Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Bevezetés

Az MDX Dubai a híres Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa Londonban (Egyesült Királyság). Az egyetem 2005-ben nyílt meg, és több mint 3800 hallgató tanul, több mint 118 nemzetiségből. Az MDX Dubai világszínvonalú brit egyetem, a Dubai Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság 5 csillagos besorolásával az egyik vezető intézmény, amely minőségi brit oktatást kínál az Egyesült Arab Emírségekben.


Az egyetem izgalmas, sokszínű és multikulturális campusszal rendelkezik, és büszke arra, hogy a hallgatói élményt eltérő módon nyújtja. Az egyetem több mint 70 alapítványi, alapképzési és posztgraduális programot kínál, beleértve: Számvitel és pénzügy, Üzletvezetés, Marketing, Számítástechnika, Informatika, Adattudomány, Robotika, Oktatás, Pszichológia, Jog, Digitális Média, Film, Kreatív Írás és Újságírás, Divat Tervezés, grafikai tervezés és még sok más.

A Middlesex University egy globális egyetem, amely elkötelezett a kulturálisan és nemzetközileg sokszínű hallgatói kör igényeinek és ambícióinak kielégítése mellett, kihívást jelentő tudományos programok biztosításával, innovatív kutatások, támogatások és szakmai gyakorlatok alapján. Middlesex University Dubai felkészíti hallgatóit arra, hogy professzionális, képzett egyének legyenek a modern világ számára, elkötelezettek legyenek az egész életen át tartó tanulás iránt, és képesek hozzájárulni azokhoz a közösségekhez, ahol élnek és dolgoznak.

Miért MDX Dubai?

 • Globálisan elismert és az ipar által akkreditált minőségi brit diploma
 • Ösztöndíjak és támogatások széles skálája egyetemi, posztgraduális, nemzetközi és szakmai hallgatók számára
 • Kutatásvezérelt, világszínvonalú brit oktatás a legkorszerűbb létesítményekben
 • Jelentkezzen a megjósolt érdemjegyeivel, hogy 2021 szeptemberére Feltételes ajánlati levelet kapjon
 • Virágzó hallgatói közösség a sport- és kulturális klubok elfoglalt naptárával
 • Dedikált karrier-szolgáltatás, amely személyre szabott mentorálást, valamint támogatást nyújt az elhelyezkedéshez és a szakmai gyakorlatokhoz
 • Luxus, megfizethető szállás az egyetem közelében, ingyenes buszjárattal
 • Lehetőség a kreditek külföldi átutalására az alapképzés második évében

További információ: www.mdx.ac.ae


A brit egyetemen alapuló összes előnye mellett a dubai egyetemi hallgatók kihasználhatják a Közép-Kelet szívében egy gyorsan fejlődő modern város által nyújtott összes lehetőséget, miközben megtapasztalhatják a népesség sokszínű nemzetiségét és kultúráját. Dubai. A Campus a Dubai Tudásparkban található, tágas tantermeket és tanulmányi területeket foglal el négy épületben. Maga a Dubai Tudásparkot 2003-ban hozták létre a tanulást támogató nemzetközi intézmények számára. Ezért a Middlesex University Dubai hallgatóknak lehetősége nyílik sokkal szélesebb hallgatói közösségben való részvételre.

Érdeklődjön mostA brit egyetemen alapuló összes előnye mellett a dubai egyetemi hallgatók kihasználhatják a Közép-Kelet szívében egy gyorsan fejlődő modern város által nyújtott összes lehetőséget, miközben megtapasztalhatják a népesség sokszínű nemzetiségét és kultúráját. Dubai. A Campus a Dubai Tudásparkban található, tágas tantermeket és tanulmányi területeket foglal el négy épületben. Maga a Dubai Tudásparkot 2003-ban hozták létre a tanulást támogató nemzetközi intézmények számára. Ezért a Middlesex University Dubai hallgatóknak lehetősége nyílik sokkal szélesebb hallgatói közösségben való részvételre.

Szállás

A The Myriad céggel együttműködve megfizethető, fényűző hallgatói szállást biztosítunk hallgatóinknak.

A Myriad egy vadonatúj, korszerű hallgatói lakóközösség, amely Dubai Akadémiai Városban található - mindössze 35 percre az egyetemi campustól. A The Myriad szálláshelyén tartózkodó hallgatók képesek elmerülni egy szélesebb hallgatói közösségben, amely a különféle intézmények egyedeit ösztönzi a társasági életre és a kapcsolattartásra.

Tudjon meg többet

Nemzetközi tanulmányi ösztöndíjak

Tudja meg, hogy jogosult-e

Middlesex University Dubai úgy véli, hogy minden hallgatónak lehetőséget kell kapnia egy olyan világszínvonalú brit oktatásra, amely sikerrel teli jövőbe állítja őket. Sokféle ösztöndíjat és támogatást indítottunk a tandíjak felé annak érdekében, hogy egy minőségi brit diploma megfizethető és elérhető legyen 2021 szeptemberében, és biztosítsuk, hogy minden hallgató személyes körülményeit kielégítsük ezekben a kihívásokkal teli időkben. Nemzetközi tanulmányi ösztöndíjaink minden programra vonatkoznak, és számos egyéb támogatással kombinálhatók (a rendelkezésre állás függvényében).

Ha meg szeretné tudni, hogy milyen ösztöndíjakra és támogatásokra jogosult, kérjük, vegye fel a kapcsolatot országának képviselőjével, aki segíteni tud Önnek.

- Afrika: Vanja, Grdinic - [email protected]
- India és az ÖET: Darpan Mehta- [email protected]
- Pakisztán: Maryam Farooq - [email protected]
- Kelet-Ázsia, Délkelet-Ázsia, orosz és FÁK: Anna - [email protected]
- A világ többi része: Stuart - [email protected]

vagy küldjön e-mailt az [email protected] címre

Virtuális Nyílt Napok


161146_VOD.jpg

Vegyen részt virtuális nyílt napjainkon, ahol beszélhet az oktatókkal és az alkalmazottakkal, hogy többet megtudjon programjaink széles skálájáról, a belépési követelményekről, az ösztöndíjakról, a tanulmányi módokról, és átérezhesse, milyen érzés világszínvonalú tanulmányokat folytatni. Egyesült Királyság egyeteme Dubajban.

Itt regisztrálj

Mit mondanak az MDX hallgatók

„Tanulmányoztam a BA Honors Nemzetközi Turizmus Menedzsment Middlesex University Dubai . A jelentkezési folyamatot az egyetem barátságos Felvételi Osztálya könnyítette meg, aki azonnal válaszolt a kérelmemre, és az egész folyamat alatt edzett. Nigériai hallgatóként úgy döntöttem, hogy Dubaiban tanulok, mert ez egy hihetetlen lehetőségekkel teli város, és az egyetemen számos különböző országból származó emberekkel találkozhattam. Amellett, hogy barátokat szereztem a világ minden tájáról, előadóim mindig barátságosak és támogatóak voltak. Middlesex University Dubai tanulmányoztam az International Foundation Programot (IFP), amely felkészített az alapképzésre.

- Fatimah Sadiq Sani, a BA elismeri a nemzetközi turisztikai menedzsmentet (2020-as osztály)

További tudnivalók a diákok sikertörténeteiről


Közösségi média

FB IG YT TWLIN

Helyszínek

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Kérdések