Keystone logo

Mandarin House

A logo

Bevezetés

Több mint 50 000, 100+ nemzetiségű diák választotta a Mandarin House-ot kínai nyelviskolaiként, és szakértelmünk és hírneve, hogy segítsük a diákokat a kínai célok elérésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi díjakat nyertünk, elérték a legszigorúbb minőségi akkreditációs szabványokat, és csak a legjobb tanárokat és személyzetet foglalkoztattuk, akik mindannyian egy dologért szentelték magukat: felhatalmazva arra, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudja a kínaiakat elsajátítani.

2017 egy újabb kezdet! Küldetésünk ugyanaz marad; szeretnénk biztosítani, hogy megtanuljuk Mandarin feltételeit gyorsan és hatékonyan.

A Mandarin House az egyik első kínai privát mandarin iskola volt. Küldetésünk volt az volt, hogy olyan mandarin hallgatókat biztosítsunk, akik rugalmas kurzusokat és tanulmányi lehetőségeket kínáltak, amelyek a legrövidebb és leghatékonyabb módon tudták volna megtanulni Mandarinot.

A tízéves kínai tanítás után a Mandarin House segített több mint 20 000 diáknak a világ minden tájáról elérni nyelvtanulási céljaikat. Megváltoztattuk a hallgatói határidőket, segítve őket abban, hogy a Mandarin szakértelmévé váljanak és megnyitják az üzleti és társadalmi lehetőségek hatalmas világát.

2014 a tizedik év a mandarin tanítás. Küldetésünk ugyanaz marad; szeretnénk biztosítani, hogy megtanuljuk Mandarin feltételeit gyorsan és hatékonyan. Kattints az alábbi linkekre, hogy többet tudj meg arról, hogy miért a Mandarin House 10 éves tanítási tapasztalata, hogy nekünk a megfelelő iskola az Ön számára.

Mandarin House akkreditációk

2004 óta a Mandarin House minőségi nemzetközi szabványokat vezet be Kínában a működés és szolgáltatásnyújtás minden területén. Nem szabad semmilyen kifogásnak lennie ahhoz, hogy a legjobb minőségűektől eltérő szabványokat fogadjon el.

Ennek a meggyőződésnek a támogatásával büszkék vagyunk arra, hogy a Nemzetközi Nyelvi Központok (IALC) által akkreditált minőséget. Az 1983-ban alapított IALC kiváló minőségű, független nyelvi iskolák hálózata, amelyek az anyanyelvüket nemzetközi diákok számára oktatják. Szigorú elfogadási folyamat és folyamatos nyomon követési eljárás van, amely magában foglalja tevékenységünk minden területét, a helyszíni menedzsmentet, a tantervet és a tanárok / munkatársak minőségét.

 • A Mandarin House büszkén Kína egyetlen IALC tagsági iskolája
 • A Mandarin House kormánya ismertté teszi a Bildungsurlaubot a német diákok számára
 • A Mandarin House elismeri, hogy a svéd oktatási és kutatási minisztérium a svéd diákok számára biztosítja a CSN-t
 • A Mandarin House a Hanban hivatalos HSK, BCT és YCT vizsgaközpontként van bejegyezve.

Szakértelmünk

Mandarin House volt az első privát kínai iskola Kínában, hogy:

 • Fejleszteni kell saját, strukturált, holisztikus tantervét, amely a valós kínai kommunikációs képzés alapelve.
 • Kínáljon fiatal kurzusokat, beleértve a kínai első nyári táborokat és a saját fejlesztésű junior tanterveket, amelyek a valós kínai életre összpontosulnak.
 • Bemutatjuk a széles körben elfogadott működési modellt a csoportos osztályok számára a magániskolákban ma Kínában.
 • Legyen nemzetközi minőséggel az IALC által akkreditált
 • Légy válogatott, és az első, aki megnyerte az STM Év Nyelvi Szolgáltatóját.
 • A nagy nemzetközi külföldi konferencia külföldi konferenciája.

Díjaink

Néha nehéz lehet valamit venni a névértékben Kínában, és nehéz megmondani, hogy egy iskola beszél az igazság, vagy egyszerűen csak szó üres szavakat. A beszélgetés olcsó és azáltal, hogy az állítás Kína legfontosabb kínai nyelvű iskolája, úgy érezzük, kötelességünk megosztani néhány olyan elismerést és jutalmat, amelyet Kínából és nemzetközi szinten kaptunk.

Az egyik legbüszkébb eredményünk az volt, hogy elismerést nyertünk a külföldi ügynökségek és szervezetek által a "Travel Language Travel Star" díjnyertes nyelvvizsga számára. 2008-ban az első és mindössze egyetlen kínai nyelvű iskola jelölték, és azóta további 7 alkalommal jelölték ki, hogy 2009-ben és 2013-ban elnyerte a kategória első díját.

A mi ügyvezető igazgatónk, Jasmine Bian akkor azt mondta: "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megnyertük a Star díjat ... (és) tovább fogunk keményen dolgozni és szakmai segítséget nyújtani diákjainknak a világ minden tájáról. A Mandarin House üdvözli Önt Kínába.

További felismerések közé tartozik a Lonely Planet China Guidebook által ajánlott és a 28. éves IALC Workshop 2011-es tárhelykezelési jogainak megnyerése, amelyet végül csaknem 300 olyan nyelvi szakember vett részt a világ minden tájáról, amely bemutatta iskolánk nagy dicséretét és csodálatát. lett a legnagyobb külföldi külföldi iparági esemény, amelyet valaha Kínában tartottak.

Nem számít, hol vagy, segítünk Önnek abban, hogy kínai nyelvét elsajátítsa.

A Mandarin Ház aktívan működik több száz partnerszervezettel szerte a világon; beleértve az egyetemeket, az iskolákat és az ügynökségeket (állami és magánszféra), hogy díjnyertes nyelvi programjaikat a világ minden tájáról érkező hallgatók rendelkezésére bocsássák.

10 ok, amiért a mandarin házat választani kell

1. Nemzetközileg akkreditált IALC - az egyedülálló iskola Kínában, hogy a minőség elismert módon.

2. A 2004-ben alapított és az első kínai magán mandariniskolák egyikeként 100+ nemzetiségű, több mint 50 000 külföldi hallgatóval segítettük a mandarin beszélgetést.

3. A Hanban által elismert hivatalos HSK Kínai Jártassági Vizsgáló Központ.

4. Képzett és tapasztalt tanárok. Mindannyian képzett, kétnyelvűek, átfogóan képzettek és átlagosan 5000 kínai tanítási órájuk van.

5. Saját fejlesztésű tanterv. Rendszeresen frissítik és felülvizsgálták, a mi korábbi legjobb tanáraink által terveztük, és összhangban van a HSK és a CEFR.

6.. Programok széles skálája a kínai, kiscsoportos osztályok 11 szintjén, magánoktatásban, kínai üzleti specializálódásban, HSK vizsgaelőkészítésben, kínai tanárképzésben, szakmai gyakorlatban és junior nyári programokban.

7. Nagy diákélet. Facebook, alumni hálózatok és szórakoztató, kulturális tevékenységek szervezett minden héten, mint például a kínai konyha, kalligráfia, városi túrák, kung fu és még sok más.

8. Minőségi szálláslehetőségek - homestay, magán stúdió apartmanok és közös apartmanok.

9. Központi, modern helyszínek Peking, Sanghaj, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hongkong és New York szívében, tágas, tiszta és elszánt létesítményekkel.

10. Barátságos, professzionális kiszolgáló személyzet fogadja és segíti Önt abban, hogy letelepedjen Kínába. Esélyt adnak arra is, hogy továbbítsák a kínaiakat az osztályteremben kívül!

Helyszínek

 • Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

 • Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

 • Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

 • Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

 • Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

 • 22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

 • Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

 • Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

 • China Online

Kérdések