vállalati szektort, a kormányzati szerveket vagy a tudományos életet.

166639_pexels-photo-5668792.jpeg

A kurzus kiemeli

  • Fejlessze ismereteit a nemzetközi üzleti jogról a gyorsan változó globális piacon és a folyamatosan globalizálódó világban
  • Tanulmány olyan oktató személyzettel, akik jelentős kutatásokban vesznek részt a vonatkozó jogterületeken, az áruk nemzetközi értékesítésétől a WTO jogáig és politikájáig, valamint a nemzetközi kereskedelmi perek és választott bírósági eljárásokig

Tanuljon együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal a világ egyik vállalkozásbarát városában.

A tanulmányi lehetőségek módja: Várhatóan 2021 szeptemberére személyi óráink lesznek, és ezeket egy online elem is támogathatja. Túl korai még 100% -os online elkötelezettséget vállalni, mivel ez az egészségügyi és biztonsági helyzettől és a KHDA engedélyektől függ. Jelenleg azt mondhatjuk, hogy ha az egészségügyi és biztonsági helyzet ezt indokolja, akkor 100% -os online lehet a személyes órákkal együtt.

Előnyök

  • Lehetőség a kiváló jogászokkal való interakcióra és kapcsolatteremtésre
  • Kar, nagy tapasztalattal és szakértelemmel a jogi kutatásban, oktatásban és gyakorlatban
  • Lehetőség nemzetközi mooting és MUN versenyeken való részvételre
  • Lehetőségek nemzetközi szervezeteknél tett helyszíni látogatásokon való részvételre
  • Ismerje meg a jogi gyakorlatot a minisztérium kiterjedt partnerségi hálózata révén

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések