Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Bevezetés

Manor College egy magán, társult és alapképzésben részesülő intézmény, amelyet elismertek tudományos kiválósága és személyre szabott megközelítése miatt annak biztosítására, hogy minden hallgatónk készen álljon arra, hogy kiválóan teljesítsen a választott területén.

Philadelphia mellett, a pennsylvaniai Jenkintown 20 hektáros campusán található Manor College rendkívül versenyképes, előmeneteli programokat kínál. Katolikus intézmény vagyunk, amelynek gyökerei az ukrán amerikai közösségben vannak, és büszke öröksége a minden hitű és háttérrel rendelkező hallgatók fogadásának.

Történelmünk során a Manor College mindig is számos lehetőséget biztosított hallgatóinknak, hogy segítsék őket saját tanulásuk és személyes fejlődésük irányításában. A hagyományos bentlakásos főiskolai tapasztalatoktól kezdve az online órákig, vagy a karriert elősegítő tanúsító programokig mind megtalálhatja itt. Még kettős beiskolázási programjaink vannak a középiskolában még mindig kivételes hallgatók számára.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Kérdések