Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Bevezetés

Malmö University minden szinten arra törekszik, hogy a társadalom része legyen. Függetlenül attól, hogy ez regionális, országos vagy globális, a hangsúly a világ jobb és igazságosabb helyzete.

Van egy küldetésünk, hogy aktív központja legyen a kutatásnak, az oktatásnak és az innovációnak. Kutatásaink gyakran multidiszciplinárisak és az egyetemeken kívüli partnerekkel együttműködve folytatódnak.

Miért válassza a Malmö University ?

Malmö University ...

Együttműködésben

Kínál magas színvonalú oktatást, ahol a tanárok és a diákok szorosan együttműködnek, és az egyetemisták fontos szerepet játszanak a tanulási folyamatban.

vállalkozói

Elősegíti a vállalkozói és innovatív tanulási környezetet, amely befolyásolja és befolyásolja a Malmö University oktatása és kutatása.

multidiszciplináris

Többek között olyan multidiszciplináris programokkal büszkélkedhet, amelyekkel a diákok különböző karokon tanulnak, ami rendkívül fontos az egyre összetettebb munkaerőpiacon.

Különböző

Igazán nemzetközi tantermek, ahol a hallgatók körülbelül egyharmada nemzetközi háttérrel rendelkezik - felbecsülhetetlen értékű a globális karriert kereső hallgatók számára.

Nagy, de nem túl nagy!

Svédország kilencedik legnagyobb felsőoktatási intézménye, 24 000 diákkal.

Globális

A diákoknak lehetőségük van külföldön tanulni. Jelenleg körülbelül 250 egyetem van a világon.

Kényelmes

Koppenhágai nemzetközi repülőtér Kastrup (Dánia) mindössze 20 percre vonattal, Koppenhága pedig 30 perc alatt elérhető. A hálózati kapcsolatok innen Európa-szerte és repülővel, bárhol a világon vonattal vonhatják magukat!

Helyszínek

  • Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

Kérdések