Keystone logo
Middlesex University Dubai LLB kitüntetések a kereskedelmi jogban
Middlesex University Dubai

LLB kitüntetések a kereskedelmi jogban

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jan 2025

AED 167 100 *

Az egyetemen

* teljes díj

Bevezetés

Az LLB Honors kereskedelmi jogi programot a Middlesex University londoni és dubaji egyetemein kínálják. A program során a hallgatók fejlesztik azokat a tudást és készségeket, amelyek szükségesek a jogi karrier követéséhez. A program kielégíti az Egyesült Királyság szakmai testületeinek, az ügyvédi szabályozó hatóságnak és az Ügyvédi Szabványügyi Testületnek a követelményeit, amelyek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy továbbmenjenek a szakmai vizsgákra, a joggyakorlati tanfolyamra vagy az ügyvédi szakmai képzésre. Ezenkívül fejleszti a jog működésének etikai, társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális és történelmi összefüggéseinek megértését, valamint jogi elemzési készségeket és a jogrendszerek és folyamatok értékelésének képességét. A hallgatók különleges ismereteket szereznek arról, hogy a törvény hogyan szabályozza a nemzeti és nemzetközi üzleti tevékenységet és kereskedelmet.

Brainstorming over paper
Scott Graham / unsplash

Miért érdemes tanulmányozni az LLB kereskedelmi törvényt?

Az LLB Honors kereskedelmi törvény egyesíti a kötelező „Jogi ismeretek alapjait”, a jogi szakmai testületek követelményét, hogy eleget tegyenek a jogi jogi oktatás első akadémiai szakaszának, valamint választható modulokkal, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy speciális ismereteket szerezzenek és megértsék a kereskedelmi jogot és annak jogát. bonyolultságok fejlesztése, valamint a készségek és szakértelem fejlesztése az ezen a területen végzett képesítés és gyakorlat felé való elmozdulás érdekében.

A tanulmányi lehetőségek módja: Várhatóan 2021 szeptemberére személyi óráink lesznek, és ezeket egy online elem is támogathatja. Túl korai még 100% -os online elkötelezettséget vállalni, mivel ez az egészségügyi és biztonsági helyzettől és a KHDA engedélyektől függ. Jelenleg azt mondhatjuk, hogy ha az egészségügyi és biztonsági helyzet ezt indokolja, akkor 100% -os online lehet a személyes órákkal együtt.

Előnyök

  • Tanulmányozza a régióban kínált egyetlen brit képesítő jogi diplomát
  • Az Egyesült Királyságban az ügyvédi hivatást szabályozó szervek által akkreditált programok
  • Lehetőség a kiváló jogászokkal való interakcióra és kapcsolatteremtésre
  • Kar, nagy tapasztalattal és szakértelemmel a jogi kutatásban, oktatásban és gyakorlatban
  • Lehetőség nemzetközi mooting és MUN versenyeken való részvételre
  • Lehetőségek nemzetközi szervezeteknél tett helyszíni látogatásokon való részvételre
  • Ismerje meg a jogi gyakorlatot a minisztérium kiterjedt partnerségi hálózata révén

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések