Keystone logo

Macromedia University of Applied Sciences

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a Macromedia University-n - a digitális átalakulás egyetemen

Az egyetem kiválasztása fontos életviteli döntés. Ez az a hely, ahol megteremti az alapot jövőbeli karrierhálózatához, felfedezheti a választott munkaterületet, és elkezdi formálni szakmai identitását. Örülünk, hogy érdeklődött a Macromedia, egy elismert német magán egyetem iránt, és szeretnénk többet mondani neked arról, hogy miként segíthetünk a jövőben.

Nemzetközi rangsorolási siker
2020-ban a Macromedia részt vett az U-multirankingben 1800 egyetemen, világszerte 104 és Németországból, és az összes üzleti iskola 15% -ában, a munkakörnyezettel való kapcsolattartás 25 legmagasabb rangsorában és a vállalkozói gondolkodás szempontjából Németországban a 2. helyen szerepelt.


Programjaink - a jövőd
A Macromedia Egyetemen a hangsúly a hallgatóinkra koncentrál. Célunk egy olyan hely létrehozása, ahol fejlődhetnek. Támogatjuk a kulcskompetenciákat, például a kommunikációs készségeket és a vállalkozói szellemet. Tanfolyamok nagy része gyakorlati projektekre épül, amelyek egyéni coaching formájában valósulnak meg. A digitális átalakulás alapvetően megváltoztatja szakmai világunk szerkezetét, és e változások középpontjában olyan emberekre van szükségünk, akik képesek tudni a tudományágakon átnyúlóan és személyes felelősséget vállalni. Ezeket az embereket oktatjuk. Mint a digitális átalakulás egyeteme, szerepvállalóként látjuk szerepünket: lehetővé teszjük hallgatóink számára, hogy megértsék és alakítsák a változásokat. A folyamat és az eredmény tömör módon beilleszthető: megváltozik.

Tanulmányunk programjai az elméleti előadások és a gyakorlati projektmunka keverékei. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vállalják a felelősséget a tanulmányaikért, és lehetőséget kapnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek a vezető médiafigurákkal és a nemzetközi szervezetek kulcsszereplőivel, akik szorosan együttműködnek az egyetemmel vendégtanárokkal és projekt-szponzorokkal. Nappali tagozatos kurzusokat és posztgraduális mesterképzéseket kínálunk a média és a kommunikáció területén a nemzetközi karrierpálya számára. Minden programot a FIBAA akkreditált, és nemzetközileg elismert fokozathoz vezet. Az egyesült királyságbeli partnerünkkel, a Westminster University-vel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy további alapképzési fokozatot tudjunk felajánlani az egyetemi programokban.

Campusunk - csatlakozik a német legfontosabb ipari szereplőkhöz

A campusok németországi legélénkebb városaiban találhatók: Münchenben, Stuttgartban, Kölnben, Hamburgban, Freiburgban, Lipcsében és Berlinben. Diákjaink előnyeit élvezheti a helyi iparral való kiváló összekapcsolódás az egyes campus helyeken. Az egyetem mintegy 100 professzort, valamint neves tudósokat és szakértőket alkalmaz a médiavállalatok, a multinacionális cégek, az egyetemek és a kommunikációs ügynökségek területén. Körülbelül 3000 hallgató jelentkezett eddig, köztük egyre több olyan nemzetközi hallgató, akik a Macromedia-n folytattak tanulmányokat, hozzájárulva a Macromedia Egyetemen a már virágzó kozmopolita kultúra megerősítéséhez.

Master's Program - a digitális jövő kialakítása magasabb pozíciókban

Alapvetően a Macromedia mesterképzése szorosan összehangolódik a média és a kommunikáció iparának szakmai követelményeivel. Ez az elv tükröződik az egyetemi oktatási folyamatokban. Az összes előadást angolul tartják, ösztönző és gyakorlati módon tartják kis osztályokban.

Esettanulmányok, szimulációk és projektmunka - elsősorban a médiavállalatokkal együttműködésben - segítenek a hallgatóknak olyan szaktudás kialakításában, amely megkönnyíti az áhított karrier elérését. Kis osztályok és intenzív felügyelet mellett a Macromedia tanulási környezete tükrözi az angolszász Master fokozat kultúráját, ideértve a képzett előadók általi egyéni tanácsadást is. A Doktori Iskola fel fogja adni Önnek a megfelelő módszereket és eszközöket, hogy aktívan alakítsa a társadalom és a gazdaság állandó szakmai átalakulását, felkészítve Önt a sikeres karrierre, kitűnő jövőbeli kilátásokkal.

A Macromedia Egyetem választásának előnyei

 • Legjobb helyezés a CHE ranglistában 2014/15
 • Kisebb osztályok intenzív, egyéni felügyelet mellett
 • Globálisan elismert, állam által jóváhagyott fokozat
 • Campusok Berlinben, Münchenben és Kölnben; Berlin és München a Top 10 „Legjobb hallgatói városok 2017” rangsorában van a legjobb egyetemek szerint
 • Hiteles, gyakorlatorientált projektek több mint 500 jól ismert céggel
 • Nagyon képzett professzorok és az ipar bennfentesek, mint előadók
 • Jól felszerelt médialaboratóriumok
 • Erős karrierlehetőségek Németországban: 18 hónapos vízum a sikeres diploma megszerzése után
 • A mesterkurzusok hetente három napig tartanak
 • Tanulási programok teljes egészében angol nyelven
 • Egyetemek Németország legfontosabb ipari városaiban
 • A partner egyetemek világhálózata

Ranglista

Helyszínek

 • Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

 • Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

Kérdések