Keystone logo
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Bevezetés

Központjában található a Földközi-tenger, a EGYETEMI nyújt rengeteg tudás épül minden szempontból ez a terület: az ideális ugródeszka azok számára, akik szeretnének tanulni Reggio és építeni a saját jövőjét a város a nagyvárosi levegőt, magával ragadó szépsége.

1982-ben alapított a Università Mediterranea befejezte az átszervezés által tervezett reform és most bemutatott hat megye területén a mezőgazdaság, az építészet és a mérnöki gyakorlat hatvan laboratóriumok és a megújult képzési kínálat.

Ez a diákoknak az új területet szentelt adminisztratív szolgáltatások, ingyenes vezeték nélküli, ösztöndíjak, az új Residence növelni a teherbíró képességét távoli és a külföldi hallgatók, a színházi műhelyek és 200 Erasmus ösztöndíj a külföldi tanulmányokat.

Egy teljes kulturális eseménynaptár egész évben, a Università Mediterranea egyesíti elkötelezettségét a kutatás és az oktatás. Koncertek, műhelyek és tevékenységek együttműködésben diákszervezetek kerülnek a szentelt részeket tájékoztatása az egyetem honlapján.

A Web átadja a fő szolgáltatáskínálat a hallgató: regisztráció, adók és egyetemi karrierjét az Ön számítógépén. És, hogy tartsa magát tájékoztatta a Università Mediterranea rendszeres hírlevelek, személyre szabott e-maileket és oldalak a Facebook és a Twitter. Nagy figyelmet a tájolás előtt és után végzett kurátora UniOrienta A szolgáltatás tanácsadás, szakmai és találkozók iskolákban.

Helyszínek

  • Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Kérdések