Keystone logo
Middlesex University Mauritius LLM nemzetközi üzleti jog
Middlesex University Mauritius

LLM nemzetközi üzleti jog

Flic en Flac, Mauritius

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Feb 2025

GBP 5800

Az egyetemen

Miért érdemes a Middlesex University Mauritius egyetemen tanulni?

Bevezetés

Ez a diploma célja, hogy a hallgatók a nemzetközi üzleti joggal kapcsolatos tárgyakra szakosodjanak, átfogó ismeretekkel felvértezve őket a nemzetközi üzletet irányító jogi folyamatokról, a nemzetközi üzleti tranzakciókkal kapcsolatos témák szisztematikus és kritikus megértése révén, mint például a kereskedelmi jog, a nemzetközi értékesítés. áruk és kereskedelmi választottbíráskodás.

Áttekintés – Miért regisztrálj?

Mélyíteni és bővíteni fogja a jogi ismereteit, mint akadémiai tárgyat; a jogi folyamatok, módszerek és fogalmak, a jogi folyamatok társadalmi és politikai kontextusának, valamint a jog megfelelő elméleti felfogásának szisztematikus megértése.

Végső soron azáltal, hogy maximalizálja akadémiai potenciálját és finomítja problémamegoldó készségeit transznacionális kontextusban azáltal, hogy szisztematikus és kritikus megértést tesz komplex jogi, gazdasági, kulturális, etikai és politikai kérdésekről, amelyek informálják a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatokat és a transznacionális üzleti életet, javítani fogja szakmai tudását. fejlődés és horizontok.

Az Ön által megszerzett kutatási és írási készségek számos szakmai ágazatban átvihetők, beleértve a jogi szakmát, a döntéshozatalt, a vállalati szektort, a kormányzati szerveket vagy a tudományos életet.

A Middlesex Egyetem Jogi Karán egy olyan, világszerte elismert akadémikusokból álló csapatot állítottunk össze, akik nemcsak betekintést és gyakorlati útmutatást adnak, hanem hozzáférést biztosítanak jelentős kapcsolati és kapcsolati hálózathoz, különösen a nemzetközi és hazai szervezeteken belüli szakmai gyakorlati lehetőségekhez.

A tanfolyam kiemeli

  • Bővítse ismereteit a nemzetközi üzleti jogról egy gyorsan változó globális piacon és egy folyamatosan globalizálódó világban.
  • Tanuljon olyan oktatókkal, akik jelentős kutatást folytatnak a jog releváns területein, az áruk nemzetközi értékesítésétől a WTO jogáig és politikájáig, valamint a nemzetközi kereskedelmi peres és választottbírósági eljárásig.
  • Tanuljon együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal a világ egyik legnagyobb városában.
  • Az alapvető jogi ismeretek modul és a kutatási értekezés és a saját maga által kiválasztott opcionális modulok kombinálásával alapos alapokat szerezhet a fejlett jogi ismeretek és kutatások terén.

Mit fog tanulni az LLM Nemzetközi Üzleti Jogi Programon?

Ehhez a tanfolyamhoz két különböző díj érhető el:

Teljes munkaidős LLM (1 év, 180 kredit)

  • Négy alap és két opcionális modul fejeződik be az első és a második távon, a harmadik félévben pedig egy értekezési időszak áll rendelkezésre.

Részmunkaidős LLM (2 év, 180 kredit)

  • Négy alap és két választható modult négy tanított kifejezésen, valamint egy szakdolgozati időszakon keresztül teljesítenek.
  • Két modul az első félévben, két modul a második félévben és két modul a következő tanév első félévében.

PG Diploma (1 év, 120 kredit)

  • Négy mag plusz két opcionális modul, amelyet négy tanított féléven keresztül teljesítettek
  • Két modul az első félévben, két modul a második félévben és két modul a következő tanév első félévében.

Mindkét Pathways esetében szükség lehet a részvételre a választott moduloktól függően.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések